RSS
امروز جمعه ، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

فاینکس؛ نقطه عطفی در تعامل مؤثر نهادهای مالی و متقاضیان وجوه

۱۴:۳۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۸کد خبر: 271890
ایستانیوز:تلاش‌های صورت گرفته در سال‌های اخیر و شکل‌گیری ابزارها و نهادهای مالی جدید در بازار سرمایه کشور گام مهمی در راستای شکل‌گیری اجزای زیست‌بوم تأمین مالی بوده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارها مالی(ایستانیوز)،موسی احمدی کارشناس بازار سرمایه  با بیان این مطلب افزود: برای تسهیل و تسریع فرایند تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، همکاری میان اجزای زیست بوم تأمین مالی و تعاملات مناسب میان این نهادهای مالی از جمله شرکت‌های تأمین سرمایه، رتبه‌بندی اعتباری، پردازشگر اطلاعات مالی، کارگزاری و صندوق‌های سرمایه‌گذاری، ناشران و سایر نهادهای فعال حائز اهمیت است.
 
 در این میان، حجم تأمین مالی موجود با نیازهای موجود بازار تطبیق ندارد که بخشی از آن به عدم ایفای بهینه نقش ابزارها و نهادهای مالی موجود در بستر بازار سرمایه مربوط می‌شود.
 
این استاد دانشگاه و تحلیلگر بازارهای مالی اظهار داشت: حلقۀ اتصالات میان نهادهای مالی و زمینه‌های سرمایه‌گذاری از یکسو و روند توسعه‌ای بازار بدهی و نقش بسیار ناچیز اوراق بدهی شرکتی و پروژه‌محور بخش خصوصی از سوی دیگر، حکایت از لزوم توجه به تکمیل زنجیره تأمین مالی دارد.
 
وی با بیان اینکه این موضوع از چند منظر قابل بررسی است، ادامه داد:  از یک جهت، با توجه به این که پارادایم غالب تأمین مالی همچنان بر بازار پول استوار است آشنایی بنگاه‌های اقتصادی بخش خصوصی از شیوه‌ها و ابزارهای تأمین مالی از بازار سرمایه بسیار محدود است.
 
احمدی افزود: از سوی دیگر، سرمایه‌گذاران خرد و بعضاً نهادی نیز آشنایی کافی با ابزارهای مالی کافی نداشته و تنوع این ابزارها نیز جوابگوی نیازهای متنوع تأمین مالی در بازار نیست. بخشی از این خلأ به عدم آگاهی کافی سرمایه‌گذاران و بخشی نیز مربوط به بهره‌گیری محدود از خدمات نهادهای تصمیم‌ساز و مشاوره تخصصی مربوط می‌شود.
 
 این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: مصوبۀ اخیر سازمان بورس در خصوص حذف ضامن برای ناشران دارای رتبه اعتباری سطح سرمایه‌گذاری، این زمینه را برای شرکت‌هایی با شایستگی اعتباری مناسب فرصت بهره‌مندی از منابع مالی با بهای تمام شده کم‌تر فراهم می‌ کند.
 
 احمدی ادامه داد: نمایشگاه فاینکس درصورت بهره‌برداری بهینه، این فرصت را در اختیار اجزای مختلف نظام تأمین مالی کشور از جمله بانک، بیمه و بورس می‌گذارد تا با تعامل مناسب و تعریف مناسب نقش و جایگاه نهادهای مالی موجود، زمینه تسریع و تسهیل فرایند تأمین مالی و تعریف نقش‌های جدید و ارائه خدمات تخصصی و مشاوره‌ای تأمین مالی را فراهم کنند.
 
به گزارش سنا ،وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با فراهم‌شدن زیرساخت‌های قانونی مورد نیاز و ارتقاء سطح سواد مالی فردی و آگاهی‌های سازمان‌ها و ایفای نقش فعالانه و پویا توسط نهادهای مالی کشور، شاهد اثربخشی و کارایی مناسب فرایند تأمین مالی در کشور باشیم.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:فاینکس، بورس
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *