RSS
امروز دوشنبه ، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

۵ دلیل بازگشت و افزایش دوباره قیمت ارزهای دیجیتال

بیمه پارسیان، سرمایه جدیدش را ثبت کرد

نوسان قیمت بیمه ملت ناشی از شرایط عرضه و تقاضا بوده است

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود

« استقرار حاکمیت شرکتی» برای پذیرش در فرابورس الزامی شد

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر شد؟

کوچ سپرده‌ها به سمت سپرده‌های بلندمدت؛ چرا؟

سکه صعود می کند یا سقوط؟

یارانه این افراد حذف می‌شود

۷ قانون پس انداز پول نجات بخش

روزگار سپری شده اسکناس ایرانی

طلا ۳۰۰۰ دلار را می بیند؟

بازار سهام پشت سد نیما و مالیات

تورم یازدهم یا سیزدهم؟

معرفی سه محصول جدید بیمه‌ای توسط بیمه ایران

پایتخت خادمین سیدالشهدا(ع) میزبان مدیرعامل بیمه کوثر

تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان

توصیه بلومبرگ به سرمایه گذاری در بورس ایران

معمای بنزین در ایران

طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟

دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است

ارزش آفرینی برای مشتریان، جریان پایدار رشد صنعت بیمه است

شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال ۱۴۰۳

غیرفعال شدن ۵۰هزار دستگاه تلفن همراه با اجرای رجیستری

۱۰:۲۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶کد خبر: ۲۳۸۰۰۹
ایستانیوز:رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از غیر فعال شدن ۵۰ هزار دستگاه تلفن همراه با اجرای رجیستری تا به امروز خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی  درباره وضعیت طرح رجیستری موبایل گفت: طرح رجیستری موبایل توانسته تا واردات رسمی موبایل را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بیش از ۱۵۰ درصد افزایش دهد و بخش بزرگی از بازار موبایل‌های بدون گارانتی و قاچاق را حذف کند که خرید کالای باکیفیت، سالم و دارای خدمات پس از فروش را برای مردم به ارمغان آورده است.
 
معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: بر اساس آخرین آمار، ۵۰ هزار دستگاه تلفن همراه از برندهای مشمول رجیستری تا به امروز یعنی اپل، گوگل، بلک بری، موتورلا و ال جی غیر فعال شده است و انتظار می‌رود تا تعداد گوشی‌های غیر فعال شده با اجرای طرح رجیستری موبایل برای برندهای بزرگ موبایل از جمله هوآوی و سامسونگ افزایش چشمگیری داشته باشد.
 
فلاح جوشقانی با اشاره به دلایل عدم قرارگیری برندهای بزرگ و پایش رجیستری گفت: اجرای یک طرح بزرگ و ملی در اندازه طرح رجیستری  موبایل علاوه بر بحث‌های فنی و نرم افزاری نیاز به پشتیبانی قوی به منظور عدم ایجاد مشکل برای کاربران دارد؛ در واقع باید ظرفیت سیستم تا جایی گسترش پیدا کند که توانایی پاسخ به درخواست‌های بسیار زیاد مردم را داشته باشد و مشکلی ایجاد نشود.
 
وی افزود: بعد از اجرایی شدن طرح رجیستری موبایل برای گوشی‌های نشان تجاری ال جی میزان تماس با مرکز پاسخگویی سامانه همتا افزایش ۵ برابری داشت و اعتقاد داشتیم که با اضافه شدن برندهای جدید که سهم قابل توجهی از بازار موبایل دارند، تماس با مرکز تماس ۱۰ برابر رشد می‌کرد و حالا اگر قرار بود برای سامسونگ نیز اجرایی شود دیگر ظرفیت سامانه پاسخگو نبود و این احتمال وجود داشت که به سوالات و مشکلات مردم پاسخ داده نشود.
 
معاون وزیر ارتباطات در پاسخ به برخی ادعاها مبنی بر این که رجیستری برای شنود اطلاعات مردم ایجاد شده است، گفت:‌ همانظور که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز تاکید کردند، اظهارات رسانه‌های خارجی در این باره یک دروغ بزرگ است و رجیستری هیچ ارتباطی با شنود ندارد و هدف آن ایجاد بانک اطلاعاتی کاملی از IMEI های موجود در کشور و سیم‌کارت‌های فعال در موبایل‌ها است.
 
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره زمان اجرای تمام و کمال طرح رجیستری موبایل اظهار داشت: از برندهای مطرح موبایل فقط برند سامسونگ که بیش از ۵۰ درصد از سهم بازار موبایل ایران را در اختیار دارد باقی مانده است؛ البته هم اکنون رجیستری برای دو موبایل جدید این شرکت گلکسی اس ۹ و گلکسی اس ۹ پلاس شروع شده و اجرای کامل طرح رجیستری برای سامسونگ از نیمه اول فروردین ۹۷ آغاز خواهد شد.
 
وی گفت: سایر برندهای موبایل که تا به امروز رجیستری برای آن‌ها آغاز نشده است، شامل نشان‌های تجاری هستند که سهم بازار پایینی دارند و رجیستری برای آن‌ها نیز در فروردین ماه اجرایی می‌شود تا طرح از ابتدای اردیبهشت ماه به صورت کامل اجرا شده باشد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *