RSS
امروز یکشنبه ، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ادعاهای ضدونقیض آقای رئیس!

شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند

بانک سینا جایزه خوش حسابی گرفت

ارزهای دیجیتالی که باید زیر نظر داشته باشید

سقف معافیت مالیاتی اشخاص غیرتجاری مشخص شد

روند صعودی رشد وسودآوری همچنان ادامه دارد

جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط

آمار جدید از فقر در کشور+ نمودار

شناسایی بالاترین نرخ سود در صندوق تداوم اطمینان تمدن

سمت وسوی آینده اقتصاد ایران

عوامل کاهنده قیمت دلار

بیمه مستمری باران با شاخص تورم رونمایی شد

روزهای درخشان بورس تکرار می‌شود؟

بیمه پارسیان آماده دستیابی به قله های موفقیت در سال جاری

بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

رشد ۱۰۳ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه ملت در فروردین ۱۴۰۳

برات الکترونیک بهترین روش تأمین مالی غیرنقدی است

دوراهی سخت دولت سیزدهم در بازار ارز

جهش نرخ ارز در راه است؟

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

شیبا اینو و دوج کوین در حال سقوط!

بانک های متخلف چگونه منحل می شوند؟

حساب‌ بانکی که مشمول مالیات می‌شود

زمان و مبلغ واریز سود سهام عدالت مرحله سوم

مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد

دلایل اقبال سهامداران به شرکت‌های کوچک

۱۰:۸ - ۱۳۹۸/۵/۲۳کد خبر: 283621
ایستانیوز: به باور کارشناسان، رفتار این روزهای سهامداران بزرگ موجب کاهش تمایل سرمایه‌گذاران به نمادهای بزرگ و در مقابل موجب اقبال بازار به سمت سهام شرکت‌های کوچک به ویژه در بازار پایه شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، وضعیت کلی بازار سرمایه این روزها به‌ گونه‌ای است که با پایان یافتن فصل مجامع، سرمایه‌گذاران به دنبال بهانه‌ای برای دادوستد سهام شرکت‌ها هستند. این در شرایطی است که رکود سنگین حاکم بر سایر بازارها نیز موجب شده تا بازار سهام حالا به عنوان یکی از مقاصد سرمایه مطرح باشد.
 
با وجود این برخی کارشناسان بر این باورند سهامداران عمده شرکت‌های بزرگ، مدت کوتاهی است که از بازار حمایت نمی‌کنند و رفتار درستی در این وضعیت ندارند. این عده به محض اینکه بازار با روزهای مثبت همراه می‌شود شروع به فروش سهام می‌کنند و بازار را به عنوان منبعی برای تامین مالی خود قلمداد می‌کنند.
 
به همین جهت این رفتار سهامداران بزرگ در نمادهای بزرگ موجب کاهش استقبال سرمایه‌گذاران از این سهم‌ها شده و ناخودآگاه به دلیل ترکیب سهامداری شرکت‌های کوچک و تنوع سهامداری در این شرکت‌ها، اقبال به سهام کوچک بویژه در بازار پایه بیشتر شده است.
 
این در شرایطی است که سهامداران شرکت‌های کوچک در جهت منافع، حرفه‌ای‌تر عمل می‌کنند و تمامی تمرکز را به عملکرد سهام در بازار مثبت و منفی معطوف می‌کنند، اما سهامداران شرکت‌های بزرگ به این نحو، سهامداری نمی‌کنند.
 
بر این اساس نگاهی به افت و خیز قیمتی سهام بازار پایه از ابتدای امسال تا نیمه مردادماه حکایت از این دارد که نمادهای معاملاتی "ومشان" با ۱۴۰۵ درصدی، "شمواد" با ۶۴۵ درصد، "شرنگی" با ۶۱۷ درصد، "وجامی" با ۵۸۸ درصد، "ثنظام" با ۴۸۶ درصد، "لخامه" با ۳۳۴ درصد، "شپلی" با ۳۲۷ درصد، "توسعه" با ۳۰۱ درصد، "کمینا" با ۲۸۹ درصد، "سفاسی" با ۲۵۶ درصد، "بنو" با ۲۵۳ درصد، "بخاور" با ۲۳۲ درصثد، "شتولی" با ۲۱۵ درصد، "وایرا" با ۲۱۴ درصد، "غصینو" با ۲۱۰ درصد، "لکما" با ۲۰۶ درصد، "نتوس" با ۲۰۴ درصد، "خودکفا" با ۲۰۴ درصد، "فسیلو" با ۲۰۰ درصد، "عشوکو" با ۱۸۹ درصد، "سپرمی" با ۱۸۵ درصد، "خاور" با ۱۸۵ درصد، "ساروج" با ۱۸۳ درصد، "تپولا" با ۱۷۶ درصد، "فسدید" با ۱۷۰ درصد، "شکف" با ۱۷۰ درصد، "حاریا" با ۱۶۷ درصد، "وبرق" با ۱۶۷ درصد، "وثنو" با ۱۶۶ درصد، "وسرمد" با ۱۶۴ درصد، "وثوق" با ۱۶۱ درصد، "قنقش" با ۱۶۰ درصد، "شزنگ" با ۱۵۱ درصد، "کابگن" با ۱۴۶ درصد، "فالوم" با ۱۴۴ درصد، "وآفری" با ۱۴۳ درصد، "خکاوه" با ۱۴۲ درصد، "کصدف" با ۱۳۴ درصد، "وملت" با ۱۳۴ درصد، "فافزا" با ۱۳۰ درصد، "کفرآور" با ۱۲۹ درصد، "گکیش" با ۱۲۷ درصد، "سخواف" با ۱۲۲ درصد، "ولانا" با ۱۲۲ درصد، "خفناور" با ۱۲۲ درصد، "وآتوس" با ۱۲۱ درصد، "کازرو" با ۱۱۰ درصد، "حبندر" با ۱۰۹ درصد، "سمایه" با ۱۰۸ درصد و "بمیلا" با ۱۰۷ درصد بازدهی مناسبی را در این مدت نصیب سرمایه‌گذاران خود کرده‌اند.
 
این در شرایطی است که کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند با توجه به شرایط کنونی بازار سرمایه از جمله عدم حمایت حقوقی‌ها و بزرگان بازار از سهام شرکت‌های بزرگ، بی‌خبری در بازار سرمایه و ...، سهام شرکت‌های کوچک کماکان مورد توجه سرمایه‌گذاران خواهند بود که به این موارد باید شرایط بنیادی برخی از این شرکت‌های کوچک، موضوع افزایش سرمایه از محل تجدید ارزشیابی دارایی‌های برخی از آنها و ... را نیز اضافه کرد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *