RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

ارز ۴۲۰۰ تومانی به سفره مردم نرسید

۱۱:۴۰ - ۱۴۰۰/۷/۲۶کد خبر: 327766
ایستانیوز: یک نماینده مجلس با بیان اینکه به جای پرداخت ارز ترجیحی باید با پرداخت مستقیم یارانه از اقشار کم‌درآمد حمایت کرد، گفت: باید قیمت ارز را تک‌نرخی و واقعی‌سازی کنیم و در ارتباط با این موضوع نحوه‌ اجرایی و تک‌نرخی کردن ارز نیز بسیار مهم است و باید به گونه‌ای باشد که این جراحت آسیب بیشتری به مردم وارد نکند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، معین‌الدین سعیدی نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه هدف دولت از پیاده‌سازی ارز ترجیحی چه بود، اظهار کرد: به نظر می‌رسد در ارتباط با موضوع ارز ترجیحی، سیاستی را که دولت‌های قبلی داشتند نیز دولت سیزدهم را هم مجبور به ادامه این ماجرا کرده است.
 
وی تصریح کرد: آنها تصور می‌کردند با این سیاست بتوانند اقشار ضعیف جامعه را با ارز مرجع یا ارز ۴۲۰۰ تومانی حمایت کنند، اما تجربه‌ در کشورمان و حتی کشورهای دیگر نشان داده که این سبک حمایت‌ها به دلیل ایجاد سازوکارهای فسادزا هیچ خیری به مردم نخواهد رساند.
 
سعیدی ادامه داد: یارانه پرداختی کشور برای سوخت و حتی درمان نیز بسیار بالاست و بین این یارانه‌ها با یارانه ارزی فعلی، تفاوت‌های فراوانی وجود دارد، به همین دلیل است که باید تلاش کنیم عدالت را در بین همه‌ مردم برقرار کنیم.
 
عدالت بدین معنی است که مردم با مدیریت درست از سهمیه‌ بیت‌المالشان به طور مساوی بهره بگیرند. در حال حاضر اما متاسفانه ثروتمندان بیشتر از مردم عادی از یارانه‌ها استفاده می‌کنند که نمونه اصلی آن در مصرف بسیار متفاوت دهک‌های بالای درآمدی از این یارانه ارزی بوده است.
 
نماینده مردم چابهار افزود: به اعتقاد بنده دولت سیزدهم همین عقیده را دارد و به سمتی پیش می‌رود که بتواند شرایط استفاده بهینه از منابع بسیار زیاد ارز ۴۲۰۰ تومانی را برای همه مردم مهیا کند. اما موضوع مهم‌تر این است که نحوه‌ اقدام و مسیر انتخابی باید به گونه‌ای باشد که این جراحی موجب آسیب دیدن اقشار ضعیف جامعه نشود.
 
وی همچنین در پاسخ به این سوال که چرا سیاست پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی با شکست روبه‌رو شده است، گفت: سیاست ارز ترجیحی موجب بی‌عدالتی در کشور شده و شکاف در جامعه را افزایش می‌دهد. اگر نگاهی به جامعه داشته باشیم، متوجه می‌شویم که همه‌ افراد درحال تلاش هستند اما تفاوت طبقاتی در جامعه روزبه‌روز درحال بیشتر شدن است و اتخاذ تدابیری مانند ارز چندنرخی نه تنها به بخش مولد اقتصاد کمکی نمی‌کند بلکه به سوداگری در جامعه دامن می‌زند و همه اینها نشان‌دهنده‌ این موضوع است که در مسیر درستی قرار نگرفته‌ایم.
منبع: jahanesanat
 
 
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *