RSS
امروز جمعه ، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

کنترل تورم و ثبات نرخ ارز در گرو رونق تولید

۱۱:۵۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۸کد خبر: 317491
ایستانیوز:یک کارشناس اقتصادی گفت: تورم باید کنترل شود تا نرخ ارز را هم بتوانیم مدیریت کنیم و نگران آسیب‌های ناشی از نوسانات درآمدهای ارزی هم نباشیم اما آنچه اقتصاد کشورها را نجات می‌دهد، تولید است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،میثم رادپور  با تاکید بر لزوم کاهش آسیب دیدگی اقتصاد از نوسانات درآمدهای ارزی اظهار کرد: این امر مستلزم تغییر ساختار اقتصاد ایران است چرا که اقتصاد ما به دلیل نوسانات درآمدهای ارزی آسیب پذیر است و باید این رویه اصلاح شود.
 
این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: این فرآیند یک دلیل تاریخی دارد و آن اینکه بخش مهمی از بودجه دولت نیازمند درآمدهای نفتی است که به مرور کم و کمتر شد اما آنچه باعث آسیب دیدگی اقتصاد می شود نه لزوما درامد های ارزی بلکه تورم است که به این شکل خودش را در اقتصاد نشان می دهد.
 
وی ادامه داد: در واقع تورم در هر دوره ای خود را به شکلی نشان می دهد؛ در بخش کالا و خدمات باعث افزایش قیمت کالاها و خدمات می شود، در بخش ارز باعث افزایش قیمت ارز و در بازار اوراق قرضه باعث افزایش نرخ اوراق خواهد شد. اینها پیامدهای تورم است. 
 
این کارشناس اقتصادی گفت: البته نمی توانیم انکار کنیم که اولین جنبش های تورم از بازار ارز شروع می شود و آن چیزی که این پتانسیل را فراهم می کند در نهایت مجموع نقدینگی است که با سرعت زیاد در کشورما رشد می کند. ضمن اینکه اصلاح آن کار ساده ای نیست. 
 
رادپور افزود: در واقع باید تورم کنترل شود تا نرخ ارز را هم بتوانیم مدیریت کنیم و نگران آسیب های ناشی از نوسانات درامدهای ارزی هم نباشیم. برای کنترل تورم نیز باید نقدینگی را کنترل کنیم که کار ساده ای نیست. بخش مهمی از مخارج دولت که کسری بودجه ایجاد می کند حقوق پرسنل است که نمی‌توان به راحتی آن را کم کرد بنابراین حتما بخش های دیگری وجود دارد که دولت آن را می‌تواتند کم کند تا کسری بودجه کمتری به دنبال داشته باشد و در نهایت خلق پول و تورم کمتری هم به وجود آید. در این صورت اقتصاد ایران با حساسیت کمتری در مقابل نوسانات ارزی قرار خواهد گرفت.  
 
به گزارش ایبنا ،وی تاکید کرد: اما واقعیت این است که هرچقد هم درباره این مباحث صحبت شود انتهای داستان آنچه اقتصاد کشورها را نجات می دهد، تولید است و آنچیزی که خلق ارزش نهایی را به دنبال دارد از این مسیر می گذرد. 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *