RSS
امروز یکشنبه ، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

سازوکار اخذ مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد

تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت

تولید ۲۹.۴ هزار میلیارد تومانی بیمه آسیا در سال ۱۴۰۲

جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها

بازارگردانیِ الزامی در بورس و فرابورس لغو شد

ادعاهای ضدونقیض آقای رئیس!

شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند

بانک سینا جایزه خوش حسابی گرفت

ارزهای دیجیتالی که باید زیر نظر داشته باشید

سقف معافیت مالیاتی اشخاص غیرتجاری مشخص شد

روند صعودی رشد وسودآوری همچنان ادامه دارد

جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط

آمار جدید از فقر در کشور+ نمودار

شناسایی بالاترین نرخ سود در صندوق تداوم اطمینان تمدن

سمت وسوی آینده اقتصاد ایران

عوامل کاهنده قیمت دلار

بیمه مستمری باران با شاخص تورم رونمایی شد

روزهای درخشان بورس تکرار می‌شود؟

بیمه پارسیان آماده دستیابی به قله های موفقیت در سال جاری

بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

رشد ۱۰۳ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه ملت در فروردین ۱۴۰۳

برات الکترونیک بهترین روش تأمین مالی غیرنقدی است

دوراهی سخت دولت سیزدهم در بازار ارز

جهش نرخ ارز در راه است؟

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

سهم ناچیز غیردولتی‌ها از تأمین مالی در بستر اوراق بدهی

۱۳:۵۵ - ۱۴۰۱/۵/۳کد خبر: 338373
ایستانیوز:تا زمانی که شناوری اوراق و حجم معاملات اوراق افزایش پیدا نکند، فرایند انتشار ساده‌تر نشود و ابزار متنوع وارد بازار نشود با چالش‌های بسیاری در اقتصاد کشور مواجه خواهیم بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،پیام افضلی کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه سال ۹۹ حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان انتشار اوراق انجام شد به خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) گفت: دلیل اصلی انتشار اوراق ناشی از نیاز دولت به منابع نقدی است که در سال جاری حجم انتشار به مراتب کمتر از سال ۹۹ بوده است.
 
وی عنوان کرد: فشار تحریم‌ها در سال ۹۹ و همچنین پایین بودن قیمت نفت، نیاز کشور به انتشار اوراق را شدت داد که دو سال بعد، با رونق دوباره مذاکرات و گران شدن قیمت نفت، نیاز به انتشار اوراق کاهش یافت.
 
به گفته این کارشناس ارشد بازار سرمایه؛ در سال گذشته ۱۳۰ هزار میلیارد تومان در بودجه اجازه انتشار اوراق وجود داشت آما با مجوز شورای هماهنگی اقتصادی سران سه قوه ۵۰ هزار میلیارد مازاد بر آن نیز منتشر کرد.
 
افضلی ادامه داد: همزمان با بحران نقدینگی در کشور، اضافه بر آنچه در بودجه مصوب شده مجوز انتشار اوراق صادر و اوراق منتشر می‌شود.
 
وی گفت: برای سال جاری از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان محل دارایی‌های مالی، حدود ۱۲۰ هزار میلیارد تومان انتشار اوراق پیش بینی شده است که اگر شرایط و معادلات بین المللی رو به بهبود باشد می‌توان به همان میزان تعیین شده، انتشار اوراق را در برنامه داشت.
 
این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه وقتی نرخ بهره واقعی منفی است تاثیر زیادی بر رفتار مردم در بازارهای مختلف خواهد گذاشت، اظهار کرد: بالا ماندن نرخ بهره واقعی احتمال رکود را بالا می‌‎برد به طوری که بزرگترین و موفق‌ترین اقتصادهای دنیا هم از این مساله ایمن نیستند. زمانی که خواهان افزایش نرخ بهره هستند به پیامدهای آن توجه کرده و بدون رویه بالا ماندن آن را عامل تاثیرگذار بر رشد نرخ بیکاری و تشدید کننده رکود می‌دانند.
 
وی در ادامه تصریح کرد: سیاست‌های بانک مرکزی به منظور انقباضی شدن و بالا بردن نرخ بهره در طولانی مدت پیامدهایی برای اقتصاد کشور خواهد داشت که باید برای مقابله با آن آمادگی داشت.
 
افضلی اعلام کرد: شناوری نرخ اوراق از سال ۹۴ این بازار را به روند بازارهای بین‌المللی نزدیک‌ کرده اما هنوز بخش زیادی از اقتصاد کشور وارد بازار سرمایه نشده و سهم شرکت‌ها از انتشار اوراق بدهی بسیار ناچیز است.
 
وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که شناوری اوراق و حجم معاملات اوراق افزایش پیدا نکند، فرایند انتشار ساده‌تر نشود و ابزار متنوع وارد بازار نشود با چالش‌های بسیاری در امکان تامین مالی اقتصاد کشور از محل بازار سرمایه مواجه خواهیم بود.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *