RSS
امروز شنبه ، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

بورس کالا عضو کمیسیون صنایع مجلس مطرح کرد؛

تقویت بازارهای رسمی لازمه مقابله با جنگ اقتصادی

۱۶:۱۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۹کد خبر: 271381
ایستانیوز:حمید گرمابی، عضو کمیسیون صنایع مجلس درخصوص کارکردهای بورس کالا در اقتصاد گفت: این روزها همه از شرایط خاص اقتصادی و تعبیر جنگ اقتصادی استفاده می کنند، به این معنا که اوضاع بازارها عادی نیست و فشارهای تحریمی از بیرون و برخی فشارها با نیت واسطه گری و کسب سود در داخل به اقتصاد وارد می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، این نماینده مجلس عنوان کرد: بهترین روش برای نگه داشتن اقتصاد در یک شرایط عادی و به دور از التهاب، نظارت دقیق بر رفتارهای اقتصادی و دخالت نکردن در روند قیمت‌هاست.
 
این عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: آنچه مسلم است در بازارهای غیر رسمی امکان نظارت دقیق بر عملکرد شرکت ها و افراد وجود ندارد و در حوزه مبادلات کالاها، عرضه حداکثری محصولات اساسی و واسطه ای در بورس کالا به عنوان بازار رسمی کالای کشور توصیه می شود تا نهادهای نظارتی به راحتی بتوانند نحوه مبادلات یا آیتم های مختلف را نظارت و بررسی کنند.
 
گرمابی با بیان اینکه شفافیت خرید و فروش کالاها از مزیت های بورس کالا به شمار می رود، اظهار داشت: متاسفانه روابط ناسالم اقتصادی در برهه کنونی غیرقابل انکار است و هر چه بیشتر بتوانیم بازارهای رسمی همچون بورس کالا را تقویت کنیم، در مسیر سالم سازی اقتصاد قدم برداشته ایم.
 
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه در بحران اخیر ارزی شاهد اعطای سهمیه های خاص و یارانه به افراد یا شرکت ها بدون نظارت بودیم که تبعات سنگینی برای اقتصاد کشور به همراه داشت، گفت: یک نسخه اشتباه در بحران اخیر، قیمت گذاری برای کالاها بود چراکه نرخ گذاری به معنای ایجاد دو نرخ دولتی و بازاری برای کالاها است که همین امر زمینه تشکیل رانت را فراهم می کند.
 
گرمابی تصریح کرد: این در شرایطی است که برای حمایت از فعالان اقتصادی از جمله مصرف کنندگان باید اجازه درج واقعی قیمت ها را بدهیم که با این کار امکان سفته بازی به حداقل می رسد. در مرحله بعد با اتخاذ شیوه ای شفاف باید اقدام به حمایت و پرداخت یارانه کرد.
 
به گزارش ایلنا ،عضو کمیسیون صنایع مجلس معتقد است که وقتی عمده تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در بورس کالا حضور داشته باشند، به طور حتم با شکل گیری رقابت، قیمت های واقعی کشف می شود و ضریب اطمینان فعالان صنایع از فعالیت خود و پیش بینی آینده بالا می رود؛ از طرفی با کشف قیمت های واقعی، جذابیت سفته بازی در بازارهای غیررسمی نیز به حداقل می رسد و منابع به سمت تولید می رود.
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:بورس کالا، مجلس
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *