RSS
امروز جمعه ، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

رییس پژوهشکده بیمه عنوان کرد؛ برگزاری همایش دو روزه بیمه و توسعه

عقب ماندگی صنعت بیمه در استفاده از ابزارهای جدید مالی

۱۲:۵۱ - ۱۳۹۸/۹/۹کد خبر: 295287
ایستانیوز:کردبچه در پاسخ به ایستانیوزدر خصوص استفاده از ابزارهای جدید مالی در صنعت بیمه و عقب ماندگی این صنعت نسبت به نظام بانکی و بازار سرمایه گفت: بسیاری از ابزارهای مالی نظام بانکی و بورس معمولا توسط بخش هایی ایجاد شده که بدنبال «واکاوی راه‌های گزیر» بوده‌اند و ابزارهای مالی جدیدی را طراحی کرده‌اند ولی این اتفاق در صنعت بیمه نیفتاده است .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،رییس پژوهشکده بیمه اعلام کرد که بیست و ششمین همایش بیمه و توسعه برای نخستین بار در دو روز و روزهای ١٢ و ١٣ آذرماه برگزار می شود.
 
حمید کردبچه صبح امروز (شنبه) و در نشست خبری بیست و ششمین همایش بیمه و توسعه گفت: بیست و ششمین همایش ملی بیمه و توسعه، با موضوع «افزایش ضریب نفوذ بیمه؛ چالش‌ها و راهکارها» در دو روز ۱۲ و ۱۳ آذر ماه ۱۳۹۸ و در دو بخش نشست‌های علمی و نشست‌های عمومی صنعت بیمه برگزار می شود.
 
وی اظهار داشت: نشست‌های علمی در روز دوازدهم آذر ماه جاری ساعت ۸ الی ۱۶ در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه الزهرا (س) و با حضور رییس کل و اعضای هیات عامل و مدیران بیمه مرکزی، دبیرکل و هیات رییسه سندیکای بیمه‌گران ایران، مدیران عامل و اعضای هیات مدیره شرکت‌های بیمه، روسای انجمن‌های صنعت بیمه، محققین و استادان پژوهشکده، صنعت بیمه و دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.
 
کردبچه افزود: در روز نخست همایش، مجموع مطالعات و مقالات مورد تایید در کمیته علمی در قالب ۹ پنل تخصصی ارائه و بررسی خواهد شد. اعضای این پنل‌ها متشکل از اعضای هیات عامل بیمه مرکزی، مدیران و صاحبنظران صنعت بیمه، استادان و پژوهشگران دانشگاه و پژوهشکده بیمه هستند.
 
رییس پژوهشکده بیمه خاطرنشان کرد: در روز نشست‌های علمی، پنل‌های تخصصی موضوعات «ضریب نفوذ بیمه، حقایق و واقعیت‌های آماری»، «نقش فرهنگ در ضریب نفوذ بیمه»، «نقش محرک‌های انگیزشی، بازاریابی و رضایت‌مندی مشتریان در ضریب نفوذ بیمه»، «نقش قیمت تمام شده، سیاست‌های قیمتی و خدمات پس ازفروش بر ضریب نفوذ بیمه»، «محصولات بیمه‌ای، نیازسنجی و انطباق محصولات بیمه‌ای با نیازهای مشتری- بیمه‌های اموال و مسئولیت»، «محصولات بیمه‌ای، نیازسنجی و انطباق محصولات بیمه‌ای با نیازهای مشتری- بیمه‌های اشخاص»، «نقش ساختار بازار و نهادها در ضریب نفوذ بیمه»، «نقش توسعه برون مرزی، ارتباطات بین‌المللی و رونق تولید در ضریب نفوذ بیمه»، «نقش فناوری اطلاعات در ضریب نفوذ بیمه» را بررسی خواهد کرد.
 
وی ادامه داد: نشست‌های صنعت، در سیزدهم آذر ماه، ساعت ۸ الی ۱۷:۳۰ در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود. برنامه صبح همایش طبق روال سالانه در بخش نخست به سخنرانی مقامات عالیرتبه و معرفی چهرۀ ماندگار سال ۱۳۹۸ صنعت بیمه اختصاص دارد و در بخش دوم گزارشی از حقایق آماری ضریب نفوذ بیمه ارائه خواهد شد.
 
کردبچه تصریح کرد: برای اولین بار در همایش سال جاری، برنامه‌های ویژه‌ای برای طرح و بررسی موضوعات حرفه‌ای و فنی صنعت بیمه در قالب ۸ پنل حرفه‌ای در بعدازظهر روز دوم همایش در نظر گرفته شده است. برنامه‌ریزی محتوایی و اجرایی این پنل‌ها توسط سندیکای بیمه‌گران و انجمن حرفه‌ای صنعت بیمه صورت گرفته است.
 
وی اظهار داشت: پنل های تحت مدیریت سندیکای بیمه گران ایران در قالب موضوعاتی مانند: «شبکه فروش و چالش‌های آن در توسعه بیمه و ضریب نفوذ بیمه؛ نمایندگان شرکت‌های بیمه»، «شبکه فروش و چالش‌های آن در توسعه بیمه و ضریب نفوذ بیمه؛ شبکه کارگزاری بیمه»، «فرصت ها و چالش‌های توسعه بیمه زندگی و افزایش ضریب نفوذ»، «ارزیابی ریسک، خسارت و اکچوئری در بیمه»برنامه ریزی شده است.
 
رییس پژوهشکده بیمه ادامه داد: همچنین پنل‌های تحت مدیریت انجمن حرفه‌ای به موضوعاتی مانند، «تحول دیجیتال و افزایش ضریب نفوذ بیمه»، «اصلاح ساختار و افزایش ضریب نفوذ بیمه»، «حفظ حقوق بیمه‌گذاران عامل افزایش ضریب نفوذ»، «نوآوری فنی و افزایش ضریب نفوذ بیمه»اختصاص دارد.
 
وی اعلام کرد: ضریب نفوذ بیمه از ١.١ درصد در سال ٨٨ به ٢.٣٨ درصد در سال ٩٧ رسید که نشان می دهد با شرایط اقتصادی ایران، صنعت بیمه در سال رشدی ٨ درصدی داشته اند. کردبچه با اشاره به فاصله ضریب نفوذ کنونی با رقم تعیین شده ٧ درصدی در پایان برنامه ششم، تاکید کرد که برای رسیدن به این رقم دست کم نیاز به ١٥ سال زمان با رشد کنونی صنعت بیمه داریم.
 
رییس پژوهشکده بیمه یکی از بخش هایی که به افزایش ضریب نفوذ بیمه کمک می کند را افزایش سهم بیمه های زندگی عنوان کرد و افزود: سهم بیمه های زندگی در حال حاضر ١٤.٥ درصد و در برنامه ششم پیش بینی شده که این رقم باید به ٥٠ درصد برسد. ما هم به دنبال آن هستیم تا از این طریق ضریب نفوذ را افزایش دهیم.
 
کردبچه همچنین در خصوص استفاده از ابزارهای جدید مالی در صنعت بیمه و عقب ماندگی این صنعت نسبت به نظام بانکی و بازار بورس به ایستانیوز گفت: بسیاری از ابزارهای مالی نظام بانکی و بورس معمولا توسط بخش هایی ایجاد شده که بدنبال «واکاوی راه‌های گزیر» بوده‌اند و ابزارهای مالی جدیدی را طراحی کرده‌اند ولی این اتفاق در صنعت بیمه نیفتاده است . وی تصریح کرد: ما نیز ۲ تا ۳ میز تخصصی با همکاری شرکت‌های مختلف بیمه راه‌اندازی کرده و در تلاش هستیم تا سریعتر این موضوع را فعال کنیم.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *