RSS
امروز دوشنبه ، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

واکاوی پرونده «روز سیاه بورس»

بازنشستگان نقش مهمی در تمدن سازمانی بیمه ایران دارند

پذیرش شرکت‌ها در فرابورس مشروط شد

مهم‌ترین هدف بانک سینا در سال ۱۴۰۳ جذب منابع و افزایش سهم بازار است

۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد

تصمیم‌گیری مهم ۲ بانک برای آینده پرسپولیس

آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟

چرا سود سهام عدالت کامل واریز نشد؟

ارز مسافرتی اربعین چقدر است؟

چرا ناترازی تجاری در سال ۱۴۰۲ رکورد زد؟

چگونه ارزش پول خود را در برابر تورم حفظ کنیم؟

جزییات دریافت وام حرکت بانک رفاه

خریداران طلا توجه کنند

چرا میلیاردرها از مالیات بر عایدی سرمایه هراس دارند؟

افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی

شاخص رشد پول کاهش یافت

به مردم وام نمی‌دهید،پول‌ها را بین دولتی‌ها پخش می‌کنید

دیدار هیئت‌رئیسۀ کانون بازنشستگان بانک صادرات با مدیرعامل بیمه سرمد

روزگاه سیاه بازار سهام در سالگرد تاریک‌ترین روز!

ارزش سهام عدالت چقدر شد ؟

۵ دلیل بازگشت و افزایش دوباره قیمت ارزهای دیجیتال

بیمه پارسیان، سرمایه جدیدش را ثبت کرد

نوسان قیمت بیمه ملت ناشی از شرایط عرضه و تقاضا بوده است

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود

« استقرار حاکمیت شرکتی» برای پذیرش در فرابورس الزامی شد

بانک‌های عامل تعیین شدند

کدام بانکها وام اشتغال می‌دهند+شرایط

۱۷:۱ - ۱۳۹۶/۴/۲۶کد خبر: 202303
ایستانیوز:مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: بانک توسعه تعاون، بانک کشاورزی، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید به عنوان بانک‌های عامل پرداخت کننده تسهیلات اشتغالزایی صندوق توسعه ملی تعیین شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، اصغر نورالله زاده، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید درباره شیوه نامه نحوه پرداخت تهسیلات اشتغال روستایی گفت:پس از تعیین شرایط عقدقرارداد عاملیت با سپرده گذاری، بر اساس قرار داد عاملیتی که بین صندوق توسعه ملی و بانک  های عامل پرداخت کننده این تسهیلات منعقد می شود، به صندوق اجازه داده خواهد شد تا تسهیلات اشتغالزایی را در روستا پرداخت کند.
 وی بیان کرد:بانک توسعه تعاون، بانک کشاورزی، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید به عنوان بانک‌های عامل پرداخت کننده تسهیلات اشتغالزایی صندوق توسعه ملی تعیین شدند.  طبق مکانیزمی طرح‌های اشتغالزایی مشمول دریافت تسهیلات پس از تایید در کارگروهی تعیین خواهند شد.
 نورالله زاده بیان کرد: بر اساس شاخص‌های سهولت کسب و کار که توسط نهادهای بین‌المللی منتشر می‌شوند تزریق اعتبارات در رتبه‌های نخست تا سوم موثر در اشتغالزایی قرار دارند.
 مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات سیاستی جایگزین برای اشتغالزایی نیست ادامه داد: سیاست پرداخت تسهیلات یک سیاست مکمل در کنار سیاست های اشتغالزایی است که باید به کار گرفته شود. اگر همه شرایط و پارامترها در روستاها برای اشتغالزایی وجود داشته باشد اما عدم دسترسی اعتبارات یکی از موانع اجرای سیاست‌های اشتغالزایی است.
وی افزود: در کنار فراهم بودن تمام شرایط و پارامترها در روستاها برای اشتغالزایی، دسترسی به اعتبارات یکی از ضرورت ها در این زمینه است. در برخی از روستاها از جمله روستاهایی در استان‌های بوشهر و آذربایجان غربی فروشگاه‌ها و مراکز توزیع محصولات راه اندازی شده تا محصولات شهرها در این مراکز در روستاها توزیع شوند. به جای اینکه محصول روستا در شهرها توزیع شود به دنبال این هستیم تا محصولات شهرها در روستاها توزیع شوند که این یک گام در جهت بازارسازی است.
نورالله زاده با بیان اینکه  یکی از موضوعات مورد توجه در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از محل صندوق توسعه ملی، پرداخت تسهیلات به طرح های اشتغالزا خواهد بود و این تسیهلات فرد محور نخواهد بود بیان کرد:دستورالعمل پرداخت تسهیلات اشتغال صندوق توسعه تا2 ماه آینده  با همکاری معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری تدوین خواهد شد.
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:وام اشتغال
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *