RSS
امروز سه شنبه ، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند

انتقال ۲۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس به بانک ملت

درخشش نام بیمه البرز در دایره طلایی

کدام بانک ها دستور رئیسی را وتو کردند

قیمت دلار تا کجا تغییر می‌کند؟

نات کوین کی عرضه می‌شود و چطور بخریم؟

کار ویژه عجیب بانک های خصوصی!

کانون کارگزاران بورس آخرین هشدار درباره آثار مخرب بند "س" را به رئیس مجلس داد

چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد

رشد ۴۲ درصدی درآمدهای بانک سینا از محل تسهیلات اعطایی

طرح آرام بام پارسیان برای آسودگی خیال ساکنین و مدیران ساختمان ها

معرفی محصولات بیمه سامان در نمایشگاه اکسپو

خبر خوش درباره گشایش‌های جدید ارزی

شرایط و روش دریافت وام بهین کارت ۲ سپه

کلیات لایحه بودجه تصویب ۱۴۰۳ شد

دلارهای نفتی زیر چرخ مونتاژی‌ها

نفت چراغ بازار سرمایه را روشن می کند؟

ردپای اعراب در بازار دلار و سکه ایران

۱۰:۳۲ - ۱۴۰۱/۷/۱۶کد خبر: 341678
ایستانیوز:در بازار سهام شاخص کل از حمایت ها بر نمی گردد و حمایت ها یکی پس از دیگری شکسته می شود هرچند وضعیت تکنیکالی شاخص ها مناسب است ولی بازار برای بازگشت از محدوده های حمایتی نیاز به دلایل بنیادی دارد در حال حاضر بلاتکلیفی برجام ونا آرامی های اجتماعی مهم ترین ریسک پیش روی بازار است که نمی گذارد شاخص کل نفس بگیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) با وجودی که این تصور در بازار به وجود آمده که بازارساز در مقاومت ها با خبردرمانی آزادی منابع بلوکه شده تقاضا را مهار می کند ولی ردپای کشورهای عربی در اخبار منتشر شده احتیاط خرید را میان معامله گران افزایش داد.
 
کشورهای قطر و عمان در طول دوره مذاکرات احیای برجام در نقش میانجی در گره های کور برجام ناموفق نبوده اند و به همین دلیل با مشخص شدن نقش این کشورها در آزادسازی زندانیان این انتظار به وجود آمده که شاید گره به وجود آمده با وساطت این کشورها باز شود و روند احیای برجام متوقف نشود.
بازار سرمایه نیاز به حمایت دارد؟
 
بازار سرمایه که این روزها حمایت ها را یکی پس از دیگری ازدست می دهد برا بازگشت رو به بالا به دنبال بهانه بنیادی است.
 
اکوایران در دیدبان هر روز صبح به مرور رویدادهای بازارهای معاملاتی می پردازد، عملکرد گذشته بازار سرمایه و معاملات بازار سکه و ارز را بررسی می کند. در دیده بان اخبار موثر بر بازارها مدنظر قرار می گیرد و هدف توصیف عوامل اثر گذار بر سمت و سوی بازارها است.
دژ مستحکم مقابل دلار
 
قیمت دلار در هفته گذشته کاهش پیدا کرد دژ مستحکم نیمه کانال ۳۳ هزار تومانی مانع پیشروی دلار شد و در ادامه اسکناس آمریکایی کانال ۳۳ هزار تومانی را از دست داد و در آخرین روز هفته جاری یک پله بالاتر از نیمه کانال ۳۲ هزار تومان ایستاد.
 
با وجودی که این تصور در بازار به وجود آمده که بازارساز در مقاومت ها با خبردرمانی آزادی منابع بلوکه شده تقاضا را مهار میکند ولی ردپای کشورهای عربی در اخبار منتشر شده احتیاط خرید را میان معامله گران افزایش داد. کشورهای قطر و عمان در طول دوره مذاکرات احیای برجام در نقش میانجی در گره های کور برجام ناموفق نبوده اند و به همین دلیل با مشخص شدن نقش این کشورها در آزادسازی زندانیان این انتظار به وجود آمده که شاید گره به وجود آمده با وساطت این کشورها باز شود و روند احیای برجام متوقف نشود.
 
خبر موافقت قاطع اکثریت پارلمان اروپا با احیای برجام نیز نگرانی ها را از بن بست برجام کاهش داده است.
 
بررسی حباب دلار نشان دهنده کاهش حباب درهم و سلیمانیه از متوسط روزهای قبل است این بدین معناست که بازار ارز از کانال این ارز ها ممکن است کاهشی شود ولی حمایت محدوده ۳۲ هزار و ۴۰۰ تومان نیز حمایت ‌پیش روی روند نزولی است که نحوه مواجهه دلار با این محدوده نیز مسیر تکنیکالی اسکناس سبز را مشخص می کند.
 
  اونس طلا‌ در هفته گذشته روند صعودی داشته و با وجود کاهش قیمت، در پایان هفته قیمت پایانی بالاتر از قیمت شروع هفته بوده است. ارزش اونس در ابتدای هفته با کاهش شاخص دلار تقویت شد ولی روز قبل گزارش بهتر از انتظار بازار کار آمریکا، انتظارات از ادامه سیاست های انقباضی فدرال رزرو در سطح فعلی را تقویت کرد و قیمت اونس طلا کاهش پیدا کرد. زیرا با افزایش نرخ بهره بازدهی اوراق قرضه افزایش پیدا می کند و ارزش اونس به عنوان دارایی رقیب دلار و اوراق خزانه کاهش پیدا می کند، در این شرایط ولی انتظارات مثبت نیز به بازار طلا برگشته است در صورتی که قیمت نفت افزایش پیدا کند اونس طلا نیز ممکن است به دنبال آن رشد کند. در قیمت های بالای نفت شاخص اونس طلا و نفت غالبا همبستگی داشته اند و با هم رشد کرده اند.
 
بازار سکه در انتهای هفته قبل با کاهش قیمت مواجه شد و در صورت ادامه روند نزولی دلار، روند کاهشی سکه می تواند ادامه دار شود ولی در صورتی که نفت مطابق پیش بینی ها به بالای صد دلار برسد احتمالا دست اونس طلا را می گیرد و به بالا می کشد. در هفته گذشته رشد اونس طلا باعث شد تا پس از چند هفته متوالی بازدهی سکه امامی از دلار بیشتر شود، تحلیلگران معتقدند کاهش حباب سکه خریدارن بیشتری را به بازار سکه جذب می کند.
 
دلار تهران هفته قبل روند نزولی گرفت زیرا آخرین قیمت دلارتهران کمتر از قیمت ابتدای هفته بوده است.
 
بیشترین کاهش را، نرخ دلاری ربع سکه ثبت کرده و درهم کمترین کاهش را در قیمت دلاری خود داشت.
 
در بازار سهام شاخص کل از حمایت ها بر نمی گردد و حمایت ها یکی پس از دیگری شکسته می شود هرچند وضعیت تکنیکالی شاخص ها مناسب است ولی بازار برای بازگشت از محدوده های حمایتی نیاز به دلایل بنیادی دارد در حال حاضر بلاتکلیفی برجام ونا آرامی های اجتماعی مهم ترین ریسک پیش روی بازار است که نمی گذارد شاخص کل نفس بگیرد. بازار سرمایه به دنبال دلیل بنیادی می گردد که تا سبز شود ولی هنوز دلیلی که اعتماد بازار را جلب کند نمودار نشده است. در روزهای قبل جلسه اوپک پلاس باعث افزایش قیمت نفت شده است، اوپک پلاس در روز چهارشنبه میزان عرضه را دو میلیون بشکه کاهش داد، آخرین بار در سال ۲۰۲۰ و در زمان کرونا این ائتلاف میزان تولید را این مقدار کاهش داد که منجر به صعودی شدن روند قیمتی نفت شد. با بازگشت انتظارات افزایشی به بازار نفت، شاید امیدواری به بازگشت شاخص کل تقویت شود، شاخص کل همبستگی زیادی با شاخص گروه پالایشی دارد که رشد قیمت نفت می تواند بارقه های امید را در بازگشت بازار سرمایه و رشد آن تقویت کند .
حضور و غیاب آنلاین فینتو با 30 روز تست رایگان
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *