RSS
امروز جمعه ، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

مدیرعامل سازمان حسابرسی:

میزان اموال مازاد دولت مشخص نیست

۱۶:۱۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۴کد خبر: 347876
ایستانیوز:مدیرعامل سازمان حسابرسی ضمن بیان اینکه آماری در مورد اموال مازاد دولت وجود ندارد در مورد وضعیت صندوق‌های بازنشستگی اعلام کرد که این صندوق‌ها ناترازی دارند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، قدرت‌الله اسماعیلی در نخستین نشست خبری خود با اشاره به اینکه سازمان حسابرسی با ۱۱۱۲ نفر نیرو حسابرسی ۷۵۰ شرکت را انجام داده است، گفت: در ۹ ماهه سال جاری ۱۶۷۱ فقره گزارش توسط سازمان حسابرسی به مراجع ذیربط اعلام شده است که از این میان ۵۲ درصد گزارش‌ها دارای اظهار نظر، ۴۸ درصد دارای اظهارنظر مشروط و دو درصد نیز عدم اظهار نظر و مردود بودند.
 
وی ادامه داد: همچنین ۵۴۲۶ مورد عدم رعایت قوانین و مقررات در شرکت‌ها گزارش شده و ۹۱ شرکت طی سال جاری به مراجع قضایی معرفی شده‌اند که بعضا شرکت‌های مادرتخصصی و بانک‌ها بوده‌اند. جرم این شرکت‌ها اکثرا عدم رعایت قوانین و مقررات بوده و این عدم رعایت قوانین مربوط به قانون پولشویی است. البته در قانون پولشویی تکالیفی به شرکت‌ها محول شده، اما بستر آن فراهم نشده است.
 
مدیرعامل سازمان حسابرسی با اشاره به حذف امضای طلایی عنوان کرد: حذف امضای طلایی تعیین صلاحیت حسابداران رسمی یکی از اقداماتی بوده که اخیرا انجام شده است.
 
صندوق‌های بازنشستگی ناترازی دارند
 
اسماعیلی در ادامه در پاسخ به سوال ایسنا در مورد وضعیت صندوق‌های بازنشستگی توضیح داد: در این صندوق‌ها ناترازی وجود دارد که دولت در جهت رفع آن‌ها اقدام و کمک کرده است ناترازی از بین برود.
 
وی ادامه داد: بخشی از مطالبات صندوق‌ها از دولت است و برخی بانک‌ها از صندوق‌ها مطالبه دارند که در این راستا تفاهمی بین صندوق‌ها، بانک‌ها و دولت شکل گرفته است.
 
مدیرعامل سازمان حسابرسی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا در مورد میزان بدهی دولت به بانک‌ها و دلیل اختلاف نظر بانک‌ها و دولت عنوان کرد: این بدهی ناشی از اختلاف روش محاسبه سود است. بانک‌ها ادعای دیگری دارند که مورد پذیرش دولت نیست. بانک‌ها باید در بستر قانون حرکت کنند. سود مرکب پذیرفته نیست. یک تفسیر متفاوتی از بخش‌نامه‌ها وجود دارد که باید این موضوع برطرف شود.
 
ثبت و ضبطی از دارایی‌های دولت وجود ندارد
 
اسماعیلی در ادامه با تاکید بر اینکه سازمان حسابرسی به طرح مولدسازی ورود نکرده است، گفت: ما اطلاعاتی در این زمینه نداریم. یکی از کارها تدوین استانداردهای حسابداری بخش عمومی بود که تاکنون در کشور به طور کامل اجرا نشده که اگر اجرا شود شناسایی دارایی‌های دولت صورت می‌گیرد و ثبت خواهد شد.
 
وی با تاکید بر اینکه ثبت و ضبطی از دارایی‌های دولت وجود ندارد گفت: آمارها از سوی دستگاه‌ها ثبت نمی‌شود. دولت‌ها تغییر می‌کنند بدون اینکه گزارشی از عملکرد مالی خود در هنگام آغاز و پایان کار خود اعلام کنند. دولت‌ها هیچوقت در مورد دارایی‌های خود صورت مالی منتشر نکردند.
 
مدیرعامل سازمان حسابرسی با بیان اینکه در حسابداری نقدی نمی‌توان تعهدات را شناسایی کرد، در مورد اینکه در علم حسابرسی به چه اموالی مازاد گفته می‌شود، توضیح داد: به اموالی که در فرایند ارائه کالا و خدمات در آینده به کار گرفته نشود مازاد گفته می‌شود. تشخیص هیات مولدسازی در این‌ مورد اشتباه نخواهد بود زیرا سابقه املاک را بررسی می‌کنند.
 
اسماعیلی در پاسخ به سوال ایسنا که میزان اموال مازاد سازمان حسابرسی چقدر است؟ گفت: ما اموال مازاد نداریم، کسری هم داریم. حتی مراسم تودیع معارفه در نمازخانه برگزار شد و صندلی هم کرایه کردیم.
 
به گفته وی حسابرسی صداوسیما و بانک مرکزی بر عهده سازمان حسابرسی نیست.
 
پرونده فولاد مبارکه در حال بررسی است
 
اسماعیلی در ادامه با تاکید بر اینکه تغییر مدیرعامل سازمان حسابرسی به دلیل پرونده فولاد نبوده است، گفت: گزارش این شرکت هر سال به مجمع عمومی و سازمان‌های ذیربط ارائه می‌شده و در بیانیه‌ای که شهریورماه منتشر کردیم این موضوع به تفصیل شرح داده شد. پرونده فولاد در مرجع قضایی درحال بررسی است و دستگاه‌های نظارتی روی این پرونده تمرکز کرده‌اند.
 
وی ادامه داد: بیش از ۵۰ درصد عددی که مطرح شده بود مرتبط با فروش محصول مطابق ضوابط تعیین شده توسط وزارت صمت و بورس و بخشی از این عدد نیز ناشی از عدم رعایت قوانین و مقررات بوده است.
 
 
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *