RSS
امروز دوشنبه ، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

۵ دلیل بازگشت و افزایش دوباره قیمت ارزهای دیجیتال

بیمه پارسیان، سرمایه جدیدش را ثبت کرد

نوسان قیمت بیمه ملت ناشی از شرایط عرضه و تقاضا بوده است

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود

« استقرار حاکمیت شرکتی» برای پذیرش در فرابورس الزامی شد

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر شد؟

کوچ سپرده‌ها به سمت سپرده‌های بلندمدت؛ چرا؟

سکه صعود می کند یا سقوط؟

یارانه این افراد حذف می‌شود

۷ قانون پس انداز پول نجات بخش

روزگار سپری شده اسکناس ایرانی

طلا ۳۰۰۰ دلار را می بیند؟

بازار سهام پشت سد نیما و مالیات

تورم یازدهم یا سیزدهم؟

معرفی سه محصول جدید بیمه‌ای توسط بیمه ایران

پایتخت خادمین سیدالشهدا(ع) میزبان مدیرعامل بیمه کوثر

تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان

توصیه بلومبرگ به سرمایه گذاری در بورس ایران

معمای بنزین در ایران

طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟

دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است

ارزش آفرینی برای مشتریان، جریان پایدار رشد صنعت بیمه است

شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل بانک کشاورزی:

نقدینگی کشاورزان با کشاورز کارت تامین می‌شود

۱۱:۵۳ - ۱۴۰۰/۷/۲۶کد خبر: 327769
ایستانیوز: مدیر عامل بانک کشاورزی گفت: کشاورز کارت متناسب با حجم فعالیت کشاورزان متوسط و کوچک طراحی شده است و مبالغ ۱۰، ۱۵ و ۲۰ میلیون تومان در آن شارژ شده و برای خرید نهاده و کود مورد استفاده قرار می‌گیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) ، روح اله خدارحمی مدیرعامل بانک کشاورزی، در ارتباط با بسته حمایتی بانک جهت جبران آسیب‌های ناشی از بیماری کرونا به خبرنگار ایبِنا گفت: بانک کشاورزی به عنوان یک بانک بزرگ که در سراسر کشور فعالیت دارد و تعداد زیادی از هموطنان یارانه خود را از طریق این بانک دریافت می‌کنند، در کنار دیگر بانک‌های کشور در پرداخت تسهیلات یک میلیون تومانی جهت مقابله با کرونا به خانوارها مشارکت داشته و در چند مرحله به پرداخت آن اقدام کرده است. علاوه براین در حیطه بخش کشاورزی تولید کنندگانی که از کرونا آسیب دیده بودند و مشکلاتی برای آنان به وجود آمده بود، براساس مصوبات شورای پول و اعتبار بدهی این افراد را با اخذ ۷.۵ درصد از اقساط یا بدهی سررسیدشان  و مابقی آن را در یک دوره ۴ یا ۵ ساله امهال کردیم، در عین حال برای فعالیت‌هایی که بازار و فروش آن‌ها از شرایط کرونایی تاثیر پذیرفته بود، تسهیلاتی مورد توجه قرار گرفت.  
 
مدیرعامل بانک کشاورزی درباره نمونه‌ای از این تسهیلات توضیح داد: تسهیلاتی به تولیدکنندگان مرغ گوشتی ارائه شد و برخی از تولیدکنندگان گل و گیاه هم که از این بابت دچار مشکلاتی شده بودند از این امر بی‌بهره نماندند و تلاش شد تا این افراد در چرخه تولید و فعالیت به حالت عادی برگردند. گذشته از این موارد، درعرصه ارائه خدمات بانکی مانند سایر بانک‌های کشور به عموم هموطنان‌مان خدمت‌رسانی صورت گرفت. طیف وسیعی از اقشار مردم  از ابزارهای بانکی، کارت خرید پرداخت بانک کشاورزی استفاده می‌کنند، همچنین سامانه‌های مختلفی مانند اینترنت بانک و موبایل بانک مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. اخیرا هم یک سامانه بزرگی تحت عنوان سامانه بازارگاه با کمک وزارت جهاد کشاورزی که یک سامانه ملی و بزرگ تجارت الکترونیک به حساب می‌آید، طراحی، پیاده‌سازی و مورد اجرا گذاشته شده است که کل برآیند تهیه واردات و توزیع نهاده‌های دامی درون این سامانه درحال انجام است. این سامانه طیف وسیعی از فعالان اعم از بازرگانان، واسطه‌ها و تولید کنندگان که با نهاده‌های دامی سروکار دارند را درخود جای داده و این گروه نیز فعال هستند و از آن استفاده می‌کنند. لازم به یادآوری است  دراین سامانه تراکنش‌ها به صورت برخط و بلادرنگ درحال انجام است.
 
خدارحمی در ادامه اضافه کرد: کارخوبی که از سال گذشته انجام شد در واقع صدور کشاورز کارت بود. به این ترتیب که با توجه به افزایش قیمت نهاده کود، سم و ... کارتی متناسب با حجم فعالیت کشاورزان متوسط و کوچک طراحی شد که  مبالغ ۱۰، ۱۵ و ۲۰ میلیون در این کارت‌ها شارژ شد و منحصرا برای خرید نهاده و به خصوص کود مورد استفاده قرار گرفت. حدود ۵۰ هزار فقره از این کارت صادر و اعتباری نزدیک به ۸۰۰ میلیون تومان نرخ ترجیحی ۱۲ درصد در اختیار کشاورزان قرار گرفت که با هماهنگی بانک مرکزی کماکان پابرجا است تا برای سال جاری هم ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ۱۲ درصدی از این طریق دراختیار بانک کشاورزان قرارگیرد که این مسئله می‌تواند به تامین سرمایه درگردش آن‌ها کمک کند.  
 
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *