RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

معاون وزارت صنعت مطرح کرد:

ورود ۱۰۰ شرکت تولیدی به بورس تا پایان امسال

۱۶:۲۳ - ۱۳۹۹/۳/۱۱کد خبر: 306877
ایستانیوز: معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: مطابق برنامه‌ریزی انجام شده هر هفته یک شرکت تولیدی در بورس عرضه اولیه یا انتشار اوراق خواهد داشت و هدف‌گذاری برای ورود ۱۰۰ شرکت به بورس تا پایان امسال انجام شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، "سعید زرندی" در جلسه توسعه تأمین مالی بخش تولید از طریق بازار سرمایه با حضور "علی آقامحمدی" رییس گروه اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر معظم انقلاب افزود: در بررسی‌های سال گذشته مشخص شد که مهمترین مشکل بخش صنعت و در کل بخش تولید و تا حدودی بخش تجارت، موضوع نقدینگی است، این در حالی است که کشور با حجم بالایی از نقدینگی مواجه است.
 
وی با یادآوری اینکه در جهان روش‌های متعددی برای سوق دادن سرمایه به سمت تولید وجود دارد، گفت: سوق دادن سرمایه های خرد به سمت واحدهای تولیدی یکی از این روش ها است که بهترین ابزار آن بازار سرمایه است.
 
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت ادامه داد: در ماه های گذشته رشد خوبی را در بورس شاهد بودیم، اما باید عمق بازار سرمایه را به مراتب زیادتر کنیم.
 
زرندی اضافه کرد: در مجموعه معاونت طرح و برنامه وزارت صنعت، دفتر تأمین منابع مالی را شکل دادیم تا بتوانیم به واحدهای تولیدی برای استفاده از بازار سرمایه کمک کنیم.
 
وی با تأکید بر اینکه توسعه فرهنگ استفاده از بازار سرمایه را در دستور کار داریم، بیان کرد: ظرفیت‌های خوبی در داخل داریم که اگر به سمت تولید سوق داده شوند شاهد تغییر و تحول مثبتی خواهیم بود و باید به سمت استفاده بهینه از این ظرفیت‌ها برویم.
 
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت گفت: از طرفی نباید بگذاریم رشد حبابی در بورس رخ دهد، بلکه بورس به سمت واقعی شدن حرکت و سهام اصیل رشد کند.
 
زرندی اضافه کرد: می خواهیم هر هفته یک اتفاق خوب در بورس بیفتد و هر هفته یک شرکت تولیدی در بورس پذیرش شود یا هر هفته اوراق یک شرکت منتشر شود اما به شرط اینکه شرکت‌های تولیدی آماده باشند و هم بورس همراهی لازم را داشته باشد.
 
وی ادامه داد: بدین منظور سه هزار و ۸۰۰ شرکت را هدفگذاری کرده ایم که ۱۴۸ شرکت در فراخوان و گام نخست اعلام آمادگی کرده اند و اگر بتوانیم ۱۰۰ شرکت را تا پایان سال به صورت عرضه اولیه یا اوراق مشارکت وارد بورس کنیم تحول عظیمی به وجود آورده ایم.
 
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت با تأکید بر اینکه عزم جدی برای رقم زدن شرایط جدید برای اقتصاد ایران وجود دارد، گفت: حوزه تولید می‌تواند پیشتاز عمق بخشیدن به بازار سرمایه باشد و عزم جدی هم در بخش خصوصی و هم مجموعه حاکمیت و دولت برای تحقق این موضوع وجود دارد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *