RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

گرسنگی در حال افزایش است

۱۲:۱۹ - ۱۴۰۲/۸/۹کد خبر: 357105
ایستانیوز:سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) از افزایش ۱۵۰ میلیون نفر به جمعیت گرسنگان جهان طی سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، بیشترین گروه‌های کم تغذیه در جهان مربوط به مردم آسیا در سال ۲۰۲۱ بوده و بالاترین شیوع سوء تغذیه مربوط به قاره آفریقا است
 
به نوشته اطلاعات، سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) در جدیدترین گزارش آماری خود از حوزه غذا و کشاورزی در سال ۲۰۲۲ حاکی از آن است که گرسنگی در جهان همچنان در حال افزایش است.
 
برپایه این گزارش، تقریبا ۷۷۰ میلیون نفر در سال ۲۰۲۱ دچار سوء تغذیه شدند. آمارها نشان می‌دهد که این رقم در مقایسه با سال ۲۰۲۰ در حدود ۴۶ میلیون نفر و در مقایسه با سال ۲۰۱۹ در حدود ۱۵۰ میلیون نفر افزایش یافته است.
همچنین بیشترین گروه‌های کم تغذیه در جهان مربوط به مردم آسیا در سال ۲۰۲۱ بوده و بالاترین شیوع سوء تغذیه مربوط به قاره آفریقا است.
 
البته در هر قاره شیوع ناامنی غذایی متوسط یا شدید برای زنان اندکی بیشتر از مردان است، بیشترین تفاوت در آمریکای لاتین و دریای کارائیب است.
 
این در حالی است که عرضه انرژی غذایی در تمام مناطق از سال ۲۰۰۰ افزایش یافته است و چاقی در همه مناطق افزایش دارد. تقریبا ۳۰ درصد افراد بزرگسال در آمریکای شمالی، اروپا و اقیانوسیه چاق هستند.
 



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *