RSS
امروز یکشنبه ، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

سمت وسوی آینده اقتصاد ایران

عوامل کاهنده قیمت دلار

بیمه مستمری باران با شاخص تورم رونمایی شد

روزهای درخشان بورس تکرار می‌شود؟

بیمه پارسیان آماده دستیابی به قله های موفقیت در سال جاری

بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

رشد ۱۰۳ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه ملت در فروردین ۱۴۰۳

برات الکترونیک بهترین روش تأمین مالی غیرنقدی است

دوراهی سخت دولت سیزدهم در بازار ارز

جهش نرخ ارز در راه است؟

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

شیبا اینو و دوج کوین در حال سقوط!

بانک های متخلف چگونه منحل می شوند؟

حساب‌ بانکی که مشمول مالیات می‌شود

زمان و مبلغ واریز سود سهام عدالت مرحله سوم

مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد

پیش بینی تحلیلگر وال استریت از قیمت طلا

افشای ارزبگیران بزرگ

از جیب حقوق بگیران سرقت می‌کنند‌

وام خواری شرکت های کاغذی بانک ها

رشد ۶۴ درصدی منابع بانک سینا در دو سال گذشته

سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی

تلاش شبکه فروش، اعتبار و اعتماد به صنعت بیمه را در جامعه افزایش می دهد

نرخ بهره بین بانکی چند درصد شد؟ + جدول

این تازه آغاز راه است...

مدیرعامل بیمه تعاون مطرح کرد:

راهکارهای توسعه صنعت بیمه در ایران

۱۲:۲۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۳۰کد خبر: 360403
ایستانیوز: مدیرعامل شرکت بیمه تعاون با بیان این که صنعت بیمه یکی از بخش‌های مهم صنعت خدمات مالی در جهان است و نقش مهمی در اقتصاد جوامع ایفا می‌کند، در پاسخ به این سوال که چرا در کشور ما ایران، این صنعت از لحاظ توسعه یافتگی نسبت به میانگین جهانی و حتی کشورهای منطقه، در جایگاه پایین‌تری قرار دارد، مطالبی را مطرح کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) ،  یونس مظلومی در نشست تحلیلی «جایگاه صنعت بیمه در اقتصاد ایران و جهان» که در استودیوی فردای اقتصاد برگزار شد، با اشاره به این که کارکردهای بیمه در اقتصاد جامعه بسیار متنوع و گسترده است، گفت: «تسهیل جریان نقدینگی» یکی از این کارکردهاست، به گونه ای که بیمه به کسب و کارها کمک می‌کند تا پولی که برای روز مبادا کنار می‌گذارند را در جریان اقتصاد قرار دهند.
 
وی افزود: بیمه همچنین با «تسهیل توسعه کسب و کارها»، به آنها کمک می‌کند تا بدون ترس از شکست و نابودی، دست به توسعه فعالیت خود بزنند.
 
مدیرعامل شرکت بیمه تعاون با بیان این که بیمه به «کاهش بیکاری» در زمان تعطیلی کسب و کارها کمک می‌کند و ذخایر بیمه ای می‌تواند به کمک «سرمایه‌گذاری در اقتصاد» بیاید، اظهار کرد: همچنین شرکت‌های بیمه می‌توانند از سایر کشورها، ریسک قبول کرده و درآمد ارزی کسب کنند که این اقدام به «ایجاد درآمد و صادرات نامرئی» می انجامد.
به گفته مظلومی، «کاهش خسارت ملی» را نیز می توان یکی از مهمترین کارکردهای عملیات بیمه ای دانست و این در نتیجه توصیه‌های ایمنی شرکت‌های بیمه می‌تواند محقق شود.
مدیرعامل شرکت بیمه تعاون با بیان این که تازه ترین آمارها از میزان توسعه یافتگی صنعت بیمه در ایران نشان می دهد ضریب نفوذ بیمه به عنوان یکی از مهمترین شاخص های اندازه گیری این صنعت، حدود 1.8 درصد است و این در مقایسه با میانگین جهانی 7 درصد، رقم بسیار پایینی است، اظهار کرد: همچنین، حق بیمه سرانه در ایران حدود 50 دلار است که در مقایسه با کشورهایی مانند امارات متحده عربی با متوسط حدود 1200 دلار، بسیار ناچیز است.
وی با اشاره به این که تا کنون تحقیقات زیادی درباره علل عقب ماندگی صنعت بیمه کشورمان از دنیا انجام شده است، گفت: نتایج به دست آمده از این پژوهش ها نشان می دهد «فرهنگ غلط جامعه» درباره حق بیمه پرداختی و خسارت دریافتی، یکی از مهمترین علل عدم اقبال مردم به بیمه گران است؛ تصور جامعه بر آن است که بیمه «دردآور» است، چون افراد، حق بیمه را به صورت مرتب پرداخت می‌کنند، ولی در طول یک یا چند سال، ممکن است حتی یک خسارت هم دریافت نکنند!
مظلومی عدم آگاهی مردم از مزایای بیمه و نقش آن در کاهش ریسک و ایجاد امنیت مالی و وجود مقررات دست و پاگیر دولتی که باعث محدودیت فعالیت شرکت‌های بیمه می شود را نیز از دیگر دلایل توسعه نیافتگی صنعت بیمه در کشورمان دانست و گفت: در چنین شرایطی، راهکارهای متعددی برای خروج صنعت بیمه از وضعیت کنونی پیشنهاد شده است که مهمترین آنها آموزش و فرهنگ‌سازی است. مردم باید با روش های مختلف، از مزایای بیمه مطلع شوند تا فرهنگ بیمه‌پذیری در جامعه نهادینه شود.
مدیرعامل شرکت بیمه تعاون افزود: همچنین باید مقررات دست و پاگیر دولتی اصلاح شود تا فعالیت شرکت‌های بیمه نیز تسهیل شود. دولت می تواند با حمایت از شرکت‌های بیمه، کمک کند تا بیمه گران با شرکت‌های بیمه خارجی رقابت کنند.
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:بیمه تعاون
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *