RSS
امروز دوشنبه ، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

چگونه ارزش پول خود را در برابر تورم حفظ کنیم؟

جزییات دریافت وام حرکت بانک رفاه

خریداران طلا توجه کنند

چرا میلیاردرها از مالیات بر عایدی سرمایه هراس دارند؟

افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی

شاخص رشد پول کاهش یافت

به مردم وام نمی‌دهید،پول‌ها را بین دولتی‌ها پخش می‌کنید

دیدار هیئت‌رئیسۀ کانون بازنشستگان بانک صادرات با مدیرعامل بیمه سرمد

روزگاه سیاه بازار سهام در سالگرد تاریک‌ترین روز!

ارزش سهام عدالت چقدر شد ؟

۵ دلیل بازگشت و افزایش دوباره قیمت ارزهای دیجیتال

بیمه پارسیان، سرمایه جدیدش را ثبت کرد

نوسان قیمت بیمه ملت ناشی از شرایط عرضه و تقاضا بوده است

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود

« استقرار حاکمیت شرکتی» برای پذیرش در فرابورس الزامی شد

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر شد؟

کوچ سپرده‌ها به سمت سپرده‌های بلندمدت؛ چرا؟

سکه صعود می کند یا سقوط؟

یارانه این افراد حذف می‌شود

۷ قانون پس انداز پول نجات بخش

روزگار سپری شده اسکناس ایرانی

طلا ۳۰۰۰ دلار را می بیند؟

بازار سهام پشت سد نیما و مالیات

تورم یازدهم یا سیزدهم؟

معرفی سه محصول جدید بیمه‌ای توسط بیمه ایران

ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خواستار شد؛

تعیین تکلیف تسهیلات حساب ذخیره ارزی واحدهای تولیدی

۹:۴۲ - ۱۳۹۸/۵/۱کد خبر: 281386
ایستانیوز: ستاد رفع موانع تولید خواستار آن شد که تمامی بانک‌های عامل از انجام هرگونه اقدام حقوقی و اجرایی علیه واحدهای تولیدی مشمول ماده ۲۰ قانون رفع موانع تولید تا اتخاذ تصمیم نهایی از سوی دولت خودداری کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، میثم زالی دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در نامه ای در خصوص «تعیین تکلیف تسهیلات حساب ذخیره ارزی» این مطلب را عنوان کرده است.
 
در این نامه خطاب به مدیران عامل بانک های آینده، حکمت ایرانیان، خاورمیانه، قرض الحسنه رسالت، قرض الحسنه مهر ایران، قوامین، پست بانک، و موسسات اعتباری کوثر، ملل، نور و مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات و صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک آمده است: هشتاد و یکمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در تاریخ ۱۱ تیرماه ۱۳۹۸ به ریاست وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برگزار شد.
 
در این نامه آمده است: به منظور پیشگیری از بروز اختلال در روند تولید و اشتغال واحدهای تولیدی مشمول ماده ۲۰ قانون رفع موانع تولیدی و جزء «د» بند «۶» قانون بودجه سال ۱۳۸۸، تمامی بانک های عامل از انجام هرگونه اقدامات حقوقی و اجرایی علیه این واحدها تا اتخاذ تصمیم نهایی در هیات وزیران خودداری کنند.
 
در ادامه این نامه تصریح شده است: همچنین بانک هایی که اقداماتی را در این زمینه انجام داده اند نیز نسبت به توقف اقدامات، خارج کردن از سرفصل بدهکاران غیر جاری و رفع محدودیت های اعمال شده، اقدام لازم را به عمل آورند.
 
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خواستار آن شده تا به فوریت اقدام لازم درباره اجرای کامل مصوبه این ستاد انجام شده و نتیجه به این دبیرخانه معکس شود.
 
 
بر اساس تبصره ۴ ماده ۲۰ قانون رفع موانع تولیدی آمده است: متقاضیان استفاده از مزایای آیین‌نامه ماده (۲۰) قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور که (۲۵) درصد علی‌الحساب اقساط سررسید شده (موضوع ماده (۲) آیین‌نامه) را پرداخت نکرده اند، بدون شرط پرداخت (۲۵) درصد علی‌الحساب اقساط سررسید شده تا تاریخ ۳۱ خرداد ۱۳۹۷می‌توانند به صورت یکجا اقساط سررسیده شده را تسویه کنند.
 
به گزارش ایبِنا، تبصره ۵ این ماده نیز می گوید: سهم سود بانک‌های عامل موضوع جزء (۵) بند (ج) شرایط و ضوابط اعطای تسهیلات از محل حساب ذخیره ارزی مصوب جلسه ۱۶ مرداد ۱۳۸۶ هیات امنای حساب ذخیره ارزی برای بدهکاران حساب ذخیره ارزی که از مزایای این آیین‌نامه استفاده نکرده اند بعد از تبدیل به ریال از تاریخ سوم مهرماه ۱۳۹۱معادل سه واحد درصد از سود ۱۵ درصد مندرج در آیین‌نامه تعیین می‌شود.
 
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *