RSS
امروز چهارشنبه ، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند

انتقال ۲۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس به بانک ملت

درخشش نام بیمه البرز در دایره طلایی

کدام بانک ها دستور رئیسی را وتو کردند

معاون وزیر اقتصاد تاکید کرد؛

تدوین برنامه بیمه‌ها برای عبور از شرایط بحرانی اقتصاد

۱۳:۱۹ - ۱۳۹۷/۶/۲۲کد خبر: 256984
ایستانیوز:معاون وزیر اقتصاد اعلام کرد: شرکت های بیمه برنامه های خود را برای آینده و در شرایط بحران اقتصادی کشور و راه حل های خروج از آن اعلام کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، امیر باقری امروز (چهارشنبه) در نشست شورای عمومی سندیکای بیمه گران ایران و در جمع مدیران عامل شرکت های بیمه کشور با اشاره به لزوم ارتباط بیشتر صنعت بیمه با دولت در زمان تدوین برنامه های توسعه اقتصادی و فصل بودجه ریزی، گفت: وجود کمیسیون ها و کارگروه های تخصصی متشکل از مدیران و کارشناسان فنی شرکت های بیمه نشان می دهد سندیکای بیمه ساختاری قوی دارد و می تواند پیشنهادات خوبی برای پیشرفت صنعت بیمه کشور داشته باشد.
 
معاون بانک، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اموراقتصادی و دارایی با اشاره به سوابق خود در سازمان برنامه و بودجه و حضورش در تدوین سه دوره قانون برنامه توسعه کشور افزود: متاسفانه صنعت بیمه در زمان نگارش برنامه های توسعه و یا تدوین لایحه بودجه سالانه حضور قوی ندارد، در حالی که بانک ها نظرات خود را مطرح می کنند ولی وقتی به فصل بیمه کشور می رسیم مسائل قابل توجهی مطرح نیست.
 
باقری با بیان اینکه هنوز صنعت بیمه با دولت ارتباط خوبی برقرار نکرده است، تصریح کرد: بیمه بخشی است که باری بر دوش دولت نبوده و شاید از آن ناشی می شود که می تواند مشکلات خود را درون صنعت حل کند اما به نظرم باید راهکارهای تقویت ارتباط دولت و صنعت بیمه بررسی شود و تعامل بیشتری صورت گیرد.
 
وی از مدیران عامل شرکت های بیمه خواست که موضوعات مطرح شده در این جلسه را در قالب برنامه به دولت و معاونت بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی ارائه دهند و گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی کشور باید حل مشکلات را جدی تر پیگیری کرد و برنامه آینده حرکت صنعت بیمه را مشخص کرد.
 
معاون وزیر اقتصاد گفت: البته در مسیر توسعه صنعت بیمه باید از ظرفیت استارتآپ ها و جوانان استفاده شود و ما به عنوان وزارت اقتصاد مشتاق همکاری و کمک هستیم ولی شرکت های بیمه توجه داشته باشند باید دلیل محکمی درباره برنامه ای که برای آینده ارائه می دهند نیز وجود داشته باشد.
 
باقری تاکید کرد که باید مشخص شود که در آینده، صنعت بیمه می خواهد چه کارهایی انجام دهد و افزود: باید شرکت های بیمه برنامه های خود را برای آینده و در شرایط بحران اقتصادی کشور و راه حل های خروج از آن اعلام کنند.
 
وی افزود: وجود کمیسیون ها و کارگروه های تخصصی متشکل از مدیران و کارشناسان فنی شرکت های بیمه نشان می دهد سندیکای بیمه ساختاری قوی دارد و می تواند پیشنهادات خوبی برای پیشرفت صنعت بیمه کشور داشته باشد.
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *