RSS
امروز شنبه ، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

رشد ۱۰۳ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه ملت در فروردین ۱۴۰۳

برات الکترونیک بهترین روش تأمین مالی غیرنقدی است

دوراهی سخت دولت سیزدهم در بازار ارز

جهش نرخ ارز در راه است؟

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

شیبا اینو و دوج کوین در حال سقوط!

بانک های متخلف چگونه منحل می شوند؟

حساب‌ بانکی که مشمول مالیات می‌شود

زمان و مبلغ واریز سود سهام عدالت مرحله سوم

مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد

پیش بینی تحلیلگر وال استریت از قیمت طلا

افشای ارزبگیران بزرگ

از جیب حقوق بگیران سرقت می‌کنند‌

وام خواری شرکت های کاغذی بانک ها

رشد ۶۴ درصدی منابع بانک سینا در دو سال گذشته

سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی

تلاش شبکه فروش، اعتبار و اعتماد به صنعت بیمه را در جامعه افزایش می دهد

نرخ بهره بین بانکی چند درصد شد؟ + جدول

این تازه آغاز راه است...

بزرگترین رویداد فناورانه و نوآورانه چادرملو به ایستگاه آخر رسید

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

تقویت حرکت نقدینگی به سمت بازار سرمایه

توزیع اسکناس نو در آستانه عید غدیر
۱۰:۲ - ۱۳۹۸/۴/۳۱کد خبر: 281322
ایستانیوز: یک کارشناس بازار سرمایه گفت: رکود حاکم بر بازارهای مختلف موجب شده تا نقدینگی به سمت بازار سرمایه گرایش پیدا کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، مهدی کریم‌آبادی در گفتگو با ایبِنا گفت: یکی از عمده دلایل رونق بازار سرمایه و رشد شاخص بورس و قیمت‌ها از ابتدای امسال تاکنون برگزاری فصل مجامع است که گزارش‌های منتشر شده توسط شرکت‌ها موجب رونق این بازار شد.
 
این کارشناس بازار سرمایه افزود: البته ذکر این نکته ضروری است که تورم تحمیلی به اقتصاد کشور در سال گذشته نیز اثر خود را کماکان در بازار سهام نمایان می‌کند و بخشی از افزایش قیمتی که در سهام شرکت‌ها نمایان شده، حاصل رشد ریالی دارایی‌های شرکت‌ها است.
 
وی در پاسخ به این پرسش که رکود حکم بر سایر بازارها تا چه اندازه در رونق بازار سهام در سال جاری اثر داشته نیز تصریح کرد: بدون شک وضعیت بازارهای مختلف می‌تواند یکی از مولفه‌های تعیین‌کننده وضعیت بازار سرمایه، قیمت سهام شرکت‌ها و نیز شاخص بورس باشد.
 
این کارشناس بازار سرمایه اضافه کرد: به دلیل اینکه سرمایه هوشمند است، به طور معمول به سمت بازاری می‌رود که سود بیشتری را نصیب خود کند، به همین دلیل دستکم در سال گذشته شاهد این موضوع بودیم که در پی افزایش قیمت در بازار مسکن، خودرو، طلا، سکه و ارز حجم بالایی از نقدینگی به سمت این بازارها روانه و هیجان ورود نقدینگی به این بازاها به عاملی جهت افزایش بیشتر قیمت‌ها منتهی ‌شد که گاها این افزایش قیمت‌ها روانی و غیرمنطقی بوده است.
 
وی اذعان داشت: بر این اساس حالا که رکود سنگین بر بازارهای مختلف حاکم شده، نقدینگی به سمت بازار سرمایه گرایش پیدا کرده، این در حالی است که در صورت رسیدن به توافق در مذاکرات سیاسی بدون شک شاهد ریزش قیمت‌ها در بازارهای مختلف خواهیم بود و در مقابل بازار سرمایه از این موضوع، هم اثر روانی مثبتی را خواهد دید و هم اینکه در میان و بلندمدت اثرات بنیادی آن را در صنایع و بازارهای مختلف و در پی آن بازار سرمایه مشاهده خواهیم کرد.
 
این کارشناس بازار سرمایه افزود: از سوی دیگر تورم سایر بازارها نیز اثر خود را برا بازار سرمایه می‌گذارد و همانگونه که اشاره شد شاهد افزایش ریالی ارزش دارایی‌های شرکت‌ها می‌شویم. البته نباید از این نکته نیز غافل شد که پس از هر تورم سنگینی بازارهای مختلف وارد فاز رکودی می‌شوند که در پی آن بازار سرمایه نیز از این اتفاق تاثیر خواهد پذیرفت.
 
وی در خصوص وضعیت بازار سهام با توجه به اینکه فصل مجامع نیز رو به پایان است، اظهار داشت: در حال حاضر معامله‌گران در بازار سرمایه خود را برای گزارشات سه ماهه آماده می‌کنند که به تدریج در حال انتشار است. ضمن اینکه نماد برخی از شرکت‌های بزرگ نیز طی چند روز گذشته جهت برگزاری مجامع سالانه بسته شده که با پایان یافتن مجامع این شرکت‌ها شاهد روان‌تر شدن حجم معاملات خواهیم بود.
 
این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به این که با پایان یافتن فصل مجامع، حرکت فعالان به سمت سهام‌ بنیادی پیش‌بینی می‌شود، ادامه داد: نکته بسیار مهمی که این روزها می‌توان از آن به عنوان مهم ترین مولفه در تعیین سمت و سوی بازار سهام یاد کرد موضوعات مرتبط با تنش‌های سیاسی و نظامی و یا سقوط و صعود قیمت‌های جهانی کالاها و نفت است.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *