RSS
امروز یکشنبه ، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

۵ دلیل بازگشت و افزایش دوباره قیمت ارزهای دیجیتال

بیمه پارسیان، سرمایه جدیدش را ثبت کرد

نوسان قیمت بیمه ملت ناشی از شرایط عرضه و تقاضا بوده است

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود

« استقرار حاکمیت شرکتی» برای پذیرش در فرابورس الزامی شد

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر شد؟

کوچ سپرده‌ها به سمت سپرده‌های بلندمدت؛ چرا؟

سکه صعود می کند یا سقوط؟

یارانه این افراد حذف می‌شود

۷ قانون پس انداز پول نجات بخش

روزگار سپری شده اسکناس ایرانی

طلا ۳۰۰۰ دلار را می بیند؟

بازار سهام پشت سد نیما و مالیات

تورم یازدهم یا سیزدهم؟

معرفی سه محصول جدید بیمه‌ای توسط بیمه ایران

پایتخت خادمین سیدالشهدا(ع) میزبان مدیرعامل بیمه کوثر

تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان

توصیه بلومبرگ به سرمایه گذاری در بورس ایران

معمای بنزین در ایران

طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟

دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است

ارزش آفرینی برای مشتریان، جریان پایدار رشد صنعت بیمه است

شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال ۱۴۰۳

در جدیدترین طبقه‌بندی جهانی مطرح شد

ایران در رده کشورهای با درآمد متوسط – بالا

۱۵:۹ - ۱۳۹۸/۴/۱۸کد خبر: 280514
ایستانیوز:بانک جهانی در گزارش سالانه خود که به وضعیت مالی اقتصادهای جهان در حوزه درآمدی می‌پردازد، اعلام کرده که ایران همچون سال‌های گذشته در رده کشورهای با درآمد متوسط – بالا قرار گرفته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، براساس گزارشی که از سوی اتاق بازرگانی تهران منتشر شده، وضعیت درآمدی ۲۱۸ کشور بررسی شده است و براساس میزان درآمد، کشورها در چهار رده بالا، متوسط – بالا، متوسط – پایین و کم درآمد طبقه‌بندی شده‌اند.
 
این طبقه‌بندی براساس درآمد سرانه ملی کشورها صورت گرفته که در سال ۲۰۱۸ نسبت به سال میلادی قبل از آن قدری سخت‌گیرانه‌تر بوده است.
 
از میان ۲۱۸ کشور بررسی شده، ۳۱ کشور در گروه کم‌درآمد، ۴۷ کشور در گروه متوسط – پایین، ۶۰ کشور در گروه متوسط - بالا و ۸۰ کشور در گروه درآمدی بالا قرار دارند. به این ترتیب ۶۷ درصد از کشورهای دنیا در رده متوسط – بالا یا بالای درآمدی هستند.
 
در سالی که گذشت شش کشور گرجستان، سنگال، سریلانکا، زیمباوه، کوزوو و اتحاد قمر توانسته‌اند یک رتبه، شاخص درآمدی خود را ارتقا دهند، اما آرژانتین با سقوط درآمدی روبه‌رو شده و از رده بالا به رده متوسط – بالا تنزل جایگاه پیدا کرده است.
 
در این آمار، ایران با جمعیت ۸۰ میلیونی خود از نظر جمعیت در رده ۱۹ جهان قرار گرفته و با ثبت بیش از ۴۴۱ میلیارد دلار درآمد ناخالص ملی، رتبه ۲۶ میان تمام کشورها را به خود اختصاص داده است.
 
همچنین سرانه درآمد ملی ناخالص ایران براساس روش برابری قدرت خرید در سال ۲۰۱۸، برابر با ۲۱ هزار دلار برآورد شده که از این نظر رتبه ۶۸ را نشان می‌دهد.
 
اقتصاد ایران از سال ۱۹۸۷ تا ۲۰۱۸ میلادی که این شاخص در سطح جهانی بررسی شده، در ۱۹ سال ابتدایی در سطح درآمدی متوسط – پایین قرار داشته و از سال ۲۰۰۹ به بعد به رده متوسط – بالا وارد شده و در تمام سال‌های گذشته توانسته این جایگاه را حفظ کند.
 
در میان اقتصادهای برتر دنیا بالاترین درآمد ناخالص ملی با بیش از ۲۰ تریلیون دلار به ایالات متحده آمریکا اختصاص داشته و پس از آن چین و ژاپن قرار گرفته‌اند. در حوزه درآمد ناخالص ملی سرانه نیز سوئیس با بیش از ۸۳ هزار دلار، بهترین عملکرد را داشته و در میان کشورهای آسیایی قطر با ثبت ۶۱ هزار دلار، رتبه ششم را به خود اختصاص داده است.
 
در بخش پایانی این گزارش به وجود آمدن رکود، به خصوص رکودهای تورمی یکی از اصلی‌ترین عوامل تأثیرگذار بر کاهش درآمد ناخالص ملی سرانه عنوان شده که ایران نیز با توجه به محدودیت‌های سال‌های گذشته با آن روبه‌رو بوده است.
 
براساس این گزارش اقتصاد ایران پس از طی روند صعودی تا سال ۲۰۱۱ از این سال تا سال ۲۰۱۵ وارد روند نزولی شده و پس از آن نیز تقریباً روندی ثابت را طی کرده است. این در حالی است که در همین بازه زمانی همسایه ایران، ترکیه با وجود نوساناتی که تجربه کرده اما در نهایت توانسته مسیر رو به رشد خود را ادامه دهد.
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *