RSS
امروز شنبه ، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان

توصیه بلومبرگ به سرمایه گذاری در بورس ایران

معمای بنزین در ایران

طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟

دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است

ارزش آفرینی برای مشتریان، جریان پایدار رشد صنعت بیمه است

شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال ۱۴۰۳

برگزاری همایش مدیران بیمه دی در شیراز

برنامه و نقشه راه؛ کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

واکنش طلافروشان به مالیات برعایدی سرمایه

خریدهایی که از بی ارزش شدن پول می کاهد

خبر مهم برای طلافروشان

منتظر صلح دلار کاغذی و دیجیتال باشید

چک دیجیتال ۱۲ بانک نقدپذیر شد

تقویت بورس، زمینه‌ساز ورود سرمایه‌های خرد مردم به سمت تولید

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

بر اساس استانداردهای بین‌المللی IFRS

چالش های سازمان حسابرسی برای دریافت اطلاعات مالی

۲۲:۴۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۶کد خبر: 187071
ایستانیوز:رییس سازمان حسابرسی گفت: سازمان حسابرسی برای دریافت اطلاعات مالی براساس استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی «آی.اف.آر.اس»* (IFRS) با دو چالش جدی مقاومت دستگاه‌ها و بی علاقگی شرکت‌ها به سبب ناآگاهی از این استانداردها روبروست.
به گزارش پایگاه اطاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)، «علی‌اکبر سهیلی پور» افزود: یکی از الزام ها برای پذیرش شرکت های ایرانی در بورس های سایر کشورها و در نتیجه جذب سرمایه گذاری خارجی، هماهنگی بین نظام گزارشگری مالی این شرکت ها با نظام جاری آنهاست.
این مقام مسوول تاکید کرد استانداردهای ملی ایران در برخی زمینه ها با استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی منطبق نیست و افزود: این موضوع موجب کاهش تمایل خارجی ها به سرمایه گذاری در شرکت های ایرانی می شود.
سهیلی پور ادامه داد: پذیرش استانداردهای بین‌المللی بویژه استانداردهایی که فضای اقتصادی ایران را برای سرمایه‌گذاران خارجی شفاف‌ و روشن می‌کند، یک ضرورت است.
وی اضافه کرد: الزام به افشای گسترده ای در استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی وجود دارد، بنابراین اطلاعات بیشتری درباره صورت های مالی در اختیار سرمایه گذاران قرار می گیرد و موجب افزایش شفافیت در بازارهای مالی و در نهایت در اقتصاد داخلی می شود.
رییس سازمان حسابرسی گفت: طبق استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی همه اطلاعات مربوط به حقوق و مزایای مدیران و اعضای هیات مدیره در اختیار استفاده کنندگان قرار می گیرد که احتمال زیادی می رود این موضوع به کاهش پیشامدهایی مانند دریافت حقوق های نامتعارف منجر شود.
به گزارش ایرنا،‌ استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی به منظور استفاده شرکت های بورسی در سراسر جهان را یکی از مهمترین تغییرات قانونی در تاریخ حسابداری به شمار می رود که استفاده از آنها برای شرکت های بورسی بیش از 120 کشور الزامی است.
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس بیست و هفتم آذرماه اعلام کرد: 77 بانک و شرکت ثبت شده در این سازمان با دوره مالی اول فرودین 1395 به بعد، به تهیه صورت‌های مالی سالیانه خود طبق استانداردهای آی.اف.آر.اس ملزم شدند.
به گفته وی، اکنون 27 بانک‌ و موسسه اعتباری ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار، 23 شرکت بیمه ثبت شده و 27 شرکت پذیرفته شده در بورس تهران و فرابورس که سرمایه ثبت شده آنها 10 هزار میلیارد ریال به بالاست، باید صورت‌های مالی خود را طبق استانداردهای آی.اف.آر.اس تهیه کنند.



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *