RSS
امروز یکشنبه ، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

۵ دلیل بازگشت و افزایش دوباره قیمت ارزهای دیجیتال

بیمه پارسیان، سرمایه جدیدش را ثبت کرد

نوسان قیمت بیمه ملت ناشی از شرایط عرضه و تقاضا بوده است

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود

« استقرار حاکمیت شرکتی» برای پذیرش در فرابورس الزامی شد

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر شد؟

کوچ سپرده‌ها به سمت سپرده‌های بلندمدت؛ چرا؟

سکه صعود می کند یا سقوط؟

یارانه این افراد حذف می‌شود

۷ قانون پس انداز پول نجات بخش

روزگار سپری شده اسکناس ایرانی

طلا ۳۰۰۰ دلار را می بیند؟

بازار سهام پشت سد نیما و مالیات

تورم یازدهم یا سیزدهم؟

معرفی سه محصول جدید بیمه‌ای توسط بیمه ایران

پایتخت خادمین سیدالشهدا(ع) میزبان مدیرعامل بیمه کوثر

تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان

توصیه بلومبرگ به سرمایه گذاری در بورس ایران

معمای بنزین در ایران

طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟

دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است

ارزش آفرینی برای مشتریان، جریان پایدار رشد صنعت بیمه است

شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال ۱۴۰۳

سند برنامه مشترک همکاری بیمه‌ای ایران و افغانستان امضا شد

۱۱:۴۹ - ۱۳۹۸/۷/۹کد خبر: 288169
ایستانیوز: برنامه مشترک تقویت همکاری در عرصه‌های گوناگون بیمه‌ای و تبادل دانش و تجربه با هدف تعاملات تخصصی و فنی بین المللی بیمه در چارچوب قوانین و مقررات ملی بین دو کشور ایران و افغانستان به امضا رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، این سند همکاری با حضور غلامرضا سلیمانی رئیس کل و رئیس امور عمومی بیمه‌ای جمهوری اسلامی افغانستان به امضا رسید و طرفین بر تقویت همکاری های فنی و بین المللی بین دو کشور تاکید کردند.
 
در آیین امضای این برنامه مشترک، غلامرضا سلیمانی با برشمردن زمینه‌های غنی فرهنگی دو کشور ایران و افغانستان از ایجاد بستر لازم همکاری برای تاسیس شرکت‌های بیمه و بیمه اتکایی با سرمایه‌گذاری مشترک دو کشور خبر داد.
 
رئیس کل بیمه مرکزی با تشریح توانمندی های صنعت بیمه کشور و آخرین دستاوردهای این صنعت، اظهار داشت: ارتقای صنعت بیمه در افغانستان و ایران از برنامه های جدی اقتصادی به شمار می‌رود و همکاری و تبادل تجربه و اطلاعات در زمینه‌های گوناگون نظیر علم آمار بیمه، روش‌های سرمایه گذاری منابع و ذخایر و همچنین شیوه‌های نظارتی می‌تواند نقشه راه توسعه‌ای را برای دو کشور هموار کند.
 
رئیس شورایعالی بیمه با اعلام آمادگی انعقاد یک تفاهم نامه جامع در حوزه‌های مختلف همکاری بیمه‌ای به ظرفیت‌های بسیار رشته بیمه‌های زندگی در کشور اشاره کرد و گفت: همگانی سازی و افزایش ضریب نفوذ بیمه‌های عمر در جامعه از برنامه‌های اصلی نهاد ناظر و صنعت بیمه کشور ما به حساب می‌آید که با تکیه بر تجارب داخلی و بین‌المللی این موضوع را با جدیت دنبال می‌کنیم.
 
وی با مترقی خواندن قانون تاسیس بیمه مرکزی به تشریح ساختار نهاد ناظر در ایران پرداخت و اعلام کرد: در حال حاضر حدود ۲۰ میلیون خودرو در کشور تحت پوشش بیمه شخص ثالث قرار دارد و ۱۵ میلیون نفر نیز از پوشش بیمه‌های تکمیلی استفاده می‌کنند که این آمار در خصوص پوشش بیمه‌های زندگی به رقمی در حدود ۱۸ میلیون نفر می‌رسد.
 
شایان ذکر است که در این برنامه مشترک نسبت به توسعه همکاری و مساعدت های تکنیکی، بهره‌گیری از فناوری اطلاعات، ارتقای دانش فنی و تخصصی کارشناسان اداری و متخصصین بیمه‌ای با برگزاری هم اندیشی‌ها، سمینارها، دوره‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی، تاکید شد.
 
در این نشست همکاری، «الحاج محمد موسی کاموی» رئیس عمومی امور بیمه‌های وزارت مالیه جمهوری اسلامی افغانستان با ابراز خرسندی از آمادگی بیمه مرکزی ایران برای همکاری با کشور متبوعش، گفت: دو کشور ایران و افغانستان مشترکات فرهنگی و تاریخی بسیاری دارند که می‌توان با تکیه بر آن تعاملات مرتبط با صنعت بیمه را در فضای مطلوب، دنبال کرد.
 
وی با تشریح گزارشی از دستاوردها و عملکرد صنعت بیمه افغانستان، اظهار داشت: ایجاد فرصت‌های کاری مشترک شرکت‌های بیمه افغان با شرکت‌های بیمه ایرانی و تسهیل فرایند صدور مجوزهای لازم برای تاسیس شرکت‌های بیمه، بیمه اتکایی، نمایندگی و دفاتر ارتباطی، در چارچوب قوانین جاری دو کشور می‌تواند فصل جدید را در همکاری و رشد صنعت بیمه ایران و افغانستان رقم بزند.
 
گفتنی است عصر امروز این سند برنامه همکاری، مجتمع بر یک مقدمه و ۹ بند در دو نسخه فارسی و انگلیسی با حضور نمایندگان دو کشور به امضا رسید.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *