RSS
امروز چهارشنبه ، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

سرمایه گذاری بیمه البرز در طرح های هلدینگ صبا انرژی

بیمه هاما به خانواده صنعت بیمه پیوست

حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی

مرکز تامین مالی در وزارت اقتصاد ایجاد می‌شود

تغییرات مبلغ فروش ۵۰ شرکت بزرگ بازار سرمایه از نظر ارزش بازار

رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲

۱۰ شرکت دولتی امسال واگذار می‌شود

پرسپولیس شفاف‌سازی کرد

چاپ تورم!

هراس طلافروشان از افشای اطلاعات

بانک سینا در حوزه بانکداری دیجیتال پیشرو خواهد بود

آغاز طرح سراسری فرهنگ سازی برخورد با وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث

تسهیلات بانک رفاه به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی

شرط صعود بازار سهام چیست؟

چرا بازار ارز آرام نمی‌شود؟

روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد

تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان

درخشش تیم کاراته بیمه تعاون در مسابقات گرندپری جمهوری چک ۲۰۲۴

تامین مالی شرکت‌های بورسی تسهیل می‌شود

خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟

گزارش جدیداز قیمت مسکن در تهران

فروش دلار سهمیه ای متوقف شده است؟

۱۱.۵ درصد از چک‌ ها نقد نشد

آخرین جزییات از تغییر سن بازنشستگی

تاریخ صنعت بیمه با بیمه ایران گره خورده است

سیاری از سیل زدگان بیمه نبوده اند

جای خالی صنعت بیمه قوی و فرهنگ بیمه درسیل اخیر

۱۴:۲ - ۱۳۹۸/۱/۲۱کد خبر: 273127
ایستانیوز:از حدود ۵۰۰ خودرو سیلزده در فارس کارشناسی ارزیابی خسارت بیمه بعمل آمده است و متاسفانه از این تعداد کمتر از ۱۰درصد خودرو‌ها دارای پوشش بیمه بدنه خودرو هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، بعد از حادثه آتش سوزی و تخریب ساختمان پلاسکو و مشکلات اقتصادی فراوانی که برای هزاران صاحب مغازه، کارگر و... این مجموعه پیش آمد و همچنین وقوع زلزله سرپل ذهاب و تهران فضایی عمومی بخشی از جامعه نگرانی بزرگی را حس کرد و آن نبود بیمه بسیاری از خانه ها، زمین های کشاورزی، فضاهای صنعتی و... بود؛ اما مهم این است که چقدر از این ماجرا درس گرفته ایم؟ و چقدر شرکت ها و صنعت بیمه کشور بعد از آن بالایای طبیعی و غیر طبیعی توانستند برای بیمه کردن خانه ها، مراکز صنعتی و کارگاهی و... فرهنگ سازی کنند؟ سوالاتی که بررسی حوادث سیل اخیر در استان های گلستان، مازنداران، فارس، لرستان و خوزستان پاسخ آن را ادامه بی توجهی ها عمومی به بیمه می داند اتفاقی که آسیب خسارت ها را چندین و چند برابر می تواند و فشار اقتصادی گسترده ای را بر مردم، دولت و در نهایت کشور به وجود می آورد. فقط کافی است به این عدد که بیمه مرکزی ایران اعلام کرده است توجه کنید:« بررسی‌های انجام شده از خسارت سیل در استان فارس نشان می‌دهد که تمامی خودرو‌های خسارت دیده به پارکینگ‌های مورد نظر منتقل شده اند و تا کنون از حدود ۵۰۰ خودرو بازدید و کارشناسی ارزیاب خسارت بعمل آمده است و متاسفانه از این تعداد کمتر از ۱۰درصد خودرو‌ها دارای پوشش بیمه بدنه خودرو هستند.» همچنین طبق اعلام مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات کشاورزی تنها ۲۰ درصد از کشاورزان آسیب دیده از سیل در استان‌های گلستان و مازندران بیمه دارند.
 
عبدالمهدی بخشنده معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با ارائه آمارهایی از میزان خسارت های سیل اخیر بر کشاورزی و دام پروری در کشور گفته است: گسترش خسارات وارده در برخی از استان های کشور مانند گلستان، خوزستان، مازندران و لرستان بیشتر و در سایر استان ها درصد خسارت کمتر بوده است البته متاسفانه خسارات وارده در استان خوزستان در حال گسترش است و نهایی نشده. تاکنون با ورود آب و آبگرفتگی در ۹۰۰ هزار هکتار از اراضی زراعی و ۱۱۰ هزار هکتار از باغات استان های درگیر سیل، این واحدها بین ۱۰ الی ۱۰۰ درصد خسارت دیده‌اند. در سیل اخیر، ۲۵ هزار راس دام سبک، ۱۱۰۰ راس دام سنگین، ۹ میلیون قطعه طیور، ۵۱ هزار کلنی زنبور عسل و ۱۱۰۰ واحد آبزی پروری و پرورش ماهی تلف و تخریب شده  و ۲۵ کارخانه صنایع تبدیلی نیز دچار خسارت عمده شده‌اند. البته متاسفانه اغلب خسارت دیدگان بیمه نبوده‌اند که دولت با استفاده از منابع ماده ۱۲ قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور در حال تصویب چگونگی پرداخت و تامین منابع لازم برای پرداخت خسارت است.»
 
اما در این بین موضوع مهم این است که دولت در سال سخت اقتصادی قرار داد، فروش نفت و به دنبال آن درآمدهای کشور کاهش یافته است و از سوی دیگر میزان خسارت های سیل هم بسیار وسیع و گسترده است و همه این اتفاقات دست در دست هم داده تا پرداخت خسارت ها از منابع عمومی کشور سخت شود. تجربه کشورهای پیشرفته و در حال توسعه نشان می دهد در شرایط مشابه دولت بیشتر به فکر برطرف کردن نیازهای اولیه مردم و سامان دهی بلا دیدگان است و شرکت های بیمه هستند که باتوجه به پرداخت بیمه از سوی مردم، خسارت ها را جبران می کنند.
 
شهردار باهوش آق قلا 
 
اما در این سیل بی توجهی به صنعت بیمه در ایران که حالا دامن هزاران سیلزده را گرفته تنها فرد باهوش و با مسئولیت شهردار آق قلا بوده است. امان دردی‌کلته با امضای قردارد با یکی از شرکت های بیمه و تحت پوشش بیمه قرار دادن 2500 واحد مسکونی در آق قلا را بیمه کرده است. در این قرار داد شرکت بیمه ایران 32 میلیون و 500 هزار تومان حق بیمه خالص دریافت کرده است و حالا باید 25 میلیارد تومان به شهرداری و مردم این شهر خسارت پرداخت کند. حق بیمه این بیمه‌نامه به‌صورت نقد و اقساط در 5 قسط دریافت شده و هنوز بخش قابل توجهی از آن به‌حساب بیمه ایران واریز نشده اما این شرکت برابر قرارداد متعهد به پرداخت خسارت است. البته شهرداری این شهر هم در سیل اخیر و با هوشمندی تنها حدود یک سوم خانه های مردم شهر را بیمه کرده است؛ زیرا 7 هزار خانه مسکونی در این شهر وجود دارد که 2500 واحد آن بیمه هستند. 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:صنعت بیمه، سیل
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *