RSS
امروز چهارشنبه ، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

سرمایه گذاری بیمه البرز در طرح های هلدینگ صبا انرژی

بیمه هاما به خانواده صنعت بیمه پیوست

حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی

مرکز تامین مالی در وزارت اقتصاد ایجاد می‌شود

تغییرات مبلغ فروش ۵۰ شرکت بزرگ بازار سرمایه از نظر ارزش بازار

رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲

۱۰ شرکت دولتی امسال واگذار می‌شود

پرسپولیس شفاف‌سازی کرد

چاپ تورم!

هراس طلافروشان از افشای اطلاعات

بانک سینا در حوزه بانکداری دیجیتال پیشرو خواهد بود

آغاز طرح سراسری فرهنگ سازی برخورد با وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث

تسهیلات بانک رفاه به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی

شرط صعود بازار سهام چیست؟

چرا بازار ارز آرام نمی‌شود؟

روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد

تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان

درخشش تیم کاراته بیمه تعاون در مسابقات گرندپری جمهوری چک ۲۰۲۴

تامین مالی شرکت‌های بورسی تسهیل می‌شود

خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟

گزارش جدیداز قیمت مسکن در تهران

فروش دلار سهمیه ای متوقف شده است؟

۱۱.۵ درصد از چک‌ ها نقد نشد

آخرین جزییات از تغییر سن بازنشستگی

تاریخ صنعت بیمه با بیمه ایران گره خورده است

تداوم رونق بازار سهام با چاشنی تلاطم نرخ ارز

لزوم توسعه بازاربدهی

۱۱:۳۸ - ۱۳۹۹/۵/۸کد خبر: 309170
ایستانیوز:ارزش بازار سهام (بورس و فرابورس) به رقم ۸۴۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده که رشد ۶۳۰۰ هزار میلیارد تومانی ( حدود ۲.۸ برابری ) نسبت به ارزش بازار ابتدای سال جاری دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،ولی نادی قمی  گفت: حمایت سیاست‌گذاران و پیش‌بینی تورم بالا برای سال جاری در کنار افزایش منحصر به فرد مشارکت‌کنندگان بازار سهام این رشد را رقم زده است.
 
این کارشناس بازار سرمایه توضیح داد: قیمت سهام بسیاری از شرکت ها بر اساس اخبار مربوط به تجدید ارزیابی دارایی ها چند برابر شده است. همچنین اخبار مربوط به حذف ارز نیمایی برای قیمت مواد اولیه و به تبع آن قیمت فروش محصولات برخی از صنایع، چشم انداز مناسبی برای افزایش درآمدها و سود شرکت‌ها رقم می زند.
 
وی با اشاره به روند رو به بهبود صورت های مالی بانک ها، ادامه داد:  ابرتورم، دارایی های بدون بازده بانک ها را ارزشمند و مشتری‌دار کرده است و رکود، تقاضای تسهیلات را کاهش داده است. بنابراین از تنگنای نقدینگی و اعتباری بانک‌ها کاسته شده است.
 
نادی قمی با بیان اینکه در شرایط رکود تورمی، حاصل دسترنج بخش ضعیف و متوسط جامعه تضعیف شده است، اظهار داشت:  بنابراین بسیاری از مردم به بازار سهام به عنوان پناهگاهی برای حفظ ارزش اندک پول خود نگاه می کنند، سیاست گذاران پولی و مالی معتقدند که اقبال به این بازار، می تواند بازارهای غیرمولد مانند ارز را به حالت تعادل درآورد.
 
وی با بیان اینکه برای مدیریت مناسب شرایط حال حاضر بازار سهام اولویت قرار دادن مواردی می تواند رشد و توسعه بازار سهام را در خدمت توسعه بخش واقعی اقتصاد قرار دهد، اظهار داشت:  نخست با توسعه بازار بدهی ( در حال حاضر ارزش بازار بدهی کمتر از ۲.۵ درصد از کل ارزش بازار سرمایه است) راه برای تامین مالی پروژه ها، شرکت ها، شهرداری ها و دولت هموار شود. همچنین تسهیل تامین مالی شرکت ها و پروژه ها  از بازار بدهی ، از طریق حذف ضامن بانکی و اتکا به رتبه اعتباری صورت می گیرد. نکته دوم اینکه دستگاه های اجرایی و دولت تنها نباید عرضه کننده سهام باشند بلکه باید به موقع از سهام خود در بازار حمایت کنند.
 
به گزارش سنا ، این کارشناس بازار سرمایه در نهایت با اشاره به نقش عرضه های اولیه بزرگ در مدیریت مناسب شرایط حال حاضر بازار سهام گفت: عرضه اولیه IPO   شرکت های بزرگ در حوزه پتروشیمی، پالایشی، نفتی و معدنی شرایط را برای انتقال منابع از روی سهام شرکت هایی که قیمت آنها از مبانی بنیادی فاصله گرفته است، به شرکت های جدید فراهم می آورد. 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *