RSS
امروز پنج شنبه ، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

سرمایه گذاری بیمه البرز در طرح های هلدینگ صبا انرژی

بیمه هاما به خانواده صنعت بیمه پیوست

حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی

مرکز تامین مالی در وزارت اقتصاد ایجاد می‌شود

تغییرات مبلغ فروش ۵۰ شرکت بزرگ بازار سرمایه از نظر ارزش بازار

رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲

۱۰ شرکت دولتی امسال واگذار می‌شود

پرسپولیس شفاف‌سازی کرد

چاپ تورم!

هراس طلافروشان از افشای اطلاعات

بانک سینا در حوزه بانکداری دیجیتال پیشرو خواهد بود

آغاز طرح سراسری فرهنگ سازی برخورد با وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث

تسهیلات بانک رفاه به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی

شرط صعود بازار سهام چیست؟

چرا بازار ارز آرام نمی‌شود؟

روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد

تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان

درخشش تیم کاراته بیمه تعاون در مسابقات گرندپری جمهوری چک ۲۰۲۴

تامین مالی شرکت‌های بورسی تسهیل می‌شود

خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟

گزارش جدیداز قیمت مسکن در تهران

فروش دلار سهمیه ای متوقف شده است؟

۱۱.۵ درصد از چک‌ ها نقد نشد

آخرین جزییات از تغییر سن بازنشستگی

تاریخ صنعت بیمه با بیمه ایران گره خورده است

رییس پلیس فتا استان مرکزی خبر داد،

فیشر ۳ میلیاردی به دام افتاد

۱۲:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۵کد خبر: 232522
ایستانیوز:رییس پلیس فتا استان مرکزی گفت: افرادی که با ترغیب شهروندان به خرید یک برنامه موبایلی، آن‌ها را به درگاه جعلی بانکی هدایت کرده و در حدود ۳ میلیارد ریال از حساب فریب‌خوردگان برداشت کرده بودند .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، سرگرد ‌احسان آنقی‌ درباره این پرونده اظهار داشت: در پی تحقیقات کارشناسان مرکز مبارزه با جرائم سایبری استان و کنترل مجرمان سابقه‌دار در حوزه فضای مجازی مشخص شد یک سایت اینترنتی با استفاده از درگاه جعلی بانک نسبت به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی افراد اقدام می‌کند که رسیدگی به موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.
 
وی افزود: در تحقیقات پلیس، متهم که دارای چندین فقره پرونده کلاهبرداری اینترنتی است، شناسایی و در عملیاتی با هماهنگی مقام قضائی دریکی از شهرستان‌های استان دستگیر شد.
 
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اعتراف متهم به برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان با همدستی دو نفر از دوستان خود، گفت: متهمان به‌ منظور انجام این سرقت‌های اینترنتی، سایتی را راه‌اندازی کرده و مشاهده‌کنندگان این سایت را برای خرید یک برنامه موبایلی به درگاه جعلی یک بانک هدایت می‌کردند.
 
سرگرد آنقی تصریح کرد: این افراد با طراحی این سایت موفق شده بودند به‌حساب بانکی ۲ هزار و ۶۲۰ نفر دسترسی پیدا کنند و در حدود ۳ میلیارد ریال از حساب ۲۵۰ نفر برداشت کنند. وی بابیان اینکه همدستان متهم نیز شناسایی و در عملیاتی جداگانه دستگیر شدند، خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.
 
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی ضمن هشدار به شهروندان گفت: کلاه‌برداران اینترنتی با استفاده از شگردهای خاص اقدام به تحریک و ترغیب افراد کرده و با تشویق آن‌ها به خرید نرم‌افزارهای ممنوعه با هدایت به درگاه‌های جعلی از حساب این افراد برداشت می‌کنند.
 
وی در توصیه به کاربران تاکید کرد: در هنگام خرید آنلاین و در زمانی که پس از انتخاب کالا به درگاه پرداخت الکترونیکی بانک رهنمون می‌شوید، دقت کنید که حتماً آدرس صفحه‌ درگاه پرداخت الکترونیکی، متعلّق به همان بانکی باشد که آرم و لوگوی آن را در صفحه مشاهده می‌کنید.
 
سرگرد آنقی یادآور شد: سیستم پرداخت الکترونیکی همه‌ بانک‌ها از SSL و روش‌های مطمئن رمزنگاری استفاده می‌کند. دقت کنید که در نوار آدرس کنار آدرس اینترنتی صفحه‌ پرداخت بانک، نماد یک قفل یا عبارت https:// درج شده باشد. در غیر این ‌صورت قطعاً صفحه جعلی است و قصد به سرقت بردن اطلاعات کارت بانکی شما را دارد.
 
سرگرد آنقی در پایان به شهروندان توصیه کرد در صورت مشاهده صفحات جعلی و موارد مشکوک، مراتب را از طریق سایت اینترنتی به نشانی www.cyberpolice.ir به‌صورت برخط با کارشناسان پلیس فتا در مرکز فوریت‌های سایبری مطرح کنند.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *