RSS
امروز دوشنبه ، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

به مردم وام نمی‌دهید،پول‌ها را بین دولتی‌ها پخش می‌کنید

دیدار هیئت‌رئیسۀ کانون بازنشستگان بانک صادرات با مدیرعامل بیمه سرمد

روزگاه سیاه بازار سهام در سالگرد تاریک‌ترین روز!

ارزش سهام عدالت چقدر شد ؟

۵ دلیل بازگشت و افزایش دوباره قیمت ارزهای دیجیتال

بیمه پارسیان، سرمایه جدیدش را ثبت کرد

نوسان قیمت بیمه ملت ناشی از شرایط عرضه و تقاضا بوده است

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود

« استقرار حاکمیت شرکتی» برای پذیرش در فرابورس الزامی شد

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر شد؟

کوچ سپرده‌ها به سمت سپرده‌های بلندمدت؛ چرا؟

سکه صعود می کند یا سقوط؟

یارانه این افراد حذف می‌شود

۷ قانون پس انداز پول نجات بخش

روزگار سپری شده اسکناس ایرانی

طلا ۳۰۰۰ دلار را می بیند؟

بازار سهام پشت سد نیما و مالیات

تورم یازدهم یا سیزدهم؟

معرفی سه محصول جدید بیمه‌ای توسط بیمه ایران

پایتخت خادمین سیدالشهدا(ع) میزبان مدیرعامل بیمه کوثر

تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان

توصیه بلومبرگ به سرمایه گذاری در بورس ایران

معمای بنزین در ایران

سیگنال مثبت گزارش‌های مالی شرکت ها به بورس

۹:۵۹ - ۱۴۰۰/۸/۲۹کد خبر: 329533
ایستانیوز:تحلیل‌گران بنیادی بازار سهام معتقدند انتشار گزارش‌های مالی ماهانه شرکت‌ها طی هفته آتی می‌تواند بر بازار تأثیر مثبت بگذارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) به نقل از اکوایران، برای پیش بینی بورس امروز – ‌شنبه بیست و نهم آبان- به روند بازار سهام در روز چهارشنبه نگاه می‌کنیم. روز چهارشنبه شاخص کل بورس 2 هزار و 155 واحد صعود کرد و شاخص هم‌وزن رشد 2 هزار و 805 واحدی داشت. شاخص کل فرابورس نیز کاهش اندک 9 واحدی داشت.
در پایان معاملات ‌روز چهارشنبه، 314 نماد رشد قیمت و 162 نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، 64 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 33 درصد بازار افت قیمت داشتند.
روز چهارشنبه در بورس نمادهای شفن (شرکت پتروشیمی فناوران)، انرژی3 (سایر اشخاص بورس انرژی) و شکربن (شرکت کربن ایران) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران فارس و خوزستان (سدبیر)، صنایع بهداشتی ساینا (ساینا) و سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
در بورس شرکت سرمایه گذاری شفا دارو (شفا)، سیمان اصفهان (سصفها) و شیر پاستوریزه پگاه اصفهان (غشصفا) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت ریل سیر کوثر (حسیر)، عطرین نخ قم (نطرین) و شیر پاستوریزه پگاه گلستان (غگلستا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای  بورس  در انتهای معاملات روز چهارشنبه، علامتی کارآمد برای پیش بینی عرضه و تقاضای بازار سهام در روز ‌شنبه است. در پایان معاملات روز چهارشنبه بازار با مازاد تقاضا‌ی 270 میلیارد تومانی بسته شد.
 
در پایان معاملات چهارشنبه تنها 15 نماد صف فروش داشتند و تعداد نمادهای صف خرید 82 نماد بود. همچنین در این روز  ارزش صف‌های فروش پایانی بازار نسبت به روز سه‌شنبه 57 درصد کاهش یافت و 62 میلیارد تومان شد. ارزش صف‌های خرید نیز نسبت به پایان روز کاری گذشته 4 درصد افت کرد و در رقم 332 میلیارد تومان ایستاد. 
روز چهارشنبه نماد آپ (شرکت آسان پرداخت پرشین) با صف‌ خرید 37 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از آپ، نمادهای های وب (شرکت داده گستر عصر نوین-های وب) و انرژی3 (سایر اشخاص بورس انرژی) بیشترین صف خرید را داشتند. 
 سهم‌های صف فروش
 
روز چهارشنبه بیشترین صف فروش نیز به وسخوز (شرکت سرمایه گذاری استان خوزستان)  تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش 25 میلیارد تومانی داشت. پس از وسخوز، نمادهای وسرضوی (شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت استان خراسان رضوی) و وسصفا (شرکت سرمایه گذاری استان اصفهان) بیشترین صف فروش داشتند.
در هفته گذشته پس از آنکه شاخص کل در روز شنبه بیش از 17 هزار واحد نزول کرد و از نیمه کانال 1.4 میلیونی پائین آمد، روز یکشنبه اندکی رشد کرد و در دو روز معاملاتی بعدی شاخص در مجموع بیش از 33 هزار واحد ریزش کرد.
 
اما روز چهارشنبه روند بازار بهبود پیدا کرد و شاخص 2 هزار و 155 واحد رشد کرد. به علاوه پس از آنکه در 5 روز پیاپی نقدینگی حقیقی از بازار خارج شده بود در آخرین روز کاری هفته ارزش تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار مثبت شد و 13 میلیارد تومان پول حقیقی به بورس وارد شد اما در مجموع کل هفته، خروج پول حقیقی نسبت به هفته پیشین افزایش یافته است. در مجموع کل هفته هزار و 230 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد و میانگین روزانه خروج پول حقیقی 246 میلیارد تومان بود که نسبت به هفته پیشین رشد 645 درصدی داشته است، به عبارت دیگر خروج سرمایه 7 برابر بیشتر شده است.
 
در مقابل یک روند مثبت در بازار دیده می‌شود. روز چهارشنبه برای دومین روز متوالی معاملات بازار با مازاد تقاضا بسته شد و ارزش صف‌های خرید در پایان معاملات 332 میلیارد تومان بود. صف‌هایی که می‌توانند به بازار روز شنبه سرریز شوند و قیمت‌ها را بالا بکشند.
 
همچنین، در این روز، 64 درصد از نمادها رشد قیمت داشتند و شاخص هم وزن 2 هزار و 805 واحد معادل 0.73 درصد رشد کرد. بنابراین روندهای درونی بازار نشان می‌دهد که بازار اندکی تعدیل پیدا کرده است.
 
تحلیل‌گران بنیادی بازار سهام معتقدند انتشار گزارش‌های مالی ماهانه شرکت‌ها طی هفته آتی می‌تواند بر بازار تأثیر مثبت بگذارد. این تحلیل‌گران معتقدند با در نظر گرفتن رشد قیمت کامودیتی و افزایش قیمت دلار در یک ماه اخیر گزارش‌های مالی صنایع کامودیتی محور بورس موجب افزایش ارزندگی قیمت سهام آن‌ها خواهد شد. همچنین این تحلیل‌گران بر آمار فروش شرکت‌هایی چون فملی و شپنا در بورس کالا و رکورد شکنی آن‌ها در آبان ماه تأکید می‌کنند و معتقدند در تحلیل نهایی داده‌های اقتصادی و مالی شرکت‌ها قیمت سهام آن‌ها را تعیین می‌کند و سهم‌های کامودیتی محور در میان مدت ارزنده خواهند بود.
 
اما در کوتاه مدت نگاه سهامداران به اخبار سیاسی و تغییرات قیمتی در بازارهای موازی است. توقف رشد قیمت دلار خبری منفی برای سهامداران است، اگر دلار کانال 28 هزار تومانی را از دست بدهد سیگنالی کاهشی خواهد بود.  
 
 
 
 



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *