RSS
امروز پنج شنبه ، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

برگزاری نشست تحلیلی صنعت فولاد با محوریت فولاد ارفع

پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری

قیمت بیت کوین کجا به کف می‌رسد؟

بانک سپه ۹۹ ساله شد

مردم کدام استان ها بیشترین شاخص فلاکت را دارند؟

پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید

تبریک مدیرعامل بانک سپه به مناسبت «روز معلم»

دلایل بازنگری مصوبه جدید بازارگردانی تشریح شد

جمعیت خانه‌ندار‌ها

علی ابدالی سرپرست بانک سینا شد

رفتار مشکوک بانک مرکزی و صدای دیوان محاسبات

پیشرفت جامعه در گرو نظام آموزشی پویا و معلمان فرهیخته و متعهد است

آیین تجلیل از بازنشستگان بیمه آسیا برگزار شد

بانک مرکزی شرط صدور چک را اعلام کرد

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو

تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی

جزئیات قانون جدید بانک مرکزی

پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی در لایحه بودجه تصویب شد

آشِ شورِ دلار چند نرخی

استراتژی بهینه رشد تولید

شهروندان مراقب رمز کارت بانکی خود باشند

۱۵:۴۲ - ۱۳۹۶/۷/۱۵کد خبر: 218013
ایستانیوز:رئیس پلیس فتا استان خوزستان گفت: سپردن کارت و رمز بانکی یکی از اشتباهات بزرگ است که متاسفانه افراد زیادی مرتکب آن می‌شوند.
به گزارش پایگاه اطلعا رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ حسنوند دراین باره اظهار داشت: برداشت غیر مجاز ساده ترین دردسر در اختیار قرار دادن کارت بانکی به دوستان و آشنایان است.
 
وی افزود: کلاهبرداری‌های سایبری و اخاذی و واریز پول‌های کسب شده با این ترفندها به حساب کارت بانکی شما از دیگر موارد مجرمانه کلاهبرداران سایبری است که دردسرهای فراوانی برای دارنده کارت در پی دارد و حتی پای آنها را به محاکم قضایی باز می کند.
 
سرهنگ حسنوند با اشاره به یک نمونه پرونده تشکیل شده در پلیس فتا، گفت: شخصی به هویت معلوم با جلب اعتماد و دوستی با یک دختر، اقدام به اخذ مشخصات کارت بانکی و اصل آن جهت انجام کارهای شخصی می‌نماید که پس از اخذ کارت، بدون اطلاع وی اقدام به تعریف رمز دوم کارت نموده و کارت را به ایشان تحویل داد است.
 
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: این فرد پس از چند روز با وجود داشتن اطلاعات کارت همکاران خود، که در پی داد و ستد با آنها می دانسته، شخصا اقدام به برداشت وجه از حساب همکاران و واریز وجه به حساب دختر می‌نماید و جهت مطلع نشدن از سرقت اینترنتی به دختر اعلام می‌کرده که پول‌ها توسط یکی از آشنایانش به حساب وی واریز شده و با این توضیحات پول‌های واریز شده  را از طریق رمز دوم به کارت دیگری منتقل می‌کرد.
 
سرهنگ حسنوند اضافه کرد: در پی برداشت غیر مجاز صورت گرفته شکات این پرونده اقدام به شکایت کرده و با ارسال پرونده به پلیس فتا در پی تحقیقات اولیه مظنون که دختر بود به پلیس فتا فرا خوانده می‌شود.
 
رئیس پلیس فتا استان خوزستان گفت: دختر با اظهار بی گناهی در این پرونده اعلام می‌دارد که کارت خود را اختیار دوستش قرار داده است و وجوه واریز شده از طریق آشنایان دوستش صورت گرفته و تمامی پول‌های واریزی در اختیار وی می‌باشد.
 
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: در پی اعتراف دختر، دوست وی دستگیر می‌شود و متهم در اظهاراتش گفته است چون از دست همکارم ناراحت بودم و می‌خواستم از وی انتقام بگیرم، دست به جابجایی پول‌ها زده‌ام.
 
رییس پلیس فتا استان خوزستان با هشدار نسبت به مراقبت از کارت‌های بانکی گفت: هیچگاه کارت بانکی خود را همراه با رمز عبور در اختیار کسی قرار ندهید چرا که مجرمان سایبری می‌تواند با استفاده از اطلاعات بانکی کارت شما اقدام با واریز وجهی نمایند که منشاء آن مشخص نیست.
 
وی افزود: مجرمان سایبری می‌توانند با اطلاعات کارت بانکی شما اقدام به پولشویی نمایند، پول‌هایی که منشاء آنها قاچاق مواد مخدر، اسلحه و... است و این امر قطعا طبعاتی برای شما دارد که شاید به این سادگی‌ها قابل حل نباشد.
 
سرهنگ حسنوند تاکید کرد: کاربران باید به این موضوع توجه داشته باشند و به هیچ عنوان شماره کارت خود را در اختیار دیگران برای واریز وجهی قرار ندهند.

خبرهای مرتبط:



برچسب‌ها:پلیس فتا، رمز کارت
» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *