RSS
امروز شنبه ، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
آخرین اخبار

ضرب الاجل یک هفته‌ای قالیباف به بانک مرکزی

روش جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد

دو کارگزاری جدیدالتاسیس مجوز فعالیت دریافت کردند

ظرفیت تامین مالی از محل اوراق جدید برای بازار سرمایه

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

نخستین برات الکترونیکی شبکه بانکی صادر شد

زمان بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلا

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

ریال ایران بر لبه پرتگاه

شرایط دریافت سود سهام عدالت

جزئیات نقل و انتقال پول اعلام شد

بحران در کمین اقتصاد جهان

چاپ پول روی کاغذ بانک‌ها

ثبت نام وام مستاجران چگونه است؟

فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران

پیام مدیرعامل بیمه تجارت‌نو به مناسبت سالروز تاسیس شرکت

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید

تشریح برنامه راهبردی بیمه ایران

آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟

طرح «زوج و فرد» حذف شد؟

سناریو‌های پیش‌روی مستاجران در سال ۱۴۰۳

قیمت‌ جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ به پایین ترین حد می رسد

جهان ثروتمند ۵۰۰ میلیارد دلار «بدهی اخلاقی» به کشورهای فقیر دارد

تبعات منفی تثبیت دستوری نرخ ارز

۹:۱۶ - ۱۳۹۶/۴/۱۱کد خبر: 201128
ایستانیوز:نایب رئیس هیئت مدیره بانک سامان با بیان اینکه شرایط مختلفی می‌تواند در تغییر و نوسانات ارز موثر باشد، گفت: تثبیت دستوری نرخ ارز باعث افزایش اثرات شدید تورمی می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، احمد مجتهد عصردیروز در میزگرد سیاستی؛ سیاست ارزی در راستای حفظ ثبات مالی و رشد اقتصادی در بیست و هفتمین همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما؛ با بیان اینکه شرایط مختلفی می‌تواند در تغییر و نوسانات ارز موثر باشد، گفت: دولت ها و بانک مرکزی باید سعی کنند از ثابت نگه داشتن نرخ ارز به صورت دستوری دست بردارند زیرا این اقدام باعث افزایش نرخ و اثرات شدید تورمی خواهد شد.
 
نایب رئیس هیئت مدیره بانک سامان با بیان اینکه نوسانات نرخ دلار در مقابل یورو در روابط ما با دنیا اثر داشته است، گفت: با تغییر نرخ ارز تغییرات در روابط اقتصادی ما ایجاد خواهد شد.
 
وی ادامه داد: قیمت کالاهای اساسی در دنیا از قبیل نفت، گندم، مس و آلومینیوم در سالهای اخیر کاهش یافته به طوری که در تولید و درآمدهای ارزی و صادرات اثرگذار بوده است.
 
نایب رئیس هیئت مدیره بانک سامان با بیان اینکه سیاست های مالی و پولی بانک مرکزی همیشه در معرض فشار دولت ها برای ایجاد رفاه مردم بوده است، افزود: ایجاد رفاه برای مردم از طریق مخارج بیشتر بوده که اثر تورمی در پی دارد.
 
وی با تاکید بر اینکه دولت قبل در جامعه جو مصرفی ایجاد کرد، گفت: دولت قبل از طریق واردات و توزیع درآمدها سعی کرد تقاضا را افزایش دهد که اثر تورمی آن هنوز هم مشهود است.
 
مجتهد با بیان اینکه سیاست های دولت قبل در بازار ارز هم اثرگذار بوده است، تصریح کرد: با افزایش تقاضا برای کالاهای مصرفی قیمت آنها افزایش پیدا کرد. به طور مثال قیمت مسکن به یکباره در چند سال اخیر افزایش بی سابقه ای داشت.
 
نایب رئیس هیئت مدیره بانک سامان ادامه داد: با توجه به اینکه مسکن کالایی وارداتی نیست؛ اما باز هم می بینیم که تغییر نرخ ارز بر این بازار تاثیر داشته زیرا بسیاری از مواد ایجاد ساختمان وارداتی است.
 
وی گفت: دولت سعی کرد از طریق لنگر نرخ ارز اثرات تورمی را کاهش دهد اما بحران مربوط به تحریم ها و کاهش قیمت نفت باعث افزایش یکباره قیمت ها آن هم به صورت شدید شد. تغییرات و نوسانات نرخ ارز متاثر از شرایطی مختلفی است و برای درک آن باید تمام وضعیت ها را کنترل کرد.
 
مجتهد درباره منابع صندوق توسعه ملی و استفاده از آن گفت: وقتی کشور ما با بحران مواجه شود از همه امکانات استفاده می کند و به طور حتم از این منابع نیز استفاده خواهد شد البته با اخذ مجوز از مجلس.
 
وی ادامه داد: متاسفانه سیاست های مختلفی از طرف مجلس وجود دارد که منابع صندوق برای مصارف مختلف استفاده شود در حالی که این منابع تنها در شرایط بحرانی فقط باید مورد استفاده قرار گیرد.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *