RSS
امروز سه شنبه ، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان

درخشش تیم کاراته بیمه تعاون در مسابقات گرندپری جمهوری چک ۲۰۲۴

تامین مالی شرکت‌های بورسی تسهیل می‌شود

خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟

گزارش جدیداز قیمت مسکن در تهران

فروش دلار سهمیه ای متوقف شده است؟

۱۱.۵ درصد از چک‌ ها نقد نشد

آخرین جزییات از تغییر سن بازنشستگی

تاریخ صنعت بیمه با بیمه ایران گره خورده است

صعود قیمت بیت‌کوین به بالای ۶۵ هزار دلار

تورم نقطه به نقطه در فروردین ۱۴۰۳ چقدر شد؟

پیش بینی بورس ؛ روزهای فرسایشی ادامه دارد؟

بنگاه‌های تولیدی گرفتار معضل مواد اولیه

حضور بیمه ملت در نمایشگاه بین‌المللی انرژی تهران

ورود بیمه میهن به باشگاه هزار میلیارد تومانی ها با رشد تاریخی ۱۳۷درصدی حق‌ بیمه تولیدی

چه رازی پشت تورم ۳۱ درصدی مخفی شده است

خبر مهم رئیس سازمان امور مالیاتی/این مشاغل ملزم به ارائه ترازنامه نیستند

ماجرای صف میلیونی متقاضیان وام ودیعه مسکن چیست؟

قیمت طلا امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

چاپیدن پول!

چرا پول ها از بورس فرار می‌کنند؟

واکاوی پرونده «روز سیاه بورس»

بازنشستگان نقش مهمی در تمدن سازمانی بیمه ایران دارند

پذیرش شرکت‌ها در فرابورس مشروط شد

مهم‌ترین هدف بانک سینا در سال ۱۴۰۳ جذب منابع و افزایش سهم بازار است

توسط آخوندی صورت گرفت ؛

تشریح سیاست‌های حوزه مسکن و شهرسازی وزارت راه

۱۳:۱۵ - ۱۳۹۶/۱/۷کد خبر: 194419
ایستانیوز:وزیر راه و شهرسازی در نشست مشترک با اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی مهمترین اقدامات وزارت راه و شهرسازی را در حوزه مسکن و شهرسازی تشریح کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز) به نقل از  وزارت راه و شهرسازی، عباس آخوندی  در جلسه مشترک با اعضای کمیسیون عمران دهمین دوره مجلس شورای اسلامی که در آخرین روز کاری در سال گذشته در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد، سیاست‌های حوزه مسکن و شهرسازی را تشریح کرد.
 
وزیر راه و شهرسازی همچنین اهم فعالیت‌های حوزه مسکن و شهرسازی را برشمرد و گفت: در حوزه شهرسازی، اصلی‌ترین بحثی که در وزارت راه و شهرسازی تعقیب می‌کردیم بحث ایجاد انضباط شهری بود. واقعیت این است که بحث انضباط شهری بحث بسیار مهمی است و امیدوارم در سال ۹۶، دکتر رضایی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی جلسه‌ای را ترتیب دهند تا ما راجع به بحث انضباط شهری، جلسه گسترده‌ای با کمیسیون عمران، داشته باشیم.
 
آخوندی گفت: فقط در تهران ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی وجود دارد. مفهوم ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در تهران بدین‌معناست که چیزی در حدود ۱۳ میلیون خانوار می‌توانند در پایتخت، زندگی کنند. حال آنکه جمعیت تهران ۸.۶ میلیون نفر است و تعداد زیادی نیز در تهران در شرایط بدمسکنی مطلق زندگی می‌کنند. اینها نشان می‌دهد که جایی از کار مشکل اساسی دارد.
 
وی ادامه داد: آخرین آماری که مرکز آمار ایران منتشر کرده، نشان می‌دهد که فقط در تهران ۴۹۰  هزار واحد مسکونی خالی وجود دارد. در حالیکه در آمار سال ۹۰، این میزان ۳۲۷ هزار واحد مسکونی بوده است.
 
وی افزود: آمار ساخت و سازها، خانه‌های خالی و مساله بدمسکنی نشان می‌دهد مشکلات جدی در انضباط شهری وجود دارد. اگر تمامی ساخت و سازها برای اسکان بودند، مایه خوشحالی بود اما باید به این نکته توجه کنیم که این میزان خانه خالی بیشتر برای سوداگری و تجارت ساخته شده است.
 
آخوندی گفت: تعداد خانه‌های خالی بر اساس آمار در سال ۸۵ در سراسر کشور، ۶۳۰ هزار واحد، سال ۹۰، یک میلیون و ۶۶۰ هزار و سال ۹۵ برابر ۲ میلیون و ۵۸۷ هزار خانه است. این ارقام واقعا عجیب است. اگر هر واحد مسکونی را ۱۰۰ هزار دلار در نظر بگیریم مفهومش این است که ۲۵۰ میلیارد دلار سرمایه با بهره‌وری صفر وجود دارد.
 
وی ادامه داد: واقعیت این است که روند موجود، روند سختی است و از اعضای کمیسیون عمران می‌خواهم به این موضوع دقت کنند چون ادامه این وضعیت به صلاح نیست. هم اکنون شاهد هستیم که بدمسکنی با چه گرفتاری‌هایی برای مردم در سطح شهر، وجود دارد و از طرفی دیگر تولید واحدهایی را در کلانشهر تهران و سایر شهرها شاهد هستیم که عمدتا با هدف تجاری و غیرسکونتی ایجاد شده‌اند که دو جهت کاملا متضاد است و جایی باید به اتمام برسد.
 
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حوزه مسکن نیز عمده توجه ما به مسکن مهر بود که مراحل آخر را طی می‌کند و واگذاری‌های آن در حال انجام است. بحث تسهیلات و توانمندکردن افراد را نیز در دستور کار داشتیم که از این مدل، استقبال خوبی شده است.
 
آخوندی گفت: هم‌اکنون ۱۴۶ هزار نفر در صندوق تسهیلات مسکن پس‌انداز کرده‌اند. این بدان مفهوم است که در سال ۹۶ برابر ۱۴۶ هزار نفر متقاضی واقعی در بازار داریم.
 
وی افزود: روزانه بین ۵۵۰ تا ۶۰۰ نفر پس‌انداز در بانک مسکن دارند که به ما این امید را می‌دهد تا در سال ۹۶ هم از رکود در بخش مسکن خارج شویم و هم متقاضی واقعی مسکن و نه دلال، تاجر و سوداگر داشته باشیم.
 
آخوندی تاکید کرد: تمرکز ما در بخش مسکن، عمدتا بر بافت‌های فرسوده، بافت‌های میانی شهرها و بافت‌های حاشیه‌ای است.
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *