RSS
امروز سه شنبه ، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان

درخشش تیم کاراته بیمه تعاون در مسابقات گرندپری جمهوری چک ۲۰۲۴

تامین مالی شرکت‌های بورسی تسهیل می‌شود

خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟

گزارش جدیداز قیمت مسکن در تهران

فروش دلار سهمیه ای متوقف شده است؟

۱۱.۵ درصد از چک‌ ها نقد نشد

آخرین جزییات از تغییر سن بازنشستگی

تاریخ صنعت بیمه با بیمه ایران گره خورده است

صعود قیمت بیت‌کوین به بالای ۶۵ هزار دلار

تورم نقطه به نقطه در فروردین ۱۴۰۳ چقدر شد؟

پیش بینی بورس ؛ روزهای فرسایشی ادامه دارد؟

بنگاه‌های تولیدی گرفتار معضل مواد اولیه

حضور بیمه ملت در نمایشگاه بین‌المللی انرژی تهران

ورود بیمه میهن به باشگاه هزار میلیارد تومانی ها با رشد تاریخی ۱۳۷درصدی حق‌ بیمه تولیدی

چه رازی پشت تورم ۳۱ درصدی مخفی شده است

خبر مهم رئیس سازمان امور مالیاتی/این مشاغل ملزم به ارائه ترازنامه نیستند

ماجرای صف میلیونی متقاضیان وام ودیعه مسکن چیست؟

قیمت طلا امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

چاپیدن پول!

چرا پول ها از بورس فرار می‌کنند؟

واکاوی پرونده «روز سیاه بورس»

بازنشستگان نقش مهمی در تمدن سازمانی بیمه ایران دارند

پذیرش شرکت‌ها در فرابورس مشروط شد

مهم‌ترین هدف بانک سینا در سال ۱۴۰۳ جذب منابع و افزایش سهم بازار است

در قالب یک ساختار یکپارچه بازار پول و سرمایه

تنگنای نظام تامین مالی قابل حل است

۱۴:۱۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۴کد خبر: 188464
ایستانیوز:یک مدیر بانکی با بیان اینکه بانک و بورس، رقیب یکدیگر نیستند، گفت: تنگنای نظام تامین مالی تنها در قالب یک ساختار یکپارچه بازار پول و سرمایه، قابل حل است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)، هادی اخلاقی در هشتمین کنفرانس توسعه نظام تأمین‌مالی و سرمایه‌گذاری در ایران با تاکید بر ضرورت توجه به شرکتهای دانش بنیان و ارائه ابزارهای نوین برای تامین مالی آن‌ها گفت:  فرمایشات مقام معظم رهبری در چارچوب سیاستهای اقتصاد مقاومتی، مساله گستردگی تامین مالی و توسعه ابزارها و روش‌های کارآمد آن را از پیش‌نیازهای مالی پیاده‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان خوانده است؛ این در حالی است که اقتصاد ایران در طول سال‌های اخیر، در زمینه برخی از شاخص‌های تأمین مالی که رقابت‌پذیری اقتصاد را نشان می‌دهد، بهبود مناسبی داشته است.
 
وی افزود: با این‌وجود، برای عبور از مرحله فعلی توسعه‌یافتگی کشور که اقتصاد مبتنی بر کارایی است و نیز رسیدن به اقتصاد مبتنی بر نوآوری، بایستی نظام تأمین مالی به صورت یکپارچه و ساختارمند، از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کند.
 
این فعال صنعت بانکداری، اصلی‌ترین عامل عدم توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در کشورهای آسیایی و در حال‌توسعه را عدم توسعه نظام مالی این کشورها معرفی و تصریح کرد: کشورهای در حال‌توسعه، به دلیل توسعه‌نیافتگی بازار سرمایه و سیستم مالی بانک محور ضعیف، با پدیده عدم شمول مالی روبرو هستند و این موضوع توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان که نیاز فراوانی به تأمین مالی حرفه‌ای و پیشرفته دارند را با چالش مواجه کرده است.
 
اخلاقی، افزود: نظام تامین مالی، خود نیز با تنگناهایی از جمله حجم بالای مطالبات غیرجاری، انجماد دارایی‌ها، دارایی‌های موهوم و غیرواقعی، کم‌عمق بودن بازار سرمایه و بالا بودن ریسک‌های سرمایه‌گذاری روبرو است؛ اما در صورتی که نظام بانکی و بازار سرمایه به عنوان دو نقش مکمل و نه رقیب و در قالب یک ساختار یکپارچه فعالیت کنند، می‌توانند مشکلات تأمین مالی بنگاه‌های کشور به‌ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان را حل کنند.
 
مدیرعامل بانک ملت با ارائه افق‌های روشن حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، از جمله امکان ورود این شرکت‌ها به بازار سرمایه، امکان همکاری شرکت‌های خارجی در تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان، رشد روزافزون شرکت‌های دانش‌بنیان، اصلاح نظام بانکی در زمینه حمایت از این شرکت‌ها و توسعه ابزارهای جدید تأمین مالی، ضروریات توسعه نظام تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان را برشمرد.
 
وی با بیان اینکه تصویب قوانین مناسب برای تشویق مشارکت بخش خصوصی و تسهیل ایجاد شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر و سهام خصوصی، یک ضرورت است خاطرنشان کرد:حمایت از تشکیل نهادها و انجمن‌های تخصصی موردنیاز برای پشتیبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاران خصوصی، توسعه و ترویج فرهنگ حمایت از نوآوری و ایجاد پایگاه‌های اطلاعاتی قابل‌اتکا برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و  الزام قانونی نهادهای تأمین مالی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله دیگر الزامات است.
 
اخلاقی با اشاره به برخی از اقدامات حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان به برنامه این بانک در خصوص تأسیس یک شرکت VC با مکمل های شتاب‌دهنده‌ی ویژه این شرکتها، راه‌اندازی فاندینو به عنوان ابزاری برای جمع سپاری برای حمایت از فعالیت های کارآفرینی و صنایع دانش‌بنیان، برنامه‌ریزی و اقدام در راستای تسهیل فرایند کاستودین برای جذب سرمایه گذاری‌های خارجی اشاره کرد.
 
وی افزود: در آینده نیز با رعایت قوانین و مقررات، حمایت خود از شرکت‌های دانش‌بنیان و کارآفرینان را با جدیت تمام و با استفاده از ابزارهای نوین ادامه خواهیم داد.
 
محبوبه مغانی بورس, [۱۲.۰۲.۱۷ ۱۳:۳۹]
 
حل تنگناهای نظام تامین مالی بامساعدت دو بازار  پول و سرمایه
 
مدیر عامل بانک ملت گفت: تنگناهای نظام تامین مالی تنها در قالب یک ساختار یکپارچه بازار پول و سرمایه قابل حل است
 
 مدیرعامل بانک ملت در هشتمین کنفرانس توسعه نظام تأمین‌مالی و سرمایه‌گذاری در ایران بر لزوم توجه بیشتر به شرکت‌های دانش‌بنیان و ارائه ابزارهای نوین برای تأمین مالی آن‌ها تأکید کرد.
 
 دکتر اخلاقی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در چارچوب سیاستهای اقتصاد مقاومتی، مسئله گستردگی تأمین مالی و توسعه ابزارها و روش‌های کارآمد آن را از پیش‌نیازهای مالی پیاده‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان خواند و افزود: اقتصاد ایران در طول سال‌های اخیر در زمینه برخی از شاخص‌های تأمین مالی که رقابت‌پذیری اقتصاد را نشان می‌دهد، بهبود مناسبی داشته است. بااین‌وجود، برای عبور از مرحله فعلی توسعه‌یافتگی کشور (اقتصاد مبتنی بر کارایی) و رسیدن به اقتصاد مبتنی بر نوآوری، بایستی نظام تأمین مالی به صورت یکپارچه و ساختارمند، از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کند.
 
این فعال صنعت بانکداری اصلی‌ترین عامل عدم توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در کشورهای آسیایی و در حال‌توسعه را عدم توسعه نظام مالی این کشورها معرفی کرد و افزود: کشورهای در حال‌توسعه، به دلیل توسعه‌نیافتگی بازار سرمایه و سیستم مالی بانک محور ضعیف، با پدیده عدم شمول مالی روبرو هستند و این موضوع توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان را که نیاز فراوانی به تأمین مالی حرفه‌ای و پیشرفته دارند را با چالش مواجه کرده است.
 
دکتر اخلاقی، افزود: نظام تأمین مالی خود نیز با تنگناهایی از جمله، حجم بالای مطالبات غیر جاری، انجماد دارایی‌ها، دارایی‌های موهوم و غیرواقعی، کم‌عمق بودن بازار سرمایه و بالا بودن ریسک‌های سرمایه‌گذاری روبرو است اما در صورتی که نظام بانکی و بازار سرمایه به عنوان دو نقش مکمل و نه رقیب و در قالب یک ساختار یکپارچه فعالیت کنند، می‌توانند مشکلات تأمین مالی بنگاه‌های کشور به‌ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان را حل کنند.
 
مدیر عامل بانک ملت با ارائه افق‌های روشن حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، از جمله امکان ورود این شرکت‌ها به بازار سرمایه، امکان همکاری شرکت‌های خارجی در تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان، رشد روزافزون شرکت‌های دانش‌بنیان، اصلاح نظام بانکی در زمینه حمایت از این شرکت‌ها و توسعه ابزارهای جدید تأمین مالی، ضروریات توسعه نظام تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان را این‌چنین برشمرد:
 
•  تصویب قوانین مناسب برای تشویق مشارکت بخش خصوصی و تسهیل ایجاد شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر و سهام خصوصی
 
•  حمایت از تشکیل نهادها و انجمن‌های تخصصی موردنیاز برای پشتیبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاران خصوصی
 
•  توسعه و ترویج فرهنگ حمایت از نوآوری و ایجاد پایگاه‌های اطلاعاتی قابل‌اتکا برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
 
•  الزام قانونی نهادهای تأمین مالی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
 
مدیرعامل بانک ملت در پایان، با اشاره به برخی از اقدامات بانک ملت در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان به برنامه این بانک در خصوص تأسیس یک شرکت VC با مکمل¬های شتاب‌دهنده‌ی ویژه این شرکتها، راه‌اندازی فاندینو به عنوان ابزاری برای جمع سپاری برای حمایت از فعالیت¬های کارآفرینی و صنایع دانش‌بنیان، برنامه‌ریزی و اقدام در راستای تسهیل فرایند کاستودین برای جذب سرمایه¬گذاری‌های خارجی اشاره کرد. وی افزود که این بانک در آینده نیز با رعایت قوانین و مقررات، حمایت خود از شرکت‌های دانش‌بنیان و کارآفرینان را با جدیت تمام و با استفاده از ابزارهای نوین ادامه خواهد داد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *