RSS
امروز شنبه ، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

بیمه پارسیان آماده دستیابی به قله های موفقیت در سال جاری

بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

رشد ۱۰۳ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه ملت در فروردین ۱۴۰۳

برات الکترونیک بهترین روش تأمین مالی غیرنقدی است

دوراهی سخت دولت سیزدهم در بازار ارز

جهش نرخ ارز در راه است؟

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

شیبا اینو و دوج کوین در حال سقوط!

بانک های متخلف چگونه منحل می شوند؟

حساب‌ بانکی که مشمول مالیات می‌شود

زمان و مبلغ واریز سود سهام عدالت مرحله سوم

مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد

پیش بینی تحلیلگر وال استریت از قیمت طلا

افشای ارزبگیران بزرگ

از جیب حقوق بگیران سرقت می‌کنند‌

وام خواری شرکت های کاغذی بانک ها

رشد ۶۴ درصدی منابع بانک سینا در دو سال گذشته

سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی

تلاش شبکه فروش، اعتبار و اعتماد به صنعت بیمه را در جامعه افزایش می دهد

نرخ بهره بین بانکی چند درصد شد؟ + جدول

این تازه آغاز راه است...

بزرگترین رویداد فناورانه و نوآورانه چادرملو به ایستگاه آخر رسید

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

نشست جهانی گروه ویژه اقدام مالی در پاریس آغاز شد

روزهای موعود FATF برای ایران

۱۵:۴۷ - ۱۳۹۷/۷/۲۳کد خبر: 259671
ایستانیوز:نشست این دوره این نهاد بین ‌المللی با ریاست یک مقام آمریکایی برگزار می شود و ۷ دستور کار دارد که یکی از آن ها:« بررسی پیشرفت ایران و دیگر کشورهایی که ریسک مرتبط با نظام مالی را ارائه کرده‌اند» خواهد بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،نشست سرنوشت ساز گروه ویژه اقدام مالی درحالی از امروز در پاریس شروع به کار کرده است که شاید حساس ترین دستور کار آن در این دوره بررسی پرونده ایران و خروج کشورمان از لیست سیاه باشد. اگر ایران در این دوره از فهرست سیاه خارج شود این مهم پیروزی بزرگی برای دولت و حامیان FATF  در داخل خواهد بود؛ اتفاقی که بعد از ماه ها کشمکش در ایران بر سر تصویب لوایح چهارگانه در مجلس شورای اسلامی در واقع روزنه بسیار روشنی خواهد بود. هفته گذشته مجلس شورای اسلامی در آخرین مرحله از بررسی لوایح چهارگانه، CFT را به تصویب رساند و حالا در شرایطی که این مصوبه در شورای نگهبان برای تصویب نهایی به سر می برد؛ اجلاس 6 روزه گروه ویژه اقدام مالی شروع به کار کرده و قرار است پرونده پیشرفت ایران در مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم مورد بررسی قرار گیرد. البته به اعتقاد کارشناسان احتمالا گروه ویژه اقدام مالی در این دوره به تمدید تعلیق ایران رأی خواهد ‌داد و برای خروج ایران از فهرست سیاه منتظر تصویب نهایی و اجرایی شدن FATF  خواهند ماند. 
 
باتوجه به شروع دور اول تحریم های یک جانبه آمریکا و نزدیک بودن به شروع دور دوم این تحریم ها که یکی از هدفگذاری های آن تحریم های بانکی و مالی است؛ تصویب نهایی و اجرایی شدن  FATF برای اینکه ایران بتواند ارتباط مالی خود با کشورها و شرکت های اروپایی و شرکای اقتصادی اش؛ حفظ کند از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این بین البته وزارت خزانه ‌داری آمریکا برای تحت فشار قرار‌دادن گروه ویژه اقدام مالی تلاش می‌ کند تا نام ایران دوباره در لیست ‌سیاه مالی قرار گیرد. در نشست این هفته گروه ویژه اقدام مالی، ۸۰۰ مقام رسمی از صندوق بین‌ المللی پول، سازمان ملل، بانک جهانی و دیگر سازمان‌ها و مؤسسات بین‌ المللی در پاریس جمع می شوند. نشست این دوره این نهاد بین ‌المللی با ریاست یک مقام آمریکایی برگزار می شود و 7 دستور کار دارد که یکی از آن ها:« بررسی پیشرفت ایران و دیگر کشورهایی که ریسک مرتبط با نظام مالی را ارائه کرده‌اند» خواهد بود.
 
 در این بین روز گذشته دیوید لوئیس دبیر اجرایی این اجلاس در پاسخ به خبرنگار بی‌بی‌سی که از او پرسید آیا تضمینی وجود دارد که ایران با اجرای خواسته‌های FATF از فهرست سیاه آن خارج شود، گفت: «هیچ تضمینی در کار نیست اما این اقدام می‌تواند شرایطی را برای این کشورها فراهم کند تا وارد داد و ستد با سایر کشورها شوند؛ چرا که می‌تواند نشان دهد که این کشورها محل‌های امنی برای سرمایه‌گذاری هستند!» مجری بی‌بی‌سی سپس خطاب به دبیر اجرایی FATF گفت: «مشکل ایرانی‌ها هم دقیقا همین است. آنها می‌گویند هیچ تضمینی وجود ندارد که اگر ما تمام خواسته‌های FATF را اجرا کنیم، کشوری مانند آمریکا مانع از خروج ما از فهرست سیاه نشود. نظر شما در این باره چیست؟» لوئیس پاسخ داد: «ما نمی‌توانیم هیچ کشوری را وادار به داد و ستد با کشور دیگری بکنیم اما می‌توانیم یک برآورد عینی از شرایط موجود در آن کشور ارائه دهیم که نشان می‌دهد آیا این کشور محل امنی برای سرمایه‌گذاری و کسب و کار است یا نه. استانداردهایی که ما در نظر می‌گیریم، معیارهایی کاملا فنی هستند که هدفشان این است که نشان دهند آیا آن کشور تدابیر لازم را برای جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی گروه‌های تروریستی در نظر گرفته است یا نه.»

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *