RSS
امروز دوشنبه ، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

۵ دلیل بازگشت و افزایش دوباره قیمت ارزهای دیجیتال

بیمه پارسیان، سرمایه جدیدش را ثبت کرد

نوسان قیمت بیمه ملت ناشی از شرایط عرضه و تقاضا بوده است

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود

« استقرار حاکمیت شرکتی» برای پذیرش در فرابورس الزامی شد

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر شد؟

کوچ سپرده‌ها به سمت سپرده‌های بلندمدت؛ چرا؟

سکه صعود می کند یا سقوط؟

یارانه این افراد حذف می‌شود

۷ قانون پس انداز پول نجات بخش

روزگار سپری شده اسکناس ایرانی

طلا ۳۰۰۰ دلار را می بیند؟

بازار سهام پشت سد نیما و مالیات

تورم یازدهم یا سیزدهم؟

معرفی سه محصول جدید بیمه‌ای توسط بیمه ایران

پایتخت خادمین سیدالشهدا(ع) میزبان مدیرعامل بیمه کوثر

تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان

توصیه بلومبرگ به سرمایه گذاری در بورس ایران

معمای بنزین در ایران

طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟

دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است

ارزش آفرینی برای مشتریان، جریان پایدار رشد صنعت بیمه است

شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال ۱۴۰۳

بازارهای آسیا در پایین‌ترین سطح خود نسبت به دو هفته اخیر

۱۲:۲۲ - ۱۳۹۸/۴/۱۸کد خبر: 280495
ایستانیوز:‌روز سه شنبه، بازارهای آسیا نسبت به دو هفته اخیر در پایین‌ترین سطح خود قرار گرفتند چرا که سرمایه گذاران از کاهش نرخ بهره در آمریکا ناامید شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)،به نقل از رویترز، علت دیگر افت شاخص‌ ها کاهش شدید قیمت سهام شرکت‌ های تکنولوژی نظیر اَپل بوده است.
 
پیش از این انتظار می رفت که بانک مرکزی آمریکا ۰.۵ واحد درصد از نرخ بهره کم کند اما با گزارش اخیر اشتغال در آن کشور امیدها ناامید شد و بازارها روند نزولی را در پیش گرفتند.
 
گزارش اشتغال هفته پیش اعدادی بهتر از آنچه پیش‌بینی شده بود را ارائه کرد و این بدان معناست که دیگر نیازی نیست بانک مرکزی نرخ بهره را به آن اندازه که انتظار می رفت کاهش دهد. در حال حاضر سرمایه گذاران انتظار دارند که این نهاد در خصوص کاهش نرخ ۰.۲۵ درصدی تصمیم گیری کند.
 
به این ترتیب، شاخص اصلی آسیا پاسفیک به جز ژاپن در روز سه شنبه ۰.۵ درصد کاهش نشان داد، که پایین‌ترین سطح از ۲۰ ژوئن به حساب می آید. نیکی ژاپن نیز ۰.۱ درصد عقب نشست.
 
در چین، شاخص کامپوزیت شانگهای و بلو چیپ چین هر دو  ۰.۶ درصد افت داشتند. شاخص بورس هنگ کنگ نیز ۰.۸ درصد کاهش داشت.  بازار استرالیا هم با ۰.۴ درصد و بازار کره جنوبی با ۰.۳ درصد کاهش شاخص اصلی روبرو شدند.
 
در بازار وال استریت، شاخص اس اند پی ۰.۴۸ درصد از ارزش خود را دست داد. شاخص نزدک نیز به دلیل فشار شدید فروش در سهام شرکت اَپل، ۰.۷۸ درصد پسروی کرد.
 
عرضه کنندگان اپل در ژاپن، مانند شرکت موراتا منیوفکچرینگ و تایو یودن، به ترتیب ۲.۱ درصد و ۳.۴ درصد ریزش داشتند. در چین نیز عرضه کنندگان، از شرکت هون های گرفته تا ای ای سی تک، از ۱.۳ درصد تا ۲.۸ درصد افت قیمت سهام داشتند.
 
شرکت مدیریت ثروت پیکتت پیش‌بینی کرده است که احتمالا سهام بازارهای جهانی، پس از عملکرد خوبی که در ماه پیش به نمایش گذاشتند، در روزهای آینده تحت فشار باقی می مانند. 
 
این شرکت در یادداشتی که روز سه شنبه منتشر شد اعلام کرد، "پس از صعود قوی سهام در ژوئن که تمام ریزش های ماه می را جبران کرد، ارزش گذاری شرکت‌ها مشکل شده است. انتظار می رود سهام بازارهای نوظهور در هفته های پیش رو عملکردی در حاشیه داشته باشند."
 
در حال حاضر تمام حواس سرمایه گذاران به رئیس بانک مرکزی آمریکا جرومی پاول دوخته شده که قرار است همین هفته در کنگره شهادت بدهد، و احتمالا جزئیات بیشتری از تصمیم بانک را در رابطه با نرخ بهره اعلام کند.
 
به گزارش سنا، کریستی تن، مدیر بخش استراتژی بازار آسیا در بانک ملی استرالیا، به رویترز گفت که آنچه بازار در انتظارش نشسته، بررسی لحن پاول است. بازار می خواهد ببیند آیا همچنان لحن او میل به کاهش نرخ دارد یا خیر.
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *