RSS
امروز سه شنبه ، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

واکاوی پرونده «روز سیاه بورس»

بازنشستگان نقش مهمی در تمدن سازمانی بیمه ایران دارند

پذیرش شرکت‌ها در فرابورس مشروط شد

مهم‌ترین هدف بانک سینا در سال ۱۴۰۳ جذب منابع و افزایش سهم بازار است

۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد

تصمیم‌گیری مهم ۲ بانک برای آینده پرسپولیس

آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟

چرا سود سهام عدالت کامل واریز نشد؟

ارز مسافرتی اربعین چقدر است؟

چرا ناترازی تجاری در سال ۱۴۰۲ رکورد زد؟

چگونه ارزش پول خود را در برابر تورم حفظ کنیم؟

جزییات دریافت وام حرکت بانک رفاه

خریداران طلا توجه کنند

چرا میلیاردرها از مالیات بر عایدی سرمایه هراس دارند؟

افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی

شاخص رشد پول کاهش یافت

به مردم وام نمی‌دهید،پول‌ها را بین دولتی‌ها پخش می‌کنید

دیدار هیئت‌رئیسۀ کانون بازنشستگان بانک صادرات با مدیرعامل بیمه سرمد

روزگاه سیاه بازار سهام در سالگرد تاریک‌ترین روز!

ارزش سهام عدالت چقدر شد ؟

۵ دلیل بازگشت و افزایش دوباره قیمت ارزهای دیجیتال

بیمه پارسیان، سرمایه جدیدش را ثبت کرد

نوسان قیمت بیمه ملت ناشی از شرایط عرضه و تقاضا بوده است

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود

« استقرار حاکمیت شرکتی» برای پذیرش در فرابورس الزامی شد

رشد محتاطانه بازارهای آسیا

۱۲:۳۳ - ۱۳۹۸/۴/۲۵کد خبر: 280995
ایستانیوز: بازارهای اصلی سهام در آسیا روز دوشنبه در میان امید سرمایه گذاران به گزارش های مثبت خرده فروشی در آمریکا با رشد اندکی همراه شدند. این گزارش ها می توانند نشان دهنده سلامت بزرگترین اقتصاد دنیا باشند. از سوی دیگر همچنان امید به کاهش نرخ بهره در آمریکا بازارها را سر پا نگه داشته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)، به نقل از رویترز شاخص اصلی آسیا پاسفیک به جز ژاپن ۰.۱۷ درصد رشد کرد در حالی که بازارهای چین با کاهش روبرو شدند و رشد بقیه مناطق آسیا را خنثی کردند.
 
به این ترتیب، شاخص بلوچیپ در چین ۰.۴ درصد افت داشت و شاخص بازار کره جنوبی که بین مثبت و منفی در رفت و آمد بود، در نهایت، با ۰.۲۴ درصد رشد ساعات معاملاتی خود را به پایان رساند. در تایوان اما بازار سرمایه خنثی عمل کرد. بازار استرالیا نیز کمتر از ۰.۱ درصد رشد کرد. نیکی ژاپن هم ۰.۷۴ درصد ریزش را تجربه کرد.
 
گزارش های مثبت اقتصادی که از چین منتشر شد تا حدی نگرانی سرمایه گذاران از کاهش رشد اقتصاد جهانی را کاهش داد اما نتوانست اثرات مخرب جنگ تجاری آمریکا و چین را محو کند.
 
یوکینو یامادا، استراتژیست ارشد شرکت سیکیوریتیز دایوا، به رویترز گفت که کاهش نرخ بهره در آمریکا می تواند بانک های مرکزی آسیا را نیز ترغیب کند تا سیاست های انبساطی در پیش بگیرند و تقاضا را تحریک کنند.
 
به گفته وی، "هنوز نمی دانیم چه انتظاری می توانیم از مذاکرات تجاری آمریکا و چین داشته باشیم اما انتظارات مبهمی شکل گرفته که ناشی از سکوت ترامپ در طول تابستان بوده است. به نظر می رسد که این موضوع تا روز ملی چین در اوایل ماه اکتبر همین طور مبهم باقی بماند."
 
به هر حال دونالد ترامپ هیچ نشانه ای از تغییر رفتار در مقابل چینی ها از خود بروز نداده و این می تواند به معنای این باشد که واشنگتن احتمالا در طول مذاکرات آتی فشار بیشتری بر طرف مقابل وارد خواهد کرد.
 
این در حالی است که، روز سه شنبه قرار است گزارش هایی در آمریکا منتشر شود که نشان از رشد سود خرده فروشی به میزان ۰.۱ درصد در ماه ژوئن دارد. اما کاهش حاشیه سود خالص در بانک سیتی گروپ نشانه ای است از ریسک هایی که نهادهای مالی با آنها دست به گریبانند.
 
همین کاهش حاشیه سود خالص منجر به کاهش قیمت سهام دیگر بانک ها نیز در بازار سهام شد، چرا که سرمایه گذاران احتمال می دهند سود بانکهای دیگر نیز با افت روبرو شود.
 
به نظر رایان فلسمن، اقتصاد دان ارشد شرکت کامسک در سیدنی، بزرگترین ریسکی که رشد سهام را در بازارها تهدید می کند گزارش سودهای فصلی است که ممکن است ضعیف تر از حد انتظار باشند.
 
تنش های تجاری آمریکا و چین بر سوددهی شرکتهای بزرگ تاثیر به سزایی گذاشته و تقریبا اثر معافیت های مالیاتی را از بین برده است، تا جایی که بانک مرکزی نگران کندی سرمایه گذاری در کسب و کارها شده است.  
 
به گزارش سنا، فلسمن به رویترز گفت که همه این مسائل سبب خواهد شد تا انتظار کاهش جدی نرخ بهره توسط بانک مرکزی آمریکا روز به روز افزایش یابد.



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *