RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

مدیر امور مالی سازمان بورس اعلام کرد؛

جزئیات صورتهای مالی سازمان بورس

۱۶:۴۷ - ۱۴۰۰/۳/۲۳کد خبر: 320246
ایستانیوز:مدیر امور مالی سازمان بورس با تاکید بر اینکه این صورتهای مالی با استانداردهای حسابرسی تهیه شده، گفت: افزایش تعداد کدهای سهامداری منجر به افزایش هزینه های شرکتهای سپرده گذاری مرکزی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، بهزاد خاکی مدیر امور مالی سازمان بورس و اوراق بهادار، در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران با اشاره به اینکه درآمدهای سازمان از محل سود سپرده‌های بانکی است، گفت: صورتهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار طبق استانداردهای حسابرسی تهیه شده است؛ ضمن اینکه صورتهای مالی تلفیقی نیز در حوزه صورتهای مالی گروه یعنی رایان بورس، مدیریت فناوری، اطلاع رسانی و سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار تهیه شده است.
 
وی افزود: سازمان بورس ۵ درصد مالکیت شرکت سپرده گذاری مرکزی را در اختیار دارد که این مطابق با قانون است و هیچ شرکتی نمی‌تواند بالاتر از ۵ درصد از سهام این شرکت را داشته باشد؛ ضمن اینکه اعداد و ارقام شرکت سپرده گذاری مرکزی نیز در صورتهای مالی سازمان بورس لحاظ می‌شود.
 
خاکی با بیان اینکه ۹۵ درصد از صورتهای مالی شرکت سپرده گذاری مرکز خارج از کنترل سازمان بورس و اوراق بهادار است؛ اظهار داشت: این در حالی است که هزینه‌های گروه عمدتاً به دلیلی افزایش یافته است که هزینه شرکت سپرده گذاری مرکزی که بر روی کدال صورتهای مالی آن قابل دسترس است، بوده است.
 
وی تصریح کرد: به خاطر افزایش قابل ملاحظه ضریب سهامداری، هزینه‌های ارسال پیامک و استعلام و اداره ثبت برای شرکت سپرده گذاری مرکزی افزایش یافته است؛ ضمن اینکه هزینه ۴۰ میلیارد تومانی نیز برای این شرکت به ثبت رسیده که افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد.
 
خاکی گفت: آنچه که ۲۰۰۰ میلیارد تومان سپرده بانکی به شرکتهای گروه و برخی از منابع شرکت سپرده گذاری مرکزی برمی گردد که آن هم در سال ۹۹ به واسطه اینکه یک سال استثنایی بوده و ارزش بازار و حجم معاملات ۵ برابر شده، درآمدها بیشتر و میزان مانده پول نقد هم بیشتر شده است که این مبالغ در سپرده های بانکی سپرده گذاری شده است.
 
وی افزود: سازمان بورس ۱۰۰۰ میلیارد تومان که ۳۲۲ میلیارد تومان آن باید در سال ۹۹ برای مالیات عملکرد این سازمان پرداخت شود؛ ضمن اینکه ۱۱۲ میلیارد تومان دیگر هم باید برای بدهی های سازمان پرداخت شود؛ یعنی ۴۵۰ میلیارد تومان از منابع سپرده سازمان بورس در بانکها، باید صرف این هزینه ها شود و مابقی هم صرف هزینه های سازمان می شود.
 
خاکی گفت: با این وضعیت سازمان بورس ممکن است دچار مشکل نقدینگی شود؛ چراکه وضعیت بازار خوب نیست؛ ضمن اینکه سازمان حق ندارد غیر از اوراق مشارکت و بانکها، جای دیگری پول خود را سرمایه گذاری کند.
 
همچنین بهشتی سرشت، مدیر اجرایی سازمان بورس نیز در خصوص حقوق و دستمزد مدیران و پرسنل سازمان بورس با بیان اینکه ارقام اعلامی برای حقوق مشمول بیمه و مالیات می شود و اگر فردی در سازمان بورس حدود ۱۹ تا ۲۰ میلیون تومان حقوق بگیرد، عدد خالص آن به ۱۳ میلیون تومان می رسد.
 
وی افزود: تمامی افرادی که در سازمان بورس مشغول به کار هستند کارشناسی و کارشناسی ارشد دارند و برخی از افراد به صورت قراردادی با سازمان ارتباط استخدامی دارند؛ این در حالی است که در بدنه کارشناسی سازمان عمدتا فارغ التحصیلان ممتاز بهترین دانشگاههای کشور هستند که مسئولیت های خطیری را به عهده دارند.
 
بهشتی سرشت همچنین به مقایسه حقوق و دستمزد بانک مرکزی با سازمان بورس پرداخت و گفت: میزان پرداختی بانک مرکزی بالاتر از سازمان بورس است؛ ضمن اینکه بانک مرکزی از تمامی بانکهای دیگر، سطح پرداختی بالاتر دارد؛ ضمن اینکه پرداختی به کارکنان بانک مرکزی اولویت در برخورداری از تسهیلات بانکی دارند که این یکی از مزایایی است که برای کارمندان نظام بانکی در نظر گرفته شده است.
 
وی افزود: پرسنلی که در سازمان بورس و اوراق بهادار هستند، محروم از این مواهب بوده و باید توجه داشت که بازار سرمایه در سال ۹۹ اوضاع خوبی را تجربه کرده است؛ در غیر این صورت سالهای قبل چنین فرآیندی تجربه نشده است؛ این در حالی است که برخی عنوان کرده بودند که در شرایطی که مردم در بورس ضرر کردند، کارمندان سازمان بورس حقوق بالایی گرفته اند؛ ضمن اینکه سازمان بورس نمی توانند از مزایای بورس برخوردار باشند.
 
بهشتی سرشت گفت: متوسط حقوق پرداختی سازمان بورس کمتر از بانک مرکزی است.
 
وی افزود: سازمان بورس و اوراق بهادار سقف های پرداختی را رعایت می کند؛ ضمن اینکه یک ریال از بودجه دولتی استفاده نمی کنیم و این سازمان خودگردان از محل کارمزدها امرار معاش می کند؛ این در حالی است که سازمان بورس در هفته های گذشته شاهد خروج نیروهای خبره خود بوده است که به سمت شرکتهایی می روند که حقوق بالاتری به آنها پرداخت می کنند؛ این در حالی است که با توجه به اینکه سازمان در حال توسعه است، این سازمان ۱۵۰ نفر به آن اضافه می شوند؛ چراکه بازار در حال گسترش است و کارگزاری های متعددی تشکیل خواهند شد که نیاز به نظارت دارند؛ پس نیروی انسانی باید تکمیل شود.
 
بهشتی سرشت گفت: هر کسی که فرد ممتاز و نخبه بوده و می تواند به بازار سرمایه کمک کند، پروسه های سازمان را طی کرده و می تواند به ما بپیوندد.
 
  
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *