RSS
امروز یکشنبه ، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

یارانه این افراد حذف می‌شود

۷ قانون پس انداز پول نجات بخش

روزگار سپری شده اسکناس ایرانی

طلا ۳۰۰۰ دلار را می بیند؟

بازار سهام پشت سد نیما و مالیات

تورم یازدهم یا سیزدهم؟

معرفی سه محصول جدید بیمه‌ای توسط بیمه ایران

پایتخت خادمین سیدالشهدا(ع) میزبان مدیرعامل بیمه کوثر

تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان

توصیه بلومبرگ به سرمایه گذاری در بورس ایران

معمای بنزین در ایران

طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟

دانستن، خواستن و توانستن، شعار و رمز موفقیت شرکت در تحقق اهداف است

ارزش آفرینی برای مشتریان، جریان پایدار رشد صنعت بیمه است

شروع پرقدرت بیمه پارسیان در سال ۱۴۰۳

برگزاری همایش مدیران بیمه دی در شیراز

برنامه و نقشه راه؛ کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه

واکنش طلافروشان به مالیات برعایدی سرمایه

خریدهایی که از بی ارزش شدن پول می کاهد

خبر مهم برای طلافروشان

منتظر صلح دلار کاغذی و دیجیتال باشید

چک دیجیتال ۱۲ بانک نقدپذیر شد

تقویت بورس، زمینه‌ساز ورود سرمایه‌های خرد مردم به سمت تولید

مدیرعامل بانک پارسیان اعلام کرد

جزئیات تازه از روند پرداخت سپرده‌های"ثامن‌الحجج"

۱۶:۸ - ۱۳۹۶/۹/۱۶کد خبر: 227777
ایستانیوز:مدیرعامل بانک پارسیان با ارائه توضیحاتی درباره روند پرداخت وجوه سپرده‌گذاران تعاونی منحله ثامن‌الحجج جزئیاتی تازه از جریان تعیین تکلیف آنها اعلام کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، از امروز همزمان با ۱۶ آذرماه تعیین وضعیت مانده وجوه سپرده‌گذاران تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان تعاونی ثامن‌الحجج در بانک پارسیان آغاز شده است. بعد از آنکه در سال ۱۳۹۴ تعاونی ثامن‌الحجج که یکی از بزرگترین تعاونی‌های بازار غیرمتشکل پولی بود، از هم پاشید بانک مرکزی تصمیم گرفت تا انجام تعهدات آن را از کانال بانک پارسیان پیگیری کند.
بر این اساس از بهمن‌ماه همان سال پرداخت وجوه سپرده‌گذاران به طور مرحله‌ای و با ارقام پایین آغاز و تا ۳۵ میلیون تومان پیش رفت، ولی در مهرماه سال ۱۳۹۵ تصمیم به تعیین تکلیف سپرده‌های کلان و تا سقف ۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ میلیون تومان گرفته شد، اما با این تفاوت که در این مرحله‌ها سپره‌گذاران طی دوره زمانی با مراجعه به شعب تا سقف ۳۵ میلیون تومان دریافت کرده و طی تعهد کتبی اعلام می‌کردند که تا مهلت ۱۴ و ۱۷ ماهه‌ای که تعیین شده بود، درخواست دریافت مانده وجوه نداشته باشند. بر این اساس با توجه به مدت زمانی که سپری شد، از تیرماه امسال بانک پارسیان پرداخت مانده وجوه سپرده‌گذاران تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان را بر اساس ابلاغیه بانک مرکزی آغاز کرد. بعد از این مدت از امروز نیز پرداخت مانده سپرده‌های تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان را بر اساس تعهد قبلی در دستور کار قرار داده است.
 
٥٥٠٠ نفر سپرده بالای ٣٠٠ میلیون دارند
اما در رابطه با پرداخت‌های فعلی و آنچه که برای ارقام تا ۳۰۰ میلیون و بالاتر پیش روی بانک پارسیان قرار دارد، کوروش پرویزیان مدیرعامل این بانک توضیحاتی به ایسنا ارائه کرده است.
بنا بر گفته پرویزیان با برنامه‌ریزی‌هایی که از پیش انجام شده بود و برگه‌های تعهدی که سپرده‌گذاران به بانک  پارسیان ارائه کردند، اکنون طبق برنامه‌ریزی انجام شده، موعد پرداخت وجوه تا ۲۰۰ میلیون تومان رسیده که آن را انجام خواهند داد. وی ابراز امیدواری کرد که با هماهنگی بانک مرکزی بتوان هر چه سریع‌تر برای پرداخت‌ سهم‌های بالاتر که در مقابل آن متعهد هستند نیز ورود کرد.
پرویزیان با اشاره به اینکه سپرده‌های بیش از ۳۰۰ میلیون تومان از نظر تعدادی قابل توجه نیستند گفت که اما مبلغ قابل توجهی را در برمی‌گیرد که امیدواریم بتوان با تمهیداتی که هیات تصفیه انجام می‌دهد در مورد آنها نیز تصمیم گیری شود این در حالی است که تعداد سپرده‌گذاران بالای ۳۰۰ میلیون تومان ثامن‌الحجج به حدود ۵۵۰۰ نفر می رسد.
اما مدیرعامل بانک پارسیان در مورد نحوه پرداخت‌ها گفت که تاکنون سپرده‌گذاران ثامن‌الحجج می‌توانستند تا سقف ۳۵ میلیون تومان را دریافت کنند، اما هنگامی که نوبت به سپرده‌گذاران تا ۳۰۰ میلیون برسد آنگاه سپرده‌گذاران بالای این رقم نیز می‌توانند حداکثر تا ۳۰۰ میلیون دریافت کنند.
پرویزیان در رابطه با تامین مالی برای پرداخت سپرده‌ها نیز عنوان کرد: تاکنون هیچ سپرده‌ای از ثامن‌الحجج به بانک پارسیان منتقل نشده است ما فقط یکسری اسامی در اختیار داریم که در مقابل آن مبلغ طلب آنها نوشته شده و بانک پارسیان بر اساس آن عمل می‌کند. به گفته وی پرداختی‌ها با توجه به منابعی که بانک مرکزی در قالب خط اعتباری تامین می‌کند، پرداخت خواهد شد.
پرویزیان این را هم گفت که تغییراتی در هیات تصفیه ثامن‌الحجج رخ داده که شرایط مناسبتری را ایجاد کرده است.
بنابر اعلام‌های قبلی بانک مرکزی تا قبل از ورود به پرداخت مبالغ تعهدی سپرده‌گذاران ثامن‌الحجج حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان خط اعتباری پرداخت کرده بود.
 

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *