RSS
امروز شنبه ، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

عوامل برداشت‌ غیرمجاز از حساب‌های بانکی

۱۳:۳۱ - ۱۳۹۶/۹/۱۴کد خبر: 226719
ایستانیوز:جانشین پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: سهل انگاری و بی‌توجهی کاربران عامل افزایش ۳۱ درصدی ‌جرایم سایبری در حوزه برداشت‌های غیر مجاز از حساب بانکی افراد در سال ۹۶ است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، سرهنگ محمدرضا رضایی در چهارمین جلسه کارگروه پایش فضای مجازی و پیشگیری از جرایم سایبری که به میزبانی قوه قضاییه در محل مجتمع قضایی استان کرمان برگزار شد، اظهار داشت: در سال جاری ۲۶/۵ درصد از جرایم پلیس فتا استان مربوط به حوزه برداشت‌های غیر مجاز  از حساب بانکی افراد است.
وی افزود: با گسترش استفاده از اینترنت در بین اقشار جامعه و فعالیت در آن می‌طلبد که افراد با امنیت خاطر کافی در این حوزه وارد شوند و این مهم  جز با رعایت دقیق نکات ایمنی و امنیتی از سوی کاربر محقق نمی‌شود.
سرهنگ رضایی در خصوص کلاهبرداری‌های اینترنتی گفت: امروزه دسترسی غیرمجاز به اطلاعاتی همچون نام کاربری، گذرواژه و یا اطلاعات کارت‌های اعتباری به شدت در حال افزایش است و یکی از راه‌هایی که مورد توجه افراد سودجو و فرصت‌طلب قرار گرفته فیشینگ نام دارد که افراد  با دقت  لازم می‌توانند مانع از بروز خسارت مالی شوند.
جانشین پلیس فتا استان کرمان ادامه داد: شبکه‌های اجتماعی، سایت‌های حراجی، درگاه‌های پرداخت آنلاین و صفحات لاگین از جمله مواردی هستند که این افراد اقدام به جعل و شبیه‌سازی آنان می‌کنند و با وسوسه کردن و هدایت قربانیان به این سایت‌ها و درگاه‌ها باعث می‌شوند کاربران اطلاعات حساس و محرمانه خود را در سایت‌های جعلی که در ظاهر کاملا شبیه سایت‌های اصلی و قانونی است، وارد کنند.
این مقام مسوول گفت: یکی از شیوه‌های متداول و رایج در فیشینگ ارسال لینک‌ها و آدرس‌های متعلق به سازمان‌های غیرواقعی و جعلی از طریق ایمیل است؛ آدرس‌هایی که تنها تفاوت آنها با آدرس اصلی یک یا دو حرف است یا از دامین‌های فرعی گمراه‌ کننده برای ایجاد آنها استفاده شده است.
وی در پایان با بیان اینکه یکی از راههایی که مورد توجه افراد سودجو و فرصت طلب قرار گرفته فیشینگ (سرقت اطلاعات) نام دارد، گفت: مهم‌ترین مساله برای جلوگیری از حملات فیشینگ، چک کردن URL بوده و با توجه به‌ اینکه خریدهای اینترنتی افزایش پیدا کرده است مردم باید  در این زمینه هوشیار باشند تا زمینه در دام فیشرها نیفتند.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *