RSS
امروز چهارشنبه ، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

حمایت بانک جهانی از حواله‌های دیجیتال

۹:۴۷ - ۱۳۹۹/۸/۲۱کد خبر: 313854
ایستانیوز:بانک جهانی با کاهش ۷.۲ درصدی در جریان حواله‌های جهانی، از حواله‌های دیجیتال پشتیبانی می‌کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز) به نقل از سایت بیت کوین، براساس گزارشی جدید، کاهش ارزش برخی ارزها در برابر دلار آمریکا به کاهش حواله های بین المللی کمک می کند. گزارش بانک جهانی پس از دستیابی به بالاترین رقم ۵۴۸ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۹، پیش بینی می کند حواله ها با کاهش ۷.۲ درصدی در سال ۲۰۲۰به ۵۰۸  میلیارد دلار برسد و با کاهش بعدی ۷.۵درصدی به ۴۷۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱ برسد.
 
بانک جهانی در چکیده شماره ۳۳ مهاجرت و توسعه خود، جزئیات چگونگی تأثیر کاهش نرخ ارز ناشی از Covid-۱۹ بر جریان حواله های جهانی را بیان می کند. در این چکیده، نویسندگان به نرخ ارز بین دلار آمریکا و ارزهای مبدا برای حواله ها اشاره می کنند. در این گزارش با بیان جزئیات اینکه چگونه این امر بر جریان حواله ها از روسیه تأثیر گذاشته است، می گوید:
 
تضعیف روبل در برابر دلار آمریکا، بیش از ۲۶ درصد از ابتدای سال ۲۰۲۰، باعث کاهش حواله های روسیه از نظر دلار آمریکا شده است. حواله ها به مقصد آسیای میانه به طور قابل توجهی کاهش یافته است.
 
داده های بانک جهانی در واقع پروژه هایی را نشان می دهد که حواله های ارسالی از اروپا و آسیای میانه شدیدترین کاهش (جهانی) را با ۱۶ درصد در سال ۲۰۲۰ به ثبت می رسانند. از سوی دیگر، جریان حواله ها به آمریکای لاتین سرازیر می شوند و انتظار می رود که کارائیب فقط در سال ۲۰۲۰، ۰.۲ درصد کاهش یابد.
 
هنوز، این گزارش مهمترین عوامل دیگری را که باعث این کاهش شده است، مانند رشد اقتصادی ضعیف و عدم اطمینان در مورد مشاغل به ویژه در مورد ایالات متحده و کشورهای اروپایی عنوان کرده است. با این حال، برای کشورهای نفت خیز مانند عربستان سعودی و روسیه، قیمت های پایین کالاها است که جریان حواله ها را کاهش می دهد.
 
در همین حال، پس از جزئیات تأثیر Covid-۱۹ و محدودیت های حرکتی مرتبط، گزارش بانک جهانی ادامه می دهد که شناسایی رسمی حواله های دیجیتال به حفظ جریان وجوه حتی در شرایط سخت کمک می کند. این گزارش چنین ادامه می دهد:
 
دولت ها باید از زیرساخت های حواله، از جمله ضرورت خدمات شناسایی حواله، کاهش بار هزینه های حواله سیار، تشویق به انتقال دیجیتال پول و عوامل کاهش دهنده ای که از دسترسی مشتریان یا ارائه دهندگان خدمات حواله های دیجیتالی به خدمات بانکی جلوگیری می کند.
 
 اگرچه گزارش بانک جهانی نتوانسته است ارزهای رمزنگاری شده را به عنوان یکی از حواله های دیجیتالی که مورد تبلیغ قرار می دهد، شناسایی کند، اما در حال حاضر مطالعات و گزارش ها استفاده روزافزون از دارایی های رمزنگاری شده هنگام انتقال توسط برخی از گروه های سیاررا نشان می دهد.
 
به عنوان مثال، گزارشی جدید از سایت بیت کوین نشان می دهد که استفاده روزافزون از ارزهای رمزنگاری شده برای بازپرداخت برون مرزی وجوه وجود دارد. همچنین گزارش دیگری رشد قابل توجهی در حجم تجارت هم سطح پس از اعمال محدودیت تعطیلی های اقتصادی کشورها را نشان می دهد.
 
ممکن است محدودیت های Covid-۱۹ به طور ناخواسته جذابیت ارزهای رمزنگاری شده را افزایش دهد. موج دوم موارد ابتلای در حال رشد و محدودیت های ناشی از آن فقط جایگاه آنها را در این شرایط جدید طبیعی تقویت می کند. همانطور که بانک جهانی توصیه کرده است، کشورها می توانند با پذیرش حواله های دیجیتال، تأثیر چنین محدودیت هایی را کاهش دهند

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *