RSS
امروز سه شنبه ، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

واکاوی پرونده «روز سیاه بورس»

بازنشستگان نقش مهمی در تمدن سازمانی بیمه ایران دارند

پذیرش شرکت‌ها در فرابورس مشروط شد

مهم‌ترین هدف بانک سینا در سال ۱۴۰۳ جذب منابع و افزایش سهم بازار است

۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد

تصمیم‌گیری مهم ۲ بانک برای آینده پرسپولیس

آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟

چرا سود سهام عدالت کامل واریز نشد؟

ارز مسافرتی اربعین چقدر است؟

چرا ناترازی تجاری در سال ۱۴۰۲ رکورد زد؟

چگونه ارزش پول خود را در برابر تورم حفظ کنیم؟

جزییات دریافت وام حرکت بانک رفاه

خریداران طلا توجه کنند

چرا میلیاردرها از مالیات بر عایدی سرمایه هراس دارند؟

افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی

شاخص رشد پول کاهش یافت

به مردم وام نمی‌دهید،پول‌ها را بین دولتی‌ها پخش می‌کنید

دیدار هیئت‌رئیسۀ کانون بازنشستگان بانک صادرات با مدیرعامل بیمه سرمد

روزگاه سیاه بازار سهام در سالگرد تاریک‌ترین روز!

ارزش سهام عدالت چقدر شد ؟

۵ دلیل بازگشت و افزایش دوباره قیمت ارزهای دیجیتال

بیمه پارسیان، سرمایه جدیدش را ثبت کرد

نوسان قیمت بیمه ملت ناشی از شرایط عرضه و تقاضا بوده است

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود

« استقرار حاکمیت شرکتی» برای پذیرش در فرابورس الزامی شد

هشدار به رونق قاچاق سکه و طلا به خارج از کشور

۹:۲۶ - ۱۳۹۸/۷/۲۱کد خبر: 289777
ایستانیوز:نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه حباب سکه و طلا اکنون منفی شده است، گفت: ارزش سکه در بازارهای داخلی به ۵۰ هزار تومان زیر قیمت جهانی رسیده که این موضوع باعث رونق قاچاق طلا و سکه به خارج از کشور می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، «محمد کشتی‌آرای» افزود: حباب سکه اکنون به منفی ۵۰ هزار تومان رسیده یعنی این سکه ۵۰ هزار تومان کمتر از نرخ جهانی در داخل کشور به فروش می‌رسد.
 
 نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز حدود ۵ هزار تومان زیر قیمت جهانی در حال داد و ستد است.
 
وی ادامه داد: کاهش قیمت طلا و سکه در بازارهای داخلی نسبت به بازارهای جهانی اتفاق خوبی به شمار نمی‌رود و تاثیر منفی خواهد داشت.
 
 نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران افزود: فروش طلا و سکه زیر قیمت جهانی باعث قاچاق طلا به خارج از کشور شده و بازار قاچاق را رونق می‌دهد.
 
کشتی‌آرای خاطر نشان کرد: علت اصلی وجود حباب منفی در بازار طلا و سکه کاهش تقاضا است، به طوری که مردم به سوی سایر بازارهای سرمایه گذاری مانند بورس تمایل پیدا کرده‌اند.
 
آرامش بازار طلا
 
نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: قیمت طلا و سکه تحت تاثیر دو عامل نرخ اونس طلا در بازارهای جهانی و قیمت دلار است که ثبات قیمت آنها در هفته گذشته، باعث آرامش بازار طلا و سکه شد.
 
کشتی‌آرای افزود: قیمت هر اونس طلا در هفته گذشته بین ۱۵۰۱ تا ۱۵۰۹ دلار در نوسان بود که باعث شد قیمت سکه و طلا در کشور نوسان اندکی داشته باشد.
 
وی ادامه داد: قیمت دلار نیز در هفته گذشته ثبات کاملی داشت و به همین دلیل وضعیت بازار طلا و سکه تقریبا آرام بوده و نوسان جزئی ۱۰ تا ۲۰ هزار تومانی را تجربه کرد.
 
 نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: اما در پایان هفته گذشته به دلیل مثبت شدن شاخص‌های اقتصادی امریکا، ارزش دلار بالا رفته و به تبع آن نرخ اونس جهانی طلا افت زیادی کرد به طوری که نرخ اونس با افت ۲۰ دلاری به یک هزار و ۴۸۹ دلار کاهش یافت.
 
وی افزود: این عامل باعث شد تا در جریان معاملات دیروز (شنبه) نرخ سکه امروز به زیر ۴ میلیون تومان کاهش یافته و پس از گذشت مدت‌ها نرخ سکه طرح قدیم و جدید یکسان شده و به رقم سه میلیون و ۹۸۰ هزار تومان برسد.
 
نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: بهای هر مثقال طلا نیز در روز گذشته حدود ۱۰ هزار تومان کاهش یافت و به یک میلیون و ۷۶۰ هزار ۶۱ هزار تومان رسید، هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با ۳ هزار تومان افت قیمت به نرخ ۴۹۶ هزار و ۵۰۰ تومان عقب‌نشینی کرد.
 
کشتی‌آرای ادامه داد: با توجه به نرخ اونس و دلار، تعطیلی و مناسبت های سوگواری در روزهای آینده بینی می‌شود که تا پایان ماه صفر شاهد بازاری آرام و با ثبات برای طلا و سکه باشیم که نوسان‌های اندکی خواهد داشت.
 
ترکیه، مقصد اصلی طلای قاچاق شده از ایران
 
بررسی‌های ایرنا نشان می‌دهد که با افزایش بیشتر فاصله منفی قیمت طلا و سکه در بازارهای داخلی و خارجی، قاچاق‌چیان و سوداگران با جمع‌آوری سکه و طلا اقدام به آب کردن آنها کرده و به شکل طلای آبشده، آن را به کشورهای همسایه منتقل می‌کنند.
 
ترکیه که در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در زمینه صنعت طلا کرده به عنوان یکی از مقاصد اصلی طلای قاچاق شده از ایران به شمار می‌رود.
برچسب‌ها:قاچاق طلا
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *