RSS
امروز شنبه ، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

افشای ارزبگیران بزرگ

از جیب حقوق بگیران سرقت می‌کنند‌

وام خواری شرکت های کاغذی بانک ها

رشد ۶۴ درصدی منابع بانک سینا در دو سال گذشته

سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی

تلاش شبکه فروش، اعتبار و اعتماد به صنعت بیمه را در جامعه افزایش می دهد

نرخ بهره بین بانکی چند درصد شد؟ + جدول

این تازه آغاز راه است...

بزرگترین رویداد فناورانه و نوآورانه چادرملو به ایستگاه آخر رسید

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

گزارش تکان‌دهنده از سود دلال‌ها از انتقال پول

۱۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۸کد خبر: 297484
ایستانیوز:بسته به میزان جابه‌جایی پول، به طور متوسط از هر ۱۰۰۰ دلار در پرداخت حقوق خارجی‌های فوتبال ایران که امکان پرداخت از مجاری بانکی وجود ندارد، ۵ تا ۲۰ درصد به واسطه‌ها داده می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، آن‌چه در مورد قرارداد با خارجی‌های ورزش و فوتبال ایران کاملا شباهت دارد، موضوع مشکلات پیش آمده در پرداخت حقوق است؛ زیرا به دلیل تحریم، امکان نقل‌ و انتقال پول از مجاری بانکی وجود ندارد و به طور حتم مشخص نیست که از چه طریقی پول برخی مربیان خارجی پرداخت شده است!
 
با این‌حال فعالیت و بهره‌مندی از سرمربیان بزرگ خارجی به دلیل پرداخت تعهدات مالی، چالش ‌برانگیز شده و پیچیدگی و سختی این جابه‌جایی پول بیش از هر زمان دیگری گریبان مدیریت ورزش ایران را گرفته است.
 
هرچند در حال حاضر نیز پرداخت پول به حساب این افراد از مجاری بانکی صورت نمی‌گیرد و به طور شفاف چند و چون کار مشخص نیست و قطعا با سختی‌هایی از جمله واسطه‌گری و پرداخت‌های غیرشفاف همراه شده، سوال اساسی این است که با چه اقدامی مقوله انتقال پول به حساب این افراد شاخص که حاضر نیستند به صورت چمدانی پول خود را دریافت کنند و یا ریسک‌های مشابه دیگری را در این فرآیند به جان بخرند، انجام می‌شود؟
 
آنچه در این بین قطعی است، استفاده از واسطه‌ها در فرآیند پرداخت دستمزد برای تبدیل ریالی و ارزی و نیز نقل و انتقال پولی است و بدون شک استفاده از صرافی‌ها یکی از مسیرهای انتخاب شده در فرآیند مذکور است.
 
علاوه بر این، فرآیند پنهانی و غیررسمی انتقال پول در کنار اعتماد متقابل که ناچارا شکل می‌گیرد دو وجه این اقدام هستند و به طور حتم واسطه‌ها و صرافانی که عهده‌دار این نقل و انتقال پولی می‌شوند، ریسک اقدام خود را نیز پذیرفته و همان طور که احتمال دارد سود بالایی را به جیب می‌زنند به همان میزان نیز احتمال دارد که آینده کاری آن‌ها به خطر افتد و اقدام متقابل ناشی از تحریم گریبان آن‌ها را بگیرد.
 
در همین رابطه یکی از مسوولان بانکی کشور در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این که به دلیل اعمال تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی آمریکا امکان پرداخت پول از مجاری بانکی وجود ندارد، اعلام کرد که بسته به میزان پول جابه‌جا شده، واسطه‌ها از هر ١٠٠٠ دلار برای انتقال پول از ٥ تا ٢٠ درصد کارمزد دریافت می‌کنند و این دریافت جدای مبلغ اصلی قرارداد است.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *