RSS
امروز چهارشنبه ، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند

انتقال ۲۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس به بانک ملت

درخشش نام بیمه البرز در دایره طلایی

کدام بانک ها دستور رئیسی را وتو کردند

قیمت دلار تا کجا تغییر می‌کند؟

نات کوین کی عرضه می‌شود و چطور بخریم؟

کار ویژه عجیب بانک های خصوصی!

کانون کارگزاران بورس آخرین هشدار درباره آثار مخرب بند "س" را به رئیس مجلس داد

چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد

رشد ۴۲ درصدی درآمدهای بانک سینا از محل تسهیلات اعطایی

طرح آرام بام پارسیان برای آسودگی خیال ساکنین و مدیران ساختمان ها

معرفی محصولات بیمه سامان در نمایشگاه اکسپو

خبر خوش درباره گشایش‌های جدید ارزی

شرایط و روش دریافت وام بهین کارت ۲ سپه

کلیات لایحه بودجه تصویب ۱۴۰۳ شد

دلارهای نفتی زیر چرخ مونتاژی‌ها

خطر تعدیل نیرو در بخش صنعت

۱۲:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۰کد خبر: 331331
ایستانیوز:رئیس مجمع فعالان اقتصادی می‌گوید تصویب نشدن طرح حمایت از کارخانجات و واحدهای صنعتی و تولیدی در مجلس می‌تواند برای واحدهای تولیدی مشکل ساز شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،محمدرضا حسینا، اظهار کرد: این طرح در صورت تصویب می‌توانست اضطراب و فشارهای موجود بر روی تولیدکنندگان را به میزان زیادی کاهش دهد. این در حالی است که تولیدکننده امروز با فشارهای زیادی در زمینه تهیه مواد اولیه، دور زدن تحریم‌ها و همچنین افزایش هزینه حمل و نقل کالاها روبرو است و مسائل قضایی هم می‌تواند مزید بر علت چنین فشارهایی باشد. همچنین این طرح می‌توانست علاوه بر جلوگیری از توقف تولید، تاثیر به سزایی در افزایش ظرفیت تولید نیز داشته باشد.
 
 به گفته وی، در شرایط فعلی تولیدکنندگان به شدت از سوی دستگاه‌های پول‌ستان همچون بانک‌ها، سازمان تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی تحت فشار قرار دارند، در حالی که اجرایی شدن این طرح موجب می‌شد که تولیدکننده انرژی و توان بیشتری را صرف افزایش ظرفیت تولید و توسعه فعالیت‌هایش کرده و در عین حال خیالش از بابت تعطیل شدن کارخانه و بنگاه خود به واسطه مجازات حبس یا تملک اموال راحت باشد. در هیچ کجای دنیا وضعیت بخش تولید به این شکل نیست که تولیدکننده‌ای پس از سال‌ها فعالیت صادقانه به دلیل اختلاف با بانک‌ها یا بدهی به آنها، زندانی شود یا اینکه تحت فشارهایی قرار گیرد که به طور کلی قید تولید و فعالیت در حوزه‌های مولد را بزند.
 
رئیس مجمع فعالان اقتصادی با بیان اینکه دولت باید برای حمایت از واحدهای تولیدی به صورت جدی وارد عمل شود، گفت: در صورتی که عدم همکاری بانک‌ها با واحدهای تولیدی ادامه داشته باشد، تا ماه آینده علاوه بر اینکه شاهد کاهش ظرفیت تولید خواهیم بود، بلکه خواهیم دید که تعدیل نیرو در بخش صنعت نیز اتفاق خواهد افتاد.
 
حسینا افزود: آنچه در طرح حمایت از کارخانجات و واحدهای صنعتی و تولیدی مورد توجه قرار گرفته بود، ممنوعیت بازداشت و حبس مدیران و سرمایه گذاران واحدهای تولیدی تا قطعی شدن حکم در راستای جلوگیری از اختلال در روند فعالیت واحدهای تولیدی بود. همچنین این طرح در سالی که با عنوان حمایت و پشتیانی از تولید نامگذاری شده، جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و جلوگیری از توقیف و ضبط ماشین آلات فعال و ابزار تولید را دنبال می‌کرد اما متاسفانه مورد تایید نمایندگان مجلس قرار نگرفت.
 
این فعال اقتصادی ادامه داد: واقعیت این است که دستگاه‌هایی مثل بانک‌ها سودهای فزاینده‌ای را در قبال ارائه تسهیلات از تولیدکنندگان می گیرند که طبیعتاً این شرایط باید اصلاح شود. در غیر این صورت روند خروج سرمایه‌ها از کشور تشدید خواهد شد و فعالیت در حوزه تولید به شدت کاهش پیدا خواهد کرد.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *