RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

بازدهی بورس در مهر ماه

۱۷:۳ - ۱۴۰۰/۸/۲کد خبر: 328870
تومان نیوز : در مهر ماه بازدهی ماهانه بورس پس از وقفه‌ی یک ماهه مثبت شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) ، شاخص کل بورس در پایان معاملات روز چهارشنبه 28 مهر به سطح یک میلیون و 436 هزار واحد رسید تا مهر ماه را یک کانال بالا‌تر از ماه قبل به پایان ببرد. 
 
شاخص کل در پایان فروردین در کانال 1.2 میلیونی بود و در پایان اردیبهشت به کانال 1.1 میلیونی رسید و خرداد را نیز در همین کانال به پایان برد. در تیرماه شاخص بورس به کانال 1.3 میلیونی صعود کرد و در پایان مرداد شاخص به کانال 1.5 میلیونی رسید.
 
شهریور ماه سقوط بورس بود و شاخص 2 کانال پائین آمد. اما شاخص کل در مهرماه یک کانال بالاتر آمد و به سطح یک میلیون و 436 هزار واحد رسید.
 
با ایستادن شاخص بورس در سطح یک میلیون و 436 هزار واحد بازدهی بورس در مهر ماه به مثبت 3.6 درصد رسید. این در حالی است که بازدهی بازار در ماه‌های فروردین و اردیبهشت به ترتیب منفی 6.7 درصد و منفی 5.3 درصد بود. بازدهی خرداد مثبت 1.2 درصد و بازدهی تیرماه مثبت 12 درصد شد و در مرداد بازدهی بورس 14.4 درصد شد که بیشترین بازدهی را در یک سال اخیر ثبت کرد. بازدهی شاخص در شهریور به منفی 8.5 درصد سقوط کرد که کمترین بازدهی ماهانه در 11 ماه گذشته بود. در اولین ماه پائیز شاخص کل 49 هزار و 971 واحد بالاتر ایستاد، بازدهی بورس مثبت شد و 3.6 درصد رشد کرد.
 
شاخص کل هم وزن نیز در آخرین روز کاری مهر نسبت به آخرین روز معاملاتی شهریور 18 هزار و 231 واحد پائین‌تر ایستاد. بنابراین شاخص هم وزن افت 4.4 درصدی را در مهر پشت سر گذاشت.
 
در 18 روز معاملاتی مهر ماه تنها در 3 روز شاهد ورود پول حقیقی به بازار بودیم و در 15 روز کاری دیگر نیز نقدینگی حقیقی از بازار خارج شد. مجموع تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی در مهر ماه 6 هزار و 348 میلیارد تومان بود. به عبارت دیگر به طور میانگین روزانه 352 میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شده است که نسبت به خروج روزانه 358 میلیارد تومان پول حقیقی در شهریور ماه کاهش 1.7 درصدی را نشان می‌دهد.   
افزایش میانگین ماهانه ارزش معاملات
 
مجموع ارزش معاملات کل بازار سهام در مهر ماه 411 هزار و 892 میلیارد تومان بود. میانگین روزانه ارزش معاملات کل 22 هزار و 882 میلیارد تومان است که نسبت به ماه پیشین رشد 9 درصدی داشته است.   
 
در ماه اخیر مجموع ارزش معاملات خرد بورس 106 هزار و 774 میلیارد تومان بود. همچنین میانگین روزانه ارزش معاملات خرد 5 هزار و 931 میلیارد تومان است که نسبت به شهریور ‌ماه افت 38 درصدی داشته است.
 
میانگین ارزش صف‌های فروش در پایان معاملات روزانه بورس تهران در مهر ماه 271 میلیارد تومان بود که نسبت به ماه پیشین 14 درصد کاهش یافته است.
 
میانگین ارزش صف‌های خرید در پایان معاملات روزانه بورس تهران در مهر ماه 379 میلیارد تومان بود که نسبت به رقم 926 میلیارد تومانی شهریور 59 درصد کاهش یافته است. به طور کلی در ماه اخیر میانگین روزانه صف‌های خرید 108 میلیارد تومان بیشتر از میانگین روزانه صف‌های فروش بود، به عبارت دیگر به طور میانگین معاملات روزانه بازار با مازاد تقاضای 108 میلیارد تومانی بسته شده است.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *