RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

وزیر نیرو :

تغییرات اقلیمی زمین و بشر را تهدید می کند

۱۵:۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۶کد خبر: 232617
ایستانیوز: وزیر نیرو گفت: یکی از اصلی‌ترین چالش‌هایی که بشر امروز و وضعیت طبیعی کره خاکی را تهدید می کند، تغییرات اقلیمی ناشی از الگوی زندگی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، «رضا اردکانیان» امروز (سه شنبه) در هجدهمین دوره مراسم بنیاد جهانی انرژی، افزود: این الگو که امکان ادامه حیات برای انسان را زیر سوال برده است، حاصل نوعی الگوی زندگیست که بخصوص پس از انقلاب صنعتی بر جامعه بشری حاکم شده است.
وی ادامه داد: در جهانی که منابع‌ طبیعی آن محدود است و در بسیاری از موارد، پاسخگوی الگوی مصرف اسراف ‌کارانه بشر امروز نیست، و در جهانی که مرزهای اکولوژیک آن یکی‌ پس‌ از دیگری درحال فروشکستن است، قطعاً پرداختن به‌ هریک از موضوعات آب، خاک، هوا، انرژی، جوانان و پسماند که محورهای اساسی ​فعالیت‌های بنیاد جهانی انرژی را تشکیل می‌دهند، نه‌ تنها مفید، بلکه ضروری است.
وزیر نیرو اضافه کرد: موارد دیگری چون فقر و نابرابری، ایمنی، بهداشت و سلامت، غذا، تغییر اقلیم، رشد جمعیت، چالش‌های اجتماعی - اقتصادی و صلح و امنیت جهانی نیز در پایداری توسعه کشورها و تاب ‌آوری جامعه جهانی نقشی کلیدی دارند.
وی با اشاره به اینکه بیشتر مولفه های هدف گذاری شده توسط بنیاد جهانی انرژی بر یکدیگر تاثیرات متقابل دارند، گفت: شناسایی این هم ‌بست‌ ها و تاکید بر استفاده از هم‌افزایی های مثبت و اجتناب از هم‌افزایی‌های منفی، یکی از راهبردهای کلیدی تدوین برنامه‌ها و سیاست گذاری‌ها و توفیق در رسیدن به اهدافی است که امروزه سازمان‌های بزرگ بین‌المللی، بسیاری از کشورها، بنگاه‌های خصوصی و سازمان‌های مردم‌ نهادی چون بنیاد جهانی انرژی به آن پرداخته‌اند.
اردکانیان افزود: وزارت نیروی ایران به‌عنوان یک سازمان دولتی که تامین‌کننده خدمات مرتبط با برق و انرژی و آب و فاضلاب برای جمعیت بیش از 80 میلیونی جمهوری اسلامی ایران و برخی از کشورهای همسایه بر عهده دارد، در جایگاه وظایف حاکمیتی خود، بر پایداری در برنامه‌های توسعه و ارتباط تنگاتنگ همه‌ ابعاد آن با دو مولفه آب و انرژی معتقد و واقف است.
​​وی تشریح کرد: در واقع دسترسی پایدار به آب با کیفیت و خدمات بهداشتی مرتبط با آب و همینطور دسترسی به انرژی پایدار برای همگان بر عهده وزارت نیرو است.
به گفته وی، تحقق این اهداف ارتباط مستقیمی با تغییر الگوی زندگی و مصرف ما در سطوح فردی، سازمانی، ملی و بین المللی دارد.
وی اظهار کرد: دقیقا در همین راستاست که وزارت نیرو با همکاری بنیاد جهانی انرژی، پروژه داوطلبانه‌ای را برای الگوسازی در سطح جامعه با 2 موضوع محاسبه، پایش و کاهش ردپای آب و کربن در ساختمان ستادی وزارت نیرو آغاز کرده است.
به گفته اردکانیان، بررسی‌های اولیه نشانگر آن است که در میان مدت امکان کاهش 32 درصدی ردپای آب (از جمله آب مجازی) و کاهش 37 درصدی ردپای انرژی در این ستاد وجود دارد.
اردکانیان ادامه داد: وزارت نیرو با اجرای طرح هایی در سطح ملی، پروژه‌های افزایش بهره‌وری انرژی را در سطوح بالادستی، میان‌دستی و پایین‌دستی برق در دست اجرا دارد که در هر بخش در چارچوب اهداف ملی کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در راستای مقابله با آثار تغییر اقلیم و همچنین سازگاری با آن، اهداف مشخصی را برنامه‌ریزی کرده و درحال اجرای آنهاست.
وی افزود: در بخش آب نیز در راستای کاهش تنش‌های ناشی‌ از ازدیاد جمعیت و تغییراقلیم، نه ‌تنها برنامه‌های جلوگیری از هدررفت آب و افزایش بهره‌وری در مصرف آن را دنبال می ‌کند، بلکه اجرای پروژه‌هایی که در آن استفاده از هم‌افزایی‌های مثبت در هم‌ بست‌های آب، انرژی و محیط زیست تقویت می‌شود را نیز اکیداً مدنظر دارد.
به گفته وی، نمونه‌ای از این فعالیت‌ها، پروژه شرکت آب و فاضلاب استان تهران از زیرمجموعه‌های وزارت نیرو است که جایزه جهانی بنیاد جهانی انرژی را در دی ماه 1394 (ژانویه 2016) به خود اختصاص داد.
اردکانیان گفت: در آن پروژه نیز با اجرای طرح‌های نوآورانه در ساخت مراکز تصفیه فاضلاب استان تهران نه ‌تنها از انتشار گاز گلخانه‌ای به میزان قابل ملاحظه ای در سال جلوگیری شده، بلکه با تولید پساب تصفیه شده در سال، امکان تغذیه آبخوان ها و استفاده از آن را در آبیاری فضاهای سبز شهری فراهم آورده است.
بنا بر اظهارات وزیر نیرو، این پروژه، باایجاد ظرفیت‌ تولید برق معادل 24 مگاوات، امکان تامین برق جمعیت ٣٠٠ هزار نفری را فراهم کرده است.
به گزارش ایرنا، هجدهمین دوره مراسم بنیاد جهانی انرژی با عنوان «مراسم جهانی آب» دیروز با حضور ٧٠ کشور عضو در سالن اجلاس سران آغاز بکار کرد.
بنیاد جهانی انرژی در 6 حوزه آب، خاک، هوا، انرژی، پروژه‌های اجتماعی و پلاستیک پایدار در حال فعالیت است و اجلاس‌های سالیانه خود را با تمرکز بر موضوعات یاد شده در کشورهای مختلف دنیا برگزار می‌کند.



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *