RSS
امروز دوشنبه ، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

خریداران طلا توجه کنند

چرا میلیاردرها از مالیات بر عایدی سرمایه هراس دارند؟

افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی

شاخص رشد پول کاهش یافت

به مردم وام نمی‌دهید،پول‌ها را بین دولتی‌ها پخش می‌کنید

دیدار هیئت‌رئیسۀ کانون بازنشستگان بانک صادرات با مدیرعامل بیمه سرمد

روزگاه سیاه بازار سهام در سالگرد تاریک‌ترین روز!

ارزش سهام عدالت چقدر شد ؟

۵ دلیل بازگشت و افزایش دوباره قیمت ارزهای دیجیتال

بیمه پارسیان، سرمایه جدیدش را ثبت کرد

نوسان قیمت بیمه ملت ناشی از شرایط عرضه و تقاضا بوده است

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود

« استقرار حاکمیت شرکتی» برای پذیرش در فرابورس الزامی شد

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر شد؟

کوچ سپرده‌ها به سمت سپرده‌های بلندمدت؛ چرا؟

سکه صعود می کند یا سقوط؟

یارانه این افراد حذف می‌شود

۷ قانون پس انداز پول نجات بخش

روزگار سپری شده اسکناس ایرانی

طلا ۳۰۰۰ دلار را می بیند؟

بازار سهام پشت سد نیما و مالیات

تورم یازدهم یا سیزدهم؟

معرفی سه محصول جدید بیمه‌ای توسط بیمه ایران

پایتخت خادمین سیدالشهدا(ع) میزبان مدیرعامل بیمه کوثر

تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی

گزارش IIFM از آخرین تحولات بازار صکوک

۱۰:۵۷ - ۱۳۹۸/۶/۲۰کد خبر: 286049
ایستانیوز: طبق گزارش بازار بین‌المللی مالی اسلامی، بازار صکوک روند تکامل و رشد خود را ادامه داده و در کشورهایی مانند مالزی، عربستان و امارات از ثبات خوبی برخوردار است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) به نقل از پرتال بانکداری اسلامی، موسسه بازار بین‌المللی مالی اسلامی (IIFM) به تازگی گزارش صکوک سال ۲۰۱۹ را منتشر کرده و در آن به بررسی جامع بازار جهانی صکوک و ارائه آمار و اطلاعات مربوط به آن پرداخته است. در این گزارش روند رشد و توسعه بازار داخلی و بین‌المللی صکوک در سال‌های اخیر و به‌ویژه در سال ۲۰۱۸ به تفکیک کشورها، ساختارها و برخی شاخص‌های دیگر بررسی شده است. همچنین با ارائه مقالات و برخی نمونه‌های برجسته در زمینه انتشار صکوک تلاش کرده تا فهم بهتری از این ابزار متداول در بازار سرمایه اسلامی ایجاد کند.
 
طبق گزارش بازار بین‌المللی مالی اسلامی، بازار صکوک روند تکامل و رشد خود را ادامه داده و در کشورهایی مانند مالزی، عربستان و امارات از ثبات خوبی برخوردار است. همچنین کشورهای مالی و مراکش به‌تازگی وارد بازار شده و به انتشار صکوک دولتی داخلی اقدام کرده‌اند.
 
بر اساس آمار ارائه شده در این گزارش، حجم صکوک منتشر شده در سال ۲۰۱۸، بالغ بر ۱۲۳.۱۵ میلیارد دلار بوده است که نسبت به سال ۲۰۱۷، حدود ۵.۵ درصد افزایش یافته است. بخش عمده انتشار صکوک مربوط به کشورهای آسیایی، آفریقایی و شورای همکاری خلیج فارس بوده است. هرچند سهم کشورهایی مانند اندونزی، امارات، عربستان و تا حدی ترکیه در این بازار افزایش یافته است، ولی همچنان مالزی بیشترین سهم را در بازار صکوک دارد.
 
از مجموع صکوک منتشر شده در سال ۲۰۱۸، ۹۰.۱ میلیارد دلار مربوط به صکوک داخلی و ۳۲.۹ میلیارد دلار نیز مربوط به صکوک بین‌المللی بوده است. در این سال بیشتر ناشران صکوک داخلی از نوع دولتی (۶۵ درصد) و شرکتی (۱۷ درصد) و بیشتر ناشران صکوک بین‌المللی از نوع شبه‌دولتی (۳۹ درصد) و دولتی (۲۸ درصد) بوده‌اند.
 
طبق گزارش بازار بین‌المللی مالی اسلامی (IIFM) حجم کل صکوک منتشر شده از ابتدای سال ۲۰۰۱ تا پایان سال ۲۰۱۸ به ۱۱۰۱.۵ میلیارد دلار می‌رسد. حجم صکوک سررسید نشده در پایان سال ۲۰۱۸ به ۹۹ میلیارد دلار رسیده است و در این میان کشورهای مالزی، عربستان و اندونزی بیشترین سهم از حجم صکوک سررسید نشده را به خود اختصاص داده‌اند. همچنین در سال‌های استفاده از ساختارهای مبتنی بر وکالت، مرابحه از اقبال بیشتری برخوردار بوده است.
 
علاقمندان به دریافت این گزارش می‌توانند به این نشانی مراجعه فرمایند.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:صکوک، گزارش عملکرد
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *