RSS
امروز سه شنبه ، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

واکاوی پرونده «روز سیاه بورس»

بازنشستگان نقش مهمی در تمدن سازمانی بیمه ایران دارند

پذیرش شرکت‌ها در فرابورس مشروط شد

مهم‌ترین هدف بانک سینا در سال ۱۴۰۳ جذب منابع و افزایش سهم بازار است

۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد

تصمیم‌گیری مهم ۲ بانک برای آینده پرسپولیس

آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟

چرا سود سهام عدالت کامل واریز نشد؟

ارز مسافرتی اربعین چقدر است؟

چرا ناترازی تجاری در سال ۱۴۰۲ رکورد زد؟

چگونه ارزش پول خود را در برابر تورم حفظ کنیم؟

جزییات دریافت وام حرکت بانک رفاه

خریداران طلا توجه کنند

چرا میلیاردرها از مالیات بر عایدی سرمایه هراس دارند؟

افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی

شاخص رشد پول کاهش یافت

به مردم وام نمی‌دهید،پول‌ها را بین دولتی‌ها پخش می‌کنید

دیدار هیئت‌رئیسۀ کانون بازنشستگان بانک صادرات با مدیرعامل بیمه سرمد

روزگاه سیاه بازار سهام در سالگرد تاریک‌ترین روز!

ارزش سهام عدالت چقدر شد ؟

۵ دلیل بازگشت و افزایش دوباره قیمت ارزهای دیجیتال

بیمه پارسیان، سرمایه جدیدش را ثبت کرد

نوسان قیمت بیمه ملت ناشی از شرایط عرضه و تقاضا بوده است

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود

« استقرار حاکمیت شرکتی» برای پذیرش در فرابورس الزامی شد

دلیل مخالفت برخی بیمه ها با فرمول ضریب توانگری مالی

۱۲:۵۹ - ۱۳۹۸/۹/۲۶کد خبر: 297018
ایستانیوز:یک کارشناس صنعت بیمه معتقد است که بعضا شرکت‌های تازه تاسیس و بدون سابقه، در سطرح ۱ توانگری مالی قرار می‌گیرند و این در حالی است که یک شرکت بسیار خوب و با سابقه، در سطح ۲ رتبه‌بندی می‌شود؛ اما با این حال ضریب توانگری جای خود را در میان بیمه‌گذاران باز کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،علی حرمتی ، با بیان اینکه توانگری مالی شرکت‌های بیمه بر اساس فرمولی که شرکت بیمه مرکزی تعیین کرده، مشخص می‌شود، اظهار کرد: بیمه مرکزی، شرکت‌ها را بر این اساس رتبه‌بندی و به سطوح ۱ تا ۵ تقسیم‌بندی می‌کند.
 
وی افزود: این ضریب تلفیقی از سرمایه ثبت‌شده شرکت، اندوخته‌ها و ذخایر قانونی و ظرفیت مجاز ریسک است که بیمه مرکزی طی فرمولی آن را تبدیل به ضریب توانگری مالی می‌کند.
 
مدیر بیمه‌های مهندسی و ریسک‌های متنوع بیمه آسیا درباره اهمیت ضریب توانگری مالی برای شرکت‌های بیمه، تصریح کرد: زمانی که بحث توانگری مالی در رتبه‌بندی‌های بیمه مرکزی به وجود آمد، در ابتدا مقاومت‌هایی وجود داشت و برخی بیمه‌ها نیز ایراداتی به آن وارد کردند که مثلا چرا یک شرکت بیمه‌ای تازه تاسیس و بدون سابقه فعالیت در این صنعت بتواند ضریب توانگری ۱ دریافت کند.
 
حرمتی با اشاره به نقدهای واردشده به این شیوه رتبه‌بندی، گفت: در برخی از شرکت‌ها میزان ریسک‌هایی که قبول کرده‌اند اصلا به حساب نمی‌آید ولی در عین حال این شرکتها رتبه ۱ می‌گیرند، اما در مقابل، شرکت‌هایی که سالهای زیادی در این حوزه کار کرده‌اند، بر اساس این فرمول، رتبه ۲ دریافت می کنند.
 
به گزارش ایسنا ،وی با بیان اینکه ضریب توانگری مالی اکنون درصنعت بیمه به نماد و تابلویی برای بیمه‌گذاران تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: زمانی که بیمه گذاران بخواهند بیمه‌ای را انتخاب کنند، معمولا به سراغ شرکت‌های سطح ۱ می روند.
 
به گفته این کارشناس صنعت بیمه، هر چقدر جامعه به سمت رتبه‌بندی در مسائل مختلف پیش برود، قطعا تاثیر مثبت آن بهتر از نبودش است. در واقع یک رتبه‌بندی هرچند ناقص و دارای ایراد که به تناسب زمان، ایرادات آن نیز حل شود، بسیار مفید است و در حال حاضر ضریب توانگری مالی نیز پس از چندین سال اجرای این طرح، جای خود را در میان بیمه‌گذاران بزرگ پیدا کرده است.
 
حرمتی با بیان اینکه این شرکت‌ها در اسناد مناقصه خود به سایت بیمه مرکزی مراجعه کرده و سطح توانگری شرکتهای بیمه را بررسی می‌کنند، اظهار کرد: بسیاری از شرکت‌ها مناقصه محدود برای بیمه‌هایی با توانگری سطح ۱ یا ۲ برگزار می‌کنند. البته در مورد پروژه‌های بزرگ، سابقه شرکت بیمه در قبولی ریسک موضوع مناقصه و برند شرکت بیمه نیز قطعا تاثیرگذار است.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *