RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

تسهیل جریان پرداخت وام‌های خرد با تمهیدات‌ بانک مرکزی برای اصلاح ناترازی بانک‌ها

سید ضیاء ایمانی، مدیرعامل بانک صادرات ایران
۱۱:۳۰ - ۱۴۰۲/۴/۲۳کد خبر: 353290
ایستانیوز:شدت فزاینده تقاضا برای استفاده از وام‌های قرض‌الحسنه و حمایتی و کاهش حجم سپرده‌های قرض‌الحسنه، تراز برخی بانک‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد که با تمهیدات دولت و بانک مرکزی برای اصلاح ناترازی بانک‌ها، امید به تسهیل جریان پرداخت وام‌های خرد و بالا بردن ضریب رضایتمندی مردم، روز به روز بیشتر است.
نگاه به مسئولیت اجتماعی در کشور عزیز ما ایران برگرفته از معارف گران‌سنگ عقیدتی و فرهنگ غنی اسلامی ایرانی در پاسداشت جایگاه و مقام ارزشمند آحاد جامعه، دنبال‌کننده سیاست‌ها و آرمان‌های متعالی در تحکیم بنیان خانواده، تعالی روحی و معنوی مردم و بهره‌مندی همگانی از ثروت خدادادی کشور است.
 
دست‌یافتن به این آرمان‌ها فراتر از نگاه‌های طبقه‌بندی‌شده جهانی، عمدتاً با همدلی و هم‌افزایی در حوزه روابط اجتماعی حاصل می‌شود و بیش از آنکه محتاج تسهیلات و وام قرض‌الحسنه، باشد، نیازمند فرهنگ‌سازی، درک و شناخت کافی از شرایط عمومی و تنگناهای معیشیتی، اشتغال و دغدغه‌های فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی است.
 
نظام بانکی همچنان مهمترین رکن تأمین مالی اقتصاد کشور است و سهم بازار سرمایه از این میزان همچنان زیر 20 درصد باقی مانده است. از این رو تلفیق شناخت از شرایط عمومی و اقتصادی جامعه و تدبیر صحیح مالی برای رفع نیازمندی‌ها در حوزه مسئولیت اجتماعی، عاملی مهم برای ایفای نقش مؤثر بانک‌ها در این مأموریت خطیر است.
 
این مأموریت بنابر آنچه اشاره رفت، تکلیفی برگرفته از حمایت‌های انسان‌دوستانه و نوع‌دوستی ایرانی اسلامی ماست و به واقع تکلیفی از سر معرفت است که نظام بانکی برابر با مسئولیتی که در مقابل مردم و امنیت اقتصادی و روانی آنها متصور است، دنبال می‌‌کند و از سویی با توجه به شدت فزاینده تقاضا برای استفاده از وام‌های قرض‌الحسنه و حمایتی در شرایط تورمی و جنگ اقتصادی و شناختی و در عین حال کاهش حجم سپرده‌های قرض‌الحسنه، تراز برخی بانک‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد که با تمهیدات دولت و بانک مرکزی برای اصلاح ناترازی بانک‌ها، امید به تسهیل جریان پرداخت وام‌های خرد و بالا بردن ضریب رضایتمندی مردم، روز به روز بیشتر است.
 
بانک صادرات ایران در این عرصه با تکیه بر 72 سال تجربه و هم‌گامی با مردم شریف ایران با شعار «در خدمت مردم» در ارائه انواع خدمات بانکی، به گواهی آمار و ارقام و تلاش و زحمات مدیران و کارکنان این بانک، سهم قابل توجهی در حمایت و پشتیبانی از حوزه‌های مختلف مسئولیت‌های اجتماعی در بین 27 بانک کشور داشته و دارد.
 
 
 
 



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *