RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

مرکز آمار ارائه کرد؛

جدول تغییرات قیمت ۲۴ قلم مواد خوراکی

۱۰:۴۰ - ۱۳۹۸/۲/۱۱کد خبر: 274979
ایستانیوز:مرکز آمار ایران تغییرات قیمت اقلام خوراکی مناطق شهری کشور در فروردین ۹۸ را اعلام کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (فروردین ١٣٩٧) مربوط به اقلام «پیاز» با ٤٥٩,٥ درصد افزایش است. بر اساس نتایج به دست آمده در فروردین ماه ١٣٩٨، بیشترین افزایش قیمت در ماه جاری نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام «پیاز» با ۱۴۳.۳ درصد افزایش، «سیب زمینی» با ٥٩.١ درصد افزایش و «پرتغال محصول داخل» با ٢٥.٥ درصد افزایش بوده است. در این ماه اقلام «تخم مرغ ماشینی» (٤.١ درصد) و «مرغ ماشینی» ( ٢.٨ درصد) نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته ­اند.
 
بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (فروردین ١٣٩٧) مربوط به اقلام «پیاز» با ۴۵۹.۵ درصد افزایش، «رب گوجه فرنگی» با ٢٣٤.٧ درصد افزایش، «سیب زمینی» با ٢٠٧.٨ درصد افزایش، «سیب درختی زرد» با ١٦٦.٤ درصد افزایش، «گوجه فرنگی» با ١٤٩.٧ درصد افزایش و «خیار» با ١٤٠.٩ درصد افزایش است.

 

 


خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *