RSS
امروز دوشنبه ، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

به مردم وام نمی‌دهید،پول‌ها را بین دولتی‌ها پخش می‌کنید

دیدار هیئت‌رئیسۀ کانون بازنشستگان بانک صادرات با مدیرعامل بیمه سرمد

روزگاه سیاه بازار سهام در سالگرد تاریک‌ترین روز!

ارزش سهام عدالت چقدر شد ؟

۵ دلیل بازگشت و افزایش دوباره قیمت ارزهای دیجیتال

بیمه پارسیان، سرمایه جدیدش را ثبت کرد

نوسان قیمت بیمه ملت ناشی از شرایط عرضه و تقاضا بوده است

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود

« استقرار حاکمیت شرکتی» برای پذیرش در فرابورس الزامی شد

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر شد؟

کوچ سپرده‌ها به سمت سپرده‌های بلندمدت؛ چرا؟

سکه صعود می کند یا سقوط؟

یارانه این افراد حذف می‌شود

۷ قانون پس انداز پول نجات بخش

روزگار سپری شده اسکناس ایرانی

طلا ۳۰۰۰ دلار را می بیند؟

بازار سهام پشت سد نیما و مالیات

تورم یازدهم یا سیزدهم؟

معرفی سه محصول جدید بیمه‌ای توسط بیمه ایران

پایتخت خادمین سیدالشهدا(ع) میزبان مدیرعامل بیمه کوثر

تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان

توصیه بلومبرگ به سرمایه گذاری در بورس ایران

معمای بنزین در ایران

بر مبنای شاخص تورم و بیکاری برآورد شد؛

ونزوئلا صدرنشین جدول شاخص فلاکت

۱۳:۱۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۴کد خبر: 190188
ایستانیوز:شاخص فلاکت بلومبرگ نشان می دهد که ونزوئلا برای سومین سال متوالی به دلیل مواجهه با مشکلات اقتصادی و سیاسی، فلاکت زده ترین کشور جهان در این رده بندی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) به نقل از بلومبرگ، شاخص فلاکت بلومبرگ ترکیبی از چشم اندازهای تورم و بیکاری کشورها است.
 
اگر سال ۲۰۱۶، سالی همراه با شوک های سیاسی بود، امسال ممکن است سالی باشد که کشورها خودشان را متاثر از تاثیرات اقتصاد جهانی ببینند.
 
 کاهش قیمت نفت موجب بروز بحران اقتصادی شدید در ونزوئلا شده و آمار نشان می دهد که رشد قیمت ها در این کشور از اواسط ماه اوت به این طرف ۱۴۱۹ درصد بوده است.  
 
اقتصاددانان انتظار دارند قیمت ها در ونزوئلا امسال تقریبا ۶ برابر شود. آخرین کشور در رده بندی کشورهای فلاکت زده بلومبرگ، یک بار دیگر تایلند است و این عمدتا ناشی از روش منحصر به فرد این کشور در محاسبه نرخ اشتغال زایی است.
 
همچنین در این شاخص، کشور اروپایی لهستان بیشترین روند نزولی را تجربه کرده و از رتبه ۴۵ درصد شاخص سال گذشته به رتبه ۲۸ رسیده است.  
 
هر چه رتبه کشورها در این شاخص بالاتر برود، میزان فلاکت اقتصادی آن کشور بالاتر است. هرچند نرخ بیکاری در این کشور از زمان بحران مالی به این طرف هر سال در حال کاهش بوده، اما نرخ تورم در این کشور پس از پشت سر گذاشتن یک دوره طولانی بی سابقه کاهش تورم، در ماه ژانویه به ۱.۸ درصد افزایش یافته است.
 
میزان فلاکت در مکزیک هم بالاتر رفته است. مکزیک که در سال ۲۰۱۶ در رتبه ۳۸ این رده بندی بود، امسال به دلیل افزایش نرخ تورم به رتبه ۳۱ رسیده است. عواملی همچون قطع یارانه دولتی سوخت و کاهش ۱۱ درصدی ارزش پزو در برابر دلار پس از انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر عامل این وضعیت بوده است.
 
انگلیس نیز به دلیل قرار گرفتن در لبه پرتگاه خروج از اتحادیه اروپا ۲ رتبه در شاخص فلاکت بالاتر رفته است. رفراندوم سال گذشته که دولت این کشور را ملزم به آغاز فرآیند خروج از اتحادیه اروپا کرده موجب رسیدن ارزش پوند به پایین ترین رقم ۳۰سال گذشته و بالا رفتن هزینه واردات و افزایش نرخ تورم شده است.
 
در این شاخص کشورهای ونزوئلا، آفریقای جنوبی و آرژانتین در صدر شاخص فلاکت قرار دارند. این شاخص تنها وضعیت اقتصادی ۶۵ کشور جهان را مورد بررسی قرار داده است.
 
به گزارش مهر ، کشورهایی که کمترین شاخص فلاکت را در این فهرست دارند عبارتند از: هنگ کنگ، کره جنوبی، دانمارک، تایوان، ایسلند، ژاپن، سوئیس، سنگاپور و تایلند.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:شاخص فلاکت
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *