RSS
امروز جمعه ، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

نایب‌رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی تهران عنوان کرد

گزینه‌های مالی دولت برای عبور از بحران کرونا کدام‌ها هستند؟

۱۷:۰ - ۱۳۹۹/۱/۲۱کد خبر: 303931
ایستانیوز:عباس آرگون، نایب‌رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی تهران، معتقد است در شرایط کنونی دولت باید برای حفظ اشتغال از کسب و کارها حمایت کند و این حمایت از محل منابع غیرتورمی تامین شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران عنوان کرد که دولت از طریق فروش اوراق مشارکت، دریافت کمک مالی از نهادهایی چون بنیاد مستضعفان، آستان قدس و ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، فروش دارایی از طریق بازار سهام و استفاده از صندوق توسعه ملی و دریافت کمک‌های بین‌المللی،  می‌تواند منابع مالی مورد نیاز را برای حمایت از کسب و کارها در شرایط کنونی تامین کرده و بر کسری منابع ناشی از مقابله با ویروس کرونا فائق بیاید.
 
عباس آرگون با اشاره به پیشنهاداتی که اتاق بازرگانی برای رفع مشکلات اقتصادی ناشی از کرونا ارائه کرده و الزامات تحقق این پیشنهادات گفت: مهم‌ترین نکته در اجرای این پیشنهادات و راهکارها، تامین منابع مالی آن‌ است. وضعیت بین‌المللی علاوه بر تحریم‌ها حاکی از آن است که ایران امکان فروش نفت با قیمت پیش‌بینی شده در بودجه را برای سال جاری ندارد و صادرات ما نیز کاهش یافته ‌است. از سوی دیگر تعطیلی بنگاه‌ها و کسادی فعالیت‌های اقتصادی امکان وصول مالیات در نظر گرفته شده در بودجه را برای دولت فراهم نمی‌کند. بنابراین نه تنها درآمدهای نفتی بلکه درآمدهای غیرنفتی دولت هم کاهش یافته ‌است.
 
نایب‌رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران با تاکید بر اینکه «در شرایط فعلی باید مراقبت شود برای مثال بانک مرکزی از چاپ پول جلوگیری کند تا از تورم سنگینی که از پیامدهای آن است، جلوگیری شود» ادامه داد: دولت برای تامین منابع مورد نیاز در اجرای طرح پیشنهادی اتاق بازرگانی باید تمرکز خود را بر فروش اوراق مشارکت بگذارد، همچنین از نهادهایی فعال و توانمندی مثل بنیاد مستضفعان، آستان قدس و ستاد اجرایی امام(ره) کمک مالی دریافت کند، که البته این کمک باید داوطلبانه باشد و ترجیحاً برای طرح‌های حمایتی با بازگشت منابع صرف شود نه این که در هزینه‌های جاری  دولت خرج شود. دولت هم‌چنین می‌تواند به فروش دارایی‌های خود از طریق بازار سرمایه که در وضعیت مناسبی به سر می‌برد، بپردازد. استفاده از منابع صندوق توسعه ملی و کمک‌های بین‌المللی دیگر گزینه ممکن پیش‌روی دولت خواهد بود که با اجازه رهبر انقلاب برداشت از صندوق توسعه ملی فراهم شد.
 
آرگون معتقد است در شرایط فعلی حفظ آمار اشتغال کشور اهمیت فراوانی دارد و اگر بناست در چارچوب شعار سال یعنی جهش تولید حرکت شود، باید حمایت از مردم و فعالان اقتصادی در دستور کار باقی بماند.



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *