RSS
امروز یکشنبه ، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند

بانک سینا جایزه خوش حسابی گرفت

ارزهای دیجیتالی که باید زیر نظر داشته باشید

سقف معافیت مالیاتی اشخاص غیرتجاری مشخص شد

روند صعودی رشد وسودآوری همچنان ادامه دارد

جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط

آمار جدید از فقر در کشور+ نمودار

شناسایی بالاترین نرخ سود در صندوق تداوم اطمینان تمدن

سمت وسوی آینده اقتصاد ایران

عوامل کاهنده قیمت دلار

بیمه مستمری باران با شاخص تورم رونمایی شد

روزهای درخشان بورس تکرار می‌شود؟

بیمه پارسیان آماده دستیابی به قله های موفقیت در سال جاری

بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

رشد ۱۰۳ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه ملت در فروردین ۱۴۰۳

برات الکترونیک بهترین روش تأمین مالی غیرنقدی است

دوراهی سخت دولت سیزدهم در بازار ارز

جهش نرخ ارز در راه است؟

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

شیبا اینو و دوج کوین در حال سقوط!

بانک های متخلف چگونه منحل می شوند؟

حساب‌ بانکی که مشمول مالیات می‌شود

زمان و مبلغ واریز سود سهام عدالت مرحله سوم

مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد

پیش بینی تحلیلگر وال استریت از قیمت طلا

آمارها حکایت از کاهش معاملات مسکن شهر تهران در سال جاری دارد

سایه رکود بر خانه‌های تهران

۱۹:۲۱ - ۱۳۹۹/۱/۶کد خبر: 302589
ایستانیوز:کارشناسان معتقدند که معمولاً زمانی که تعداد معاملات مسکن در تهران به زیر ۶ هزار فقره سقوط می‌کند، وضعیت بازار دچار «رکود سنگین» است که بازگشت به روال عادی در آن وضعیت بسیار دشوار می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،بازار مسکن در حالت رکود به سر می‌برد. بانک جهانی در گزارش سال جدید میلادی خود به کاهش معاملات مسکن اشاره کرده و همچنین افزایش قیمت خانه از پارسال تا امسال را حدود ۷۸ درصد اعلام کرده است. آمار و ارقام داخلی نیز از کاهش معاملات مسکن از ابتدای سال جاری تاکنون خبر می‌دهند. بنابر آمار بانک مرکزی جمهوری اسلامی، در فروردین سال جاری تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی شهر تهران به 4/3 هزار واحد مسکونی رسید که نسبت به ماه مشابه سال قبل 2/32 درصد کاهش نشان می‌دهد. کارشناسان معتقدند که معمولاً زمانی که تعداد معاملات مسکن در تهران به زیر 6 هزار فقره سقوط می‌کند، وضعیت بازار دچار «رکود سنگین» است که بازگشت به روال عادی در آن وضعیت بسیار دشوار می‌شود. در اردیبهشت‌ماه امسال، تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی شهر تهران به 1/12 هزار واحد مسکونی رسید که نسبت به ماه مشابه سال قبل 5/36 درصد افت را نشان می‌دهد.
 
در خردادماه نیز شرایط کاهشی ادامه یافت به طوری که معاملات با حجم 6 هزار واحد مسکونی صورت گرفت که نشان از افت 8/59 درصدی نسبت به خرداد سال گذشته دارد. روند کاهشی حجم معاملات در تیر نیز موجب شد تنها 8/4 هزار واحد مسکونی مورد معامله قرار بگیرد و کاهش 6/64 درصدی را نسبت به تیر سال گذشته ثبت کند. تعداد معاملات در مرداد نیز با 3/3 هزار واحد مسکونی افت 6/72 درصدی را موجب شده است. گزارش بانک مرکزی ایران در خصوص تحولات بازار مسکن شهر تهران در شهریورماه امسال نیز نشان از رکود شدید معاملات در پایتخت دارد. بر این اساس کاهش تعداد معاملات مسکن در تهران در شهریور امسال نسبت به ماه مشابه سال قبل ۷۳ درصد کمتر شده است. روند تنزلی در مهرماه و آبان‌ماه نیز حجم معاملات 4/3 هزار و 1/4 هزار واحد مسکونی ادامه داشت که به ترتیب افت 7/63 درصدی و 7/40 درصدی را موجب شده است. بعد از ماه‌ها روند کاهشی در آذرماه شاهد افزایش 40 درصدی حجم معاملات مسکن در شهر تهران نسبت به ماه مشابه سال گذشته بوده‌ایم. آمار بانک مرکزی نشان می‌دهد که در این ماه 5/9 هزار واحد مسکونی معامله شده است. روندی که در دی‌ماه نیز ادامه یافت به طوری که با حجم معاملات 7/10 هزار واحد مسکونی شاهد رشد 59 درصد نسبت به دی‌ماه سال گذشته بوده‌ایم.
 
پیش‌بینی سال 99
 
رونق به بازار مسکن بازمی‌گردد؟
 
بازار مسکن تهران که پرحجم‌ترین معاملات در آن صورت می‌گیرد، همچنان رکودی است. هرچند این شرایط کلی بازار مسکن در کشور نیز هست. بر همین اساس این سؤال پیش می‌آید که آیا بخش مسکن قرار است در رکودی چندساله باقی بماند یا این‌که شاهد رونق معاملات همسو با افزایش قیمت‌ها خواهیم بود. در صورتی که برخی معتقدند رکود سال 98 به سال آینده نیز سرایت خواهد کرد و این روند تا چند سال ادامه خواهد داشت اما در این میان برخی معتقدند که به دنبال کاهش مشکلات شاهد رونق بازار مسکن خواهیم بود./ آینده نگر 
 
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:بازارمسکن
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *