RSS
امروز یکشنبه ، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط

آمار جدید از فقر در کشور+ نمودار

شناسایی بالاترین نرخ سود در صندوق تداوم اطمینان تمدن

سمت وسوی آینده اقتصاد ایران

عوامل کاهنده قیمت دلار

بیمه مستمری باران با شاخص تورم رونمایی شد

روزهای درخشان بورس تکرار می‌شود؟

بیمه پارسیان آماده دستیابی به قله های موفقیت در سال جاری

بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

رشد ۱۰۳ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه ملت در فروردین ۱۴۰۳

برات الکترونیک بهترین روش تأمین مالی غیرنقدی است

دوراهی سخت دولت سیزدهم در بازار ارز

جهش نرخ ارز در راه است؟

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

شیبا اینو و دوج کوین در حال سقوط!

بانک های متخلف چگونه منحل می شوند؟

حساب‌ بانکی که مشمول مالیات می‌شود

زمان و مبلغ واریز سود سهام عدالت مرحله سوم

مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد

پیش بینی تحلیلگر وال استریت از قیمت طلا

افشای ارزبگیران بزرگ

از جیب حقوق بگیران سرقت می‌کنند‌

وام خواری شرکت های کاغذی بانک ها

رشد ۶۴ درصدی منابع بانک سینا در دو سال گذشته

سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی

برخی روندها در اقتصاد باید تغییر کند

۲ راهکار دولت برای بازگشت اعتماد به بورس

۱۴:۶ - ۱۴۰۰/۵/۱۹کد خبر: 324017
ایستانیوز:یک کارشناس بازار سرمایه درباره بازگشت اعتماد به بورس گفت: در صورتی که دولت از مکانیزم های درست در اقتصاد، حمایت کند، می‌توان به بازگشت اعتماد به بورس امیدوار بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،مهدی جمشیدیان، کارشناس بازار سرمایه  در مورد اقدامات دولت در زمینه بازگشت اعتماد به بازار سرمایه اظهار داشت: بحث اعتماد سازی و بازگرداندن اعتماد به بورس از جمله موضوعاتی است که باید در دستور کار دولت سیزدهم قرار گیرد، لذا دولت برای بازگرداندن اعتماد به بازار، چند راهکار دارد.
 
این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به راهکارهای دولت در این زمینه ادامه داد: مثلا صندوق توسعه و تثبیت بازار تحت یک سری قوانین ایجاد شده‌اند و بودجه های مشخص هم دارند. در گذشته قرار بوده است از صندوق توسعه ملی به آن ها واریز شود که هنوز این قضیه انجام نشده است.
 
وی ضمن بیان اینکه دولت سیزدهم باید مشخص کند، چرا واریزی ها از صندوق توسعه اجرایی نشده است، تاکید کرد: این واریزی‌ها باید داخل صندوق توسعه و تثبیت بازار موجود باشد تا هر زمانی بازار با مشکل مواجه شد راحت پول به بازار تزریق شود، نه اینکه کاسه گدایی دست بگیرد و برای تثبیت بازار پول جمع کند.
 
جمشیدیان تصریح کرد: یکی از مهمترین مسائل مطرح شده توسط آیت الله رئیسی بیشتر حول همین صندوق توسعه و تثبیت بازار بوده و این قانونی که وجود دارد که در این زمان باید به این صندوق پول ریخته شود، در صورتی که اجرایی شود، خود بازار می‌تواند خودش را کنترل کند.
 
این کارشناس بازار سرمایه با انتقاد از نحوه فروش کالاهایی مانند خودرو که ثبت نام صورت می‌گیرد و سپس قرعه کشی انجام می‌شود، افزود: موضوع دیگر در بحث اعتمادسازی این است که باید برخی مکانیزم ها در اقتصاد کشور درست شود. به عنوان مثال خودرویی که در لاتاری و قرعه کشی از خودروساز گرفته می‌شود، به یک سری افراد می‌‌دهند که تنها به دنبال سود هستند، البته سود هر جا باشد همه دنبال آن می‌روند. که مساله بدی هم نیست. اگر من و شما هم اختلاف قیمت بین بازار و کارخانه را ببینیم، همین کار را انجام می‌دهیم. یعنی مکانیزمی ایجاد شده که به ما ارزان تر می ‌دهند و ماشینی که ۲۰۰ میلیون است را ۱۰۰ میلیون می‌‌فروشند، دنبال آن می‌رویم که هر وقت سایت باز شد آن را بخریم.
 
وی تاکید کرد: اگر مکانیزم ها درست کار کنند و این شیوه فروش از بین برود و دلالی از بین برود و سود باد آورده در بازار از بین برود، می توان امیدوار به بازگشت اعتماد به بازار بود. در کلیت بازارهای بیرون مانند فولاد، سیمان، غذایی و پتروشیمی آن جا سود به جیب تولید کننده می ‌رود و در نهایت به جیب سهامدار این تولید کننده‌های بورسی هم می‌رود.
 
جمشیدیان در پایان گفت: این بهترین راه اعتمادسازی برای بازار است که شرکت ها گزارش های درست و واقعی بدهند که رشد واقعی را در بورس داشته باشیم. اینکه این بحث هایی در مورد حقوقی ها و حقیقی ها انجام می شود، درست نیست. حقوقی ها و حقیقی‌ها جزیی از این بازار هستند و اینکه بگوییم یک طرف خوب و یک طرف بد هستند، موضوعیتی ندارد.
 
 
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *