RSS
امروز شنبه ، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

رئیس سازمان خصوصی سازی اعلام کرد؛

واگذاری ۲۰۰بنگاه به صورت غیررقابتی

۱۸:۰ - ۱۳۹۷/۴/۱۱کد خبر: 249040
ایستانیوز:معاون وزیر اقتصاد ضمن دفاع از عملکرد دولت های یازدهم و دوازدهم در واگذاری‌ها گفت:از مجموع ۱۳۳۰ شرکت در لیست واگذاری ۵۲ درصد به فروش رسیده و ۴۸ درصد باقیمانده در لیست واگذاری قرار دارند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) به نقل از سازمان خصوصی سازی، میرعلی اشرف عبدالله پوری حسینی در ارزیابی عملکرد سازمان خصوصی سازی گفت: این سازمان در سال ۱۳۸۰ با تغییر اساسنامه و اهداف شرکت مالی گسترش مالکیت واحدهای تولیدی فعالیت خود را آغاز کرده است.
 
رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: در ۱۷ سال گذشته تعداد ۱۹۹۲ بنگاه در لیست واگذاری های این سازمان قرار گرفته است که از این تعداد حدود ۴۵۰ شرکت به دلایل مختلف از جمله انحلال، ورشکستگی، ادغام و ... از لیست واگذاری های دولت خارج شده اند.
 
وی ادامه داد: همچنین از ۱۵۱۶ بنگاه باقی مانده حدود ۲۰۰ شرکت در طول این سالها به صورت غیررقابتی در قالب رد دیون دولت یا سهام عدالت و بدون برگزاری مزایده واگذار شده اند.
 
معاون وزیر اقتصاد و دارایی، اضافه کرد: بر این اساس از ۱۳۳۰ شرکت باقیمانده نیز که در لیست واگذاری ها قرار گرفتند، حدود ۵۲ درصد تا کنون به فروش رسیده اند و حدود ۴۸ درصد نیز در لیست واگذاریها قرار دارند.
 
پوری حسینی افزود: بر این اساس می توان گفت تا به امروز نیمی از راه واگذاریها پیموده شده و نیم دیگر آن باقی مانده است.
 
رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: در این راستا در ارزیابی که انجام دادیم مشخص شد آن بخش از سهام دولت که تا کنون واگذار شده بیشتر مربوط به سهام خرد و مدیریتی شرکت ها بوده است و در حال حاضر شرکتهایی که در لیست واگذاری ها هستند بیشتر آنها دارای سهام کنترلی هستند. ضمن این که از زمان آغاز به کار دولت یازدهم تاکنون بیش از دو برابر، دوره دوازده ساله قبل از شروع دولت یازدهم سهام کنترلی فروخته شده است.
 
وی گفت: میزان سهام کنترلی به گونه ای است که می توان با در اختیار داشتن آن، اعضای هیات مدیره و مدیرعامل یک شرکت را تعیین کرد.
 
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص دلایل مقاومت ها برابر خصوصی‌سازی گفت: ترس از دست دادن منافع یکی از دلایل اصلی ایجاد مقاومت در برابر خصوصی‌سازی توسط مدیران دولتی است.
 
رئیس کل سازمان خصوصی سازی تاکید کرد: به شدت از عملکرد دولت‌های یازدهم و دوازدهم در راستای اجرای خصوصی سازی و واگذاری سهام دولتی می کنم و امیدواریم باقی مانده راه واگذاریها را نیز با همکاری و یاری همه سازمانها و نهادها با موفقیت بیشتری به پیش ببریم.
 
 به استناد گفته رئیس سازمان خصوصی سازی مبنی بر اینکه ۴۸ درصد شرکت های باقیمانده دولتی در لیست واگذاری قرار دارند، می توان گفت از مجموع ۱۳۳۰شرکتی که در لیست واگذاری قرار داشت، ۶۳۸ شرکت در لیست واگذاری قرار دارند.
 

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:خصوصی سازی
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *